Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman? Karşılaşmayı şifresiz veren kanallar

UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında temsilcimiz Fenerbahçe Slovakya'nın takımı Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşıyor. Üst turu garantileyen ve ilk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Fenerbahçe bu maçta da sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. peki Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman? Karşılaşmayı şifresiz veren kanallar
Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman? Karşılaşmayı şifresiz veren kanallar
GİRİŞ 13.12.2018 22:16 GÜNCELLEME 13.12.2018 22:16

UEFA Avrupa Ligi D Grubunda Fenerbahçe,  Spartak Trnava ile Avrupadaki 228. maçına çıkıyor. 8 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, çıkmayı garantilediği grupta Spartak Trnava karşısında galibiyet şansı arayacak. İşte Fenerbahçe-Spartak Trnava maçının  detayları...

 

SPARTAK TRNAVA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Spartak Trnava takımına konuk olacak. Karşılaşma Stadion Antona Malatinskeho stadında 13 Aralık Perşembe günü saat 23.00'da ve beIN SPORTS HD 2 kanalından naklen yayınlanacak.

 

FENERBAHÇE’NİN UEFA AVRUPA LİGİ KADROSU

Kaleci: Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Ersu

Defans: Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Diego Reyes, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Yiğithan Güveli

Orta saha: Mehmet Topal, Alper Potuk, Barış Alıcı, Jailson Marques Siqueira, Yassine Benzia, Aatıf Chahechouhe, Mathieu Valbuena, Oğuz Kağan Güçtekin, Eljif Elmas

Forvet: İslam Slimani, Michael Frey, Andre Ayew

AVRUPA'DA 228. KARŞILAŞMA

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Fenerbahçe bu sezon D Grubu'nda 5 maça çıktı. 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Fenerbahçe sadece ilk maçta Dinamo Zagreb'e 4-1'lik skorla mağlup oldu.

Spartak Trnava ise bu sezon çıktığı 5 UEFA Avrupa Ligi maçında 1 kez kazandı, 1 kez berabere kaldı ve 3 kez de mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu altıncı ve son maçında bu akşam Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, uluslararası arenada 228. maçına çıkacak.

Avrupa kupalarında 44. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, daha önce oynadığı 227 karşılaşmada 83 galibiyet, 48 beraberlik alırken, 96 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Bu maçlarda rakip filelere 282 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 334 gol gördü.