İddianame hazır! İşte Arda için istenen ceza

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

GİRİŞ 15.10.2018 16:23 GÜNCELLEME 15.10.2018 17:35
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesi Bürosunca, Emirgan'daki bir eğlence mekanında Arda Turan ile  şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin müşteki, futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise ''müşteki-şüpheli'' sıfatıyla yer aldı. İddianamede, müşteki şüpheli Berkay’ın yaralanması ile ilgili olarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alınan 12 Ekim 2018 tarihli doktor raporunda basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek ve vücudunda kemik kırığı oluşacak şekilde, kırığın hayat fonksiyonlarına orta derecede etkili olacak şekilde yaralandığı kaydedildi.

12,5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

İddianamede, Arda Turan hakkında ''Cinsel Taciz''( müşteki Özlem Şahin'e yönelik), ''Kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama'', ''Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme'', ''ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma'' ( Berkay Şahin'e yönelik) suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar, diğer müşteki şüpheli Berkay Şahin hakkında ise ''hakaret'' suçundan(Arda Turan'a yönelik) 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezalarına çarptırılmaları talep edildi.Hazırlanan iddianame Başsavcılıkça onaylanarak İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.

BERKAY HAKKINDA TAKİPSİZLİK

Öte yandan iddianame ile birlikte savcılık, müşteki Arda Turan'a yönelik olarak şüpheliler Berkay Şahin, Onur Ürkmez ve Hüseyin Aydeniz hakkında ise ''silahla tehdit'' suçundan açılan soruşturmada ise takipsizlik kararı verdi.



 

 

 

YORUMLAR 39
  • Adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Ardanin kabahati var isede Hakime savciya güvenecek değilimya.Sucsuzu iceri atan sucluyu salıveren bizim hakim değılmi?
    Cevapla
  • yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    Ruhsatsız tabancanın cezası bu da düğünlerde atılan silahlar hep ruhsatlı mı?
    Cevapla
  • Adak 5 yıl önce Şikayet Et
    Orda bir durscaksin başkan icinizde hangi sahis durup dururken bir kadinin yanina gidip kulagina egilip eee evli olmasaydim seni kacirmazdim diyebilir varmi öyle bir adam cesareti olan bu kadin acaba ne yapti ha bunlarin tamami arda turanin yaptigini tamam eyvallah bosa cikarmaz ama burda bir dümen var
    Cevapla
  • meco 5 yıl önce Şikayet Et
    kafa guzelse hersey mumkun bro
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    En son 1 yil bes ay verir ler oda para cezasina cevrilir bizim ulkemizde adalet Boyle oluyor zengin ve unlu olunca
    Cevapla
  • Adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Para cezasıyla kurtulur Hapis cezası alacağını sanmıyorum ancak garibanlara hapis verilir,
    Cevapla
  • İlker 5 yıl önce Şikayet Et
    Sütlücede satın aldığın arsa göçtü insanların evleri başlarına yıkıldı ispanyaya gittin kepaze olarak döndün bunca sıkıntıya eağmen şımarıklık dizboyu pimini çekmiştin artık patladın arda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle