Galatasaray Schalke 04 maçını şifresiz veren yabancı kanallar!

Şampiyonlar Ligi 3. maçına çıkacak olan Galatasaray evinde Schalke 04'ü ağırlayacak. Futbol severlerin heyecanla takip edeceği Galatasaray Schalke maçı şifreli olarak yayınlanacak. Peki bu maçı şifresiz olarak yabancı kanallardan izlemek mümkün mü? İşte temsilcimiz Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçını veren yabancı kanallar...

Galatasaray Schalke 04 maçını şifresiz veren yabancı kanallar!
Galatasaray Schalke 04 maçını şifresiz veren yabancı kanallar!
GİRİŞ 24.10.2018 20:57 GÜNCELLEME 24.10.2018 20:57

24 Ekim Çarşamba günü itibariyle Şampiyonlar Ligi grup maçı olan Galatasaray Schalke 04 karşılaşması heyecanla takip edilecek. Türk Telekom Stadyum'unda oynanacak maç için tüm biletler tükendi. Gruptan çıkmak için en önemli maçlardan biri olan Schalke maçına temsilcimiz Serdar Aziz, Fernando Reges, Sofiane Feghouli ve Henry Onyekuru gibi yıldızlardan yoksun olacak.  beIN Sports 1 ekranlarından naklen izleyiciyle buluşacak karşılaşma şifreli olarak ekranlara gelecek. Fakat Galatasaray Schalke 04 maçını ücretsiz olarak CBC Sport'dan izleyebilirsiniz. İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçını veren şifresiz kanallar.

GALATASARAY SCHALKE 04 MAÇI SAAT KAÇTA?

 

 

Galatasaray Schalke ile Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak. Kritik maç yarın saat 22.00'de oynanacak. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek. Bastien'ın yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Frederic Haquette yaparken, Benoit Millot ile Jerome Miguelgorry ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cyril Mugnier olacak.

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Ozan, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Sinan, Belhanda, Rodrigues, Eren

Schalke 04: Nübel, Caliguiri, Sane, Nastasic, Mendyl, Mascarell, Bentaleb, Uth, Harit, Konoplyanka, Burgstaller

Yıldız isimlerinden mahrum Fatih Terim dün yaptığı basın toplantısında maça gelecek taraftarların desteğiyle Alman temsilcisi Schalke 04'ü Almanya'ya boş göndermek istediklerini ifade etti.

Galatasaray Schalke 04

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA?

19.55 PSV-Tottenham (beIN Sports 2)
19.55 Brugge-Monaco (beIN Sports 3)
22.00 G.Saray-Schalke (beIN Sports 1)
22.00 PSG-Napoli (beIN Sports 2)
22.00 Barcelona-Inter (beIN Sports 3)
22.00 L. Moskova-Porto (beIN Sports 4)
22.00 Liverpool-Kızılyıldız (beIN Max 1)
22.00 Dortmund-A. Madrid (beIN Max 2)

GRUPTA PUAN DURUMU

Porto 4 Puan
Schalke 04 3 Puan
Galatasaray 3 Puan
Lokomotiv Moskova 0 Puan