Fransa Almanya maçı hangi kanalda? Karşılaşmayı canlı izle...

UEFA Uluslar A Ligi I. grupta Fransa, Almanya’yı konuk ediyor. Grubun üçüncü maçında son sırada yer alan Almanya, deplasmanda Fransa'yı yenip sonunculuktan kurtulmak istiyor. Peki Fransa Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fransa Almanya maçı hangi kanalda? Karşılaşmayı canlı izle...
Fransa Almanya maçı hangi kanalda? Karşılaşmayı canlı izle...
GİRİŞ 16.10.2018 16:29 GÜNCELLEME 16.10.2018 16:29

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta Fransa ile Almanya milli takımları karşı karşıya geliyor. Futbol severler tarafından merakla beklenen Fransa Almanya maçı hangi kanaldan canlı olarak izlenebilecek? Almanya’nın sonuncu olduğu gruptan yükselme mücadelesi Stade de France'da olacak. Peki Almanya Fransa maçı hangi kanaldan canlı olarak izlenecek? İşte nefeslerin tutulacağı mücadelenin detayları...

FRANSA ALMANYA MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Fransa  Almanya maçı, 16 Ekim Salı günü saat 21.45'te Stade de France’da oynanacak. Karşılaşmayı  Sırp hakem Milorad Mazic'in yöneteceği karşılaşmanın Türkiye'de yayıncı kuruluşu bulunmuyor. Fakat Azeri TV kanalı olan CBC Sport’dan canlı olarak izlenebilecek.

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC SPORT UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Almanya 2018 Dünya Kupası'nda tarihi başarısızlığa imza attı. Panzerler gruptan çıkamadan şampiyonaya veda edince Löw'ün görevinde kalıp kalmaması tartışılmaya başlandı. Dünya şampiyonasının ardından üç milli maç oynayan Almanya, sadece bir kez kazandı. Fransa ile 0-0 berabere kaldı. Peru'yu 2-1 yendi. Hollanda'ya ise 3-0 kaybetti. Üç maçın üçünde de beklenen futbolu oynayamayan Almanya, gol yollarında sıkıntı yaşadı. Sadece iki gol atabildi. O da Peru'ya karşı gol buldu. Fransa ve Hollanda maçlarında sıfır çekti. Bu olumsuz sonuçlar sonunda Löw'ün milli takımdaki geleceğine ilişkin tartışmalar daha da büyüdü.

LÖW SIKINTISI

2014 Dünya Kupası şampiyonu Almanya'nın 2018 Dünya Kupası ve devamındaki formu iç açıcı değil.

Bild'in haberine göre, 2018 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayan ve henüz UEFA Uluslar Ligi'nde galibiyet elde edemeyen Almanya'da teknik direktör Joachim Löw topun ağzında.

Löw'den galibiyet ya da en azından beraberlik beklenirken, olası bir mağlubiyet deneyimli teknik adamın kovulmasına yol açabilir.