Porto Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar! Ücretsiz canlı izle...

Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçına muhteşem başlangıç yapan Galatasaray, 3 Ekim 2018 Çarşamba günü Porto ile karşı karşıya gelecek. Maçın başlamasına az bir süre kala yayıncı kuruluşun belirsizliği devam ediyor. Peki GS- Porto maçını hangi kanallar şifresiz verecek? İşte ücretsiz kanallar...

Porto Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar! Ücretsiz canlı izle...
Porto Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar! Ücretsiz canlı izle...
GİRİŞ 03.10.2018 20:28 GÜNCELLEME 03.10.2018 20:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden takımımız Galatasaray, mücadelesine son sürat devam ediyor. Erzurumspor maçında sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba ile cezalı Ndiaye Porto maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca sarı-kırmızılı takımda Eren Derdiyok'un sakatlığı nedeniyle forma giymesi zor görünüyor. Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenerek muhteşem bir başlangıç yapan Galatasaray, ilk maçında Schalke 04 deplasmanında 1 puan alan Porto'yu yenerek gruplarda 2'de 2 yapmak istiyor. Peki Porto Galatasaray maçını hangi şifresiz kanallar veriyor? GS Porto maçı canlı olarak şifresiz nasıl izlenir?

GALATASARAY - PORTO MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasaray - Porto maçı 3 Ekim 2018 Çarşamba günü Portekiz’de oynanacak. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz netlik kazanmadı. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçı yayınlayan beIN Sports, yayın hakları için görüşmelerin devam ettiğini ve henüz bir netice alınamadığını duyurmuştu. beIN Sports’un yayın haklarıyla ilgili anlaşma sağlaması durumunda karşılaşma yine beIN Sports üzerinden yayınlanacak. Ancak maçın şifreli mi ya da şifresiz mi yayınlanacağı da şuan için belirsiz.

PORTO GALATASARAY MAÇINI HANGİ KANAL ŞİFRESİZ VERİYOR?

GS - Porto maçı Saat 22.00'da başlayacak. Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz belli olmasa da,  maçı şifresiz olarak Azerbaycan kanalı olan CBC Sport'tan izleyebilirsiniz.

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

CBC SPORT UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

3 Ekim Çarşamba: Porto-Galatasaray, Lokomotiv Moskova-Schalke 04

24 Ekim Çarşamba: Galatasaray-Schalke 04, Lokomotiv Moskova-Porto

6 Kasım Salı: Schalke 04-Galatasaray, Porto-Lokomotiv Moskova

28 Kasım Çarşamba: Lokomotiv Moskova-Galatasaray, Porto-Schalke 04

11 Aralık Salı: Galatasaray-Porto, Schalke 04-Lokomotiv Moskova

FATİH TERİM: "İNŞALLAH GÜZEL BİR SONUÇLA DÖNERİZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekiz'den güzel bir sonuçla dönme temennisinde bulundu. Tecrübeli teknik adam, Porto müsabakasından sonra grupta 4 maç daha yapacaklarına değinerek, "Şampiyonlar Ligi'ndeki her maçın zorlu geçeceği hepimizce biliniyor. İnşallah güzel bir sonuçla döneriz. Bu müsabakadan sonra 4 karşılaşma daha olsa da her maç en iyi sonucu almak istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

GALATASARAY'IN PORTO MAÇI KADROSU

Galatasaray'ın Porto maçı kafilesindeki futbolcular:

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 52 DEPLASMAN MAÇI OYNADI

Galatasaray, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda 52 deplasman maçına çıktı. Sarı-kırmızılı ekip, bu kulvarda yaptığı 52 dış saha maçında yalnızca 5 galibiyet alabilirken, 10 müsabakadan beraberlikle 37 müsabakadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, deplasman maçlarında attığı 43 gole karşılık kalesinde 108 gol gördü.

YORUMLAR 3
  • ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
  • çilingir 5 yıl önce Şikayet Et
    Her teknik adamın takımından ayrılması gündeme geldiğinde basın konuyu haber olarak ele alınca bir kovulma edebiyatı ortaya çıkıyor. yerli olsun , yabancı olsun farketmiyor. şimdilerde f.b nin hocası da aynı edepsizliğe maruz kalıyor..çok incitici buluyorum kovulma lafını sanki yüz kızartıcı bir suç işlemiş gibi..daha nazik olmak gerekmez mi basının bu konuda anlayışlı olmasını bekliyorum...
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    maçı şifresiz verin gitsinya ne güzel evimizde oturup izliyoruz işte
    Cevapla