Beşiktaş Malmö maçı ne zaman, saat kaçta? Şifresiz veren kanallar...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu son hafta karşılaşmasında İsveç ekibi Malmö ile karşı karşıya geliyor. 7 puanla ikinci sırada yer alan Beşiktaş, Malmö karşısında beraberlikle ayrılması halinde bile son 32 turuna adını yazdıracak. Peki Beşiktaş Malmö maçı ne zaman? Maçı şifresiz veren kanallar hangileri?

Beşiktaş Malmö maçı ne zaman, saat kaçta? Şifresiz veren kanallar...
Beşiktaş Malmö maçı ne zaman, saat kaçta? Şifresiz veren kanallar...
GİRİŞ 13.12.2018 20:56 GÜNCELLEME 13.12.2018 20:56

UEFA Avrupa Ligi I Grubunun son haftasında İsveç takımı Malmö’yü konuk edecek. Temsilcimiz Beşiktaş, karşılaşmadan beraberlikle ayrılması halinde bile son 32 turuna adını yazdıracak. Siyah-beyazlı ekip ev sahibi olmanın avantajını kullanarak sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Peki Beşiktaş Malmö maçı ne zaman ve hangi kanalda?

 

BEŞİKTAŞ MALMÖ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun son haftasında bu akşam akşam 20.55'te İsveç ekibi Malmö'yü konuk edecek. Vodafone Park'ta yapılacak olan karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan Luca Banti, Lorenzo Manganelli ve Gianluca Vuoto hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ...

 

BEŞİKTAŞ-MALMÖ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Beşiktaş - Malmö maçını şifresiz olarak Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan izleyebilirsiniz.

SAKATLIKLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

I Grubu'nda ikişer galibiyet ve yenilgisi bulunan Beşiktaş bir de beraberlik aldı. 7 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlı ekip bu akşam akşam oynanacak karşılaşmadan beraberlikle ayrılması halinde bile son 32 turuna adını yazdıracak. Grubun ilk bölümünde oynanan karşılaşmada Malmö, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmişti.

Beşiktaş'ta eksik oyuncuların fazlalığı teknik direktör Şenol Güneş'i düşündürüyor. Sakatlıkları devam eden Pepe, Ryan Babel, Enzo Roco, Caner Erkin, Dorukhan Toköz'ün yanı sıra UEFA listesinde yer almayan Atiba Hutchinson ve Güven Yalçın bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ'A BERABERLİK YETİYOR

4 takımın da gruptan çıkma şansının olması son maçların bir hayli çekişmeli geçeceği anlamını taşırken, beraberliğin yettiği Beşiktaş ve Genk en avantajlı takımlar konumunda. Her iki takım da maçlarını berabere bitirmeleri halinde 1'inci Genk, 2'nci ise Beşiktaş olarak gruptan çıkacak. Malmö ve Sarpsborg'un kazanması halinde de sıralama tamamen değişecek ve bu kez gruptan çıkan iki takım Malmö ile Sarpsborg olacak.

Beşiktaş açısından bakıldığında galibiyet ve beraberliğin yettiği siyah beyazlılar, mağlup olması durumunda Avrupa'ya veda edecek.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ÇOK FAZLA SEÇENEĞİ YOK

Teknik direktör Şenol Güneş'in Malmö maçı öncesinde kadro açısından çok fazla seçeneği bulunmuyor.

Sakat olan Pepe, Roco, Babel ve Caner, UEFA listesinde olmayan Atiba ve Güven Yalçın ile kadro dışı Tolgay Arslan yüzünden 6 futbolcusundan kesin olarak yoksun olan Güneş, Lens'in durumuna son antrenmanda bakacak. Tecrübeli teknik adamın elinde Lens'in kadroya girmesi halinde perşembe akşamı kaleciler hariç 14 A Takımı futbolcusu olacak. Eğer Lens kadroya girmez ise bu sayı 13'e düşecek.

Pepe ve Roco'nun aynı zamanda sakatlanıp devreyi kapatmasıyla Vida'nın partneri olarak Necip Uysal'ı oynatan Güneş'in bu seçimi orta sahayı da etkiliyor. Güneş, stoperdeki bir diğer alternatif olan Medel'i Atiba'nın UEFA listesinde olmamasından dolayı orta sahada değerlendiriyor. Medel'in Malmö maçındaki partnerinin de yine Dorukhan Toköz olması bekleniyor. Defans hattının diğer isimleri ise mevcut kadroda çok da fazla alternatifleri olmayan Gökhan Gönül, Vida ve Adriano olacak.

Hücum hattında sağ kanatta Quaresma, 10 numara pozisyonunda da Ljajic'i oynatacak olan Şenol Güneş'in sol kanat ve forvet tercihi ise Mustafa Pektemek ve Vagner Love olacak.

Tecrübeli teknik adamın Malmö karşısındaki yedek futbolcuları da A takım seviyesinde Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Cyle Larin olurken, diğer futbolcular altyapı oyuncularından belirlenecek.

 

EN FARKLI GALİBİYETİ GÜNEŞ YÖNETİMİNDE ALDI

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyeti de Şenol Güneş yönetiminde elde etti.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda bu sezon Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı Vodafone Park'ta 6-0 mağlup eden Beşiktaş, Avrupa'daki en farklı skorlu galibiyetine imza atmayı başardı.

Siyah-beyazlılar, bu kulvarda daha önce en farklı skorlu galibiyetini 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yenerek almıştı.

EVİNDE 108. MAÇINI OYNAYACAK

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında 108. iç saha maçını bugün yapacak.

Avrupa kupalarında rakiplerini 107 kez konuk eden Beşiktaş, bu müsabakalarda 56 galibiyet aldı. İç sahada rakipleriyle 25 kez berabere kalan siyah-beyazlı takım, 26 maçtan da yenik ayrıldı.

Evindeki maçlarda rakiplerine 166 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 108 gol gördü.

İSVEÇ EKİPLERİNE KARŞI ZORLANIYOR

Beşiktaş, İsveç ekipleriyle Avrupa kupalarında 10. kez karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlı ekip, bu ülke temsilcileriyle daha önce oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

İsveç takımlarına 12 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 14 gol gördü.

Beşiktaş, bugünki rakibi Malmö ile daha önce 5 kez karşılaştı. Siyah-beyazlı ekip, bu maçlarda Malmö'yü bir kez yenme başarısı gösterdi. İki takım arasındaki bir karşılaşma beraberlikle tamamlanırken, Beşiktaş 3 maçta rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.

Beşiktaş, Malmö kalesine 8 gol bırakırken, rakibinden 9 gol yedi.

İki ekip ilk kez 1990-1991 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda eşleşti. Deplasmandaki karşılaşmayı 3-2 yitiren Beşiktaş, rövanş mücadelesinde büyük hayal kırıklığı yaşadı. İstanbul'daki mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Malmö, 2005-2006 sezonunda Beşiktaş'a UEFA Kupası'nda rakip oldu. İstanbul'da rakibine 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki mücadeleyi ise 4-1 kazanmasını bildi.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde grupta eşleşen iki takım arasında İsveç'te oynanan karşılaşmayı Malmö, 2-0 kazanmıştı.