Hikmet Karaman başkent ekibinde

Turkcell Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve teknik direktör Aykut Kocaman ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Ankaraspor, Hikmet Karaman ile anlaştı.

Hikmet Karaman başkent ekibinde
Hikmet Karaman başkent ekibinde
GİRİŞ 10.10.2007 21:47 GÜNCELLEME 10.10.2007 21:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bu akşam kulüp binasında Hikmet Karaman ile bir araya gelen futbol şube sorumlusu Ahmet Gökçek ve genel menajer Mehmet Şen, uzun süren bir görüşmenin ardından takımı sezon sonuna kadar Hikmet Karaman'a teslim etti.


Hikmet Karaman, geçen sezon başkentin ligdeki diğer temsilcisi Ankaragücü'nü çalıştırmıştı.


AA

YORUMLAR 4
  • ibrahim keleş 16 yıl önce Şikayet Et
    lüffen gidin !!!. Siz hala FUTBOL umuzun başındamısınız ? Sizler sporumuzda olduğunuz sürece ASLA bir adım öne GİDEMEYİZ!!... ali ŞEN, adnan POLAT, aziz YILDIRIM ve ekibi, sinan ENGİN, ilhan CAVCAV, HALUK ULUSOY, erman TOROĞLU, yıldırım DEMİRÖREN, bülent YAVUZ, Oktay DERELİ, Tamer TUNA, fatih AKYEL (görünen köy e klavuz gerekmez)... bu arkadaşlar TÜRKİYE CUMHURİYETİ’ inde spor yorumu dahi yapmamalıdırlar !!! geçmişteki yaptıkları hareketler türk futboluna hangi yönde fayda sağladıklarının açıkca bir göstergedir.
    Cevapla
  • ercüment hakverdi 16 yıl önce Şikayet Et
    ya ayıptır be. daha dün yorumculuk yapıyordun bugün hocamı olacan sen ve senin gibi hocalar bizim futbolumuzu baltalamaktan başka ne yapıyorsunuz,sezon başı teklifler ucuz diye takım kabul etmiyorsunuz açmış ağzınızı bekliyorsunuzki 1 hoca kovulsun biz gelelim istediğimiz parayıda melete melete alalım diye yeter artık düşün kene gibi futbolumuzdan (keşke herkes BİR AYKUT KOCAMAN olsa)
    Cevapla
  • berkay ulubay 16 yıl önce Şikayet Et
    . bu işler böyle .burdan ayrılır rizeye gider ordan ayrılır denizliye gider .türkiyede böyle antrönerler var güvenç kurtar yılmaz vural hikmet karaman .şimdi bunlara lorant da eklendi ya anlamak çok zor bunu getirenler kariyerine bakmıyolarmı iyi olsaydı fenerden sivastan gönderilirmiydi.
    Cevapla
  • MASTER HİLTİ 16 yıl önce Şikayet Et
    ne yapmaya çalışıyor bu adam. arkadaşlar bakın bu hikmet hoca gibi adamlar bizim adana sporumuzu küme düşürdü hemde kocaeli maçı öncesi kocaeli ile anlaşıp diğer sezona maçı kaybettikten sonrada emrah ve altana teklif yapma küstahlığınıda göstermiştir nerde para orda bu gibi adamlar ankaranın vay haline ama olsun bu lige bu kadar ankara takımı fazla bekleyin ADANA DEMİRSPOR geliyor
    Cevapla