Bordeaux-G.Saray maçında neler oldu?

UEFA Kupası (H) Grubu'ndaki ilk maçında Fransız temsilcisi Bordeaux ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, 2-1 yenilerek grup maçlarına kötü bir başlangıç yaptı.

Bordeaux-G.Saray maçında neler oldu?
Bordeaux-G.Saray maçında neler oldu?
GİRİŞ 25.10.2007 22:26 GÜNCELLEME 25.10.2007 22:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Tarihindeki en büyük Avrupa kupası başarılarından birini UEFA Kupası'nı kazanarak elde eden sarı-kırmızılı takım, gruplardaki ilk maçında bu kez beklenenden uzak bir görüntü çizdi.

Geçen sezon mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde yine Bordeaux ile eşleşen ve Ali Sami Yen Stadı'nda 0-0 berabere kalıp deplasmanda 3-1 mağlup olan sarı-kırmızılı takım, Chaban Delmas Stadı'ndan yine boynu bükük ayrıldı.

PENALTI KARARI YARDIMCI HAKEMDEN

 Karşılaşmanın 20. dakikasında Ümit'in ceza sahasına girerken Diawara'nın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda, penaltı kararı yardımcı hakemden geldi. Ümit'in ceza sahası içinde düşmesinin hemen ardından orta hakem Robert Malek'in eliyle devam işareti yapmasına rağmen ısrarla bayrağını kaldıran yardımcı hakem Konrad Sapel, ceza sahası çizgisine koşarken, daha sonra Malek yardımcısına uyarak penaltı kararı verdi.

MAÇ SIK SIK DURDU

 Bordeaux-Galatasaray karşılaşması saha içindeki sakatlıklar nedeniyle sık sık durdu. Futbolcuların birbirlerine yaptıkları sert müdahaleler sonrası centilmen davranan her iki takım oyuncuları, arkadaşlarının tedavisinin yapılması için topu oyun dışına atarken, oyunun duraklamasına neden oldular.

AA

YORUMLAR 10
  • Burak Birinci 16 yıl önce Şikayet Et
    . Türkiye\'yi Avrupa kupalarında temsil eden takımlardan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi\'nde Sebastiao Lazaroni, Christoph Daum ve Mustafa Denizli gibi teknik adamlarla bugüne kadar 24 maça çıktı. Fenerbahçe, bu maçlarda 6 galibiyet alırken, 2 kez berabere kaldı, 16 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, 4 kez katıldığı Devler Ligi\'nde ikinci tur vizesi alma başarısı gösteremedi. En başarılı dönemini Christoph Daum\'la yaşayan Fenerbahçe, en başarısız sezonunu ise \'0\' puan çektiği Mustafa Denizli yöneti!
    Cevapla
  • davut ardic 16 yıl önce Şikayet Et
    ?. o hoooooo editor bey bizim yorumu okuycakta, degerlendircekte, yayimliycakta, olme essegim olme.......
    Cevapla
  • davut ardic 16 yıl önce Şikayet Et
    ?. o hoooooo editor bey bizim yorumu okuycakta, degerlendircekte, yayimliycakta, olme essegim olme.......
    Cevapla
  • davut ardic 16 yıl önce Şikayet Et
    haci ali iltasa cevap. cok cabuk unuttunuz sampiyonlar liginde tek puan alamadan icerde ve disarda butun maclari kaybedip 0 (SIFIR) puanla sampiyonlarligi tarihine gectiginiz gunleri? alman kanallari bile az dalga gecmemisti ama biz senin gibi kis kis gulmedik fenerin haline, daha ilk mac oynandi, GS yenildi dye keyfine dyecek yok masallah, ama keyfin uzun surmez, cimbom lider cikar bu guruptan, bekle de gorr
    Cevapla
  • adem baran 16 yıl önce Şikayet Et
    . gokhan ilçetaş gardaş dur hele kim öle kim kala.. daha erken sıvamışssın kolları ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle