Galatasaray - Porto maçı beIN Sports'tan mı izlenecek? Kanal belli oldu!

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Lokomotiv Moskova’yı 3-0 yenen Galatasaray, Portekiz temsilcisi Porto karşısında da galibiyetle ayrılmak istiyor. Nefes nefese sürecek karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Peki Galatasaray - Porto maçı ne zaman, saat kaçta? İşte beIN Sports frekans bilgileri...

Galatasaray - Porto maçı beIN Sports'tan mı izlenecek? Kanal belli oldu!
Galatasaray - Porto maçı beIN Sports'tan mı izlenecek? Kanal belli oldu!
GİRİŞ 03.10.2018 20:28 GÜNCELLEME 03.10.2018 20:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi D grubu ilk maçında sahasında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenerek iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, ikinci maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Porto karşısına çıkacak. Futbolseverler tarafından merak edilen GS Porto maçının ayrıntıları haberimizde...

beIN Sports yayın akışı! Galatasaray maçı yayınlanacak mı?

 

GALATASARAY - PORTO MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasaray - Porto maçı, Dragao stadyumunda 3 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 22:00'da Portekiz’de oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

PORTO: Casillas, Pereira, Felipe, Militao, Telles, Danilo, Herrera, Oliveira, Otavio, Brahimi, Marega

TEKNİK DİREKTÖR: S. Conceiçao

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Belhanda, Feghouli, Rodrigues, Eren

TEKNİK DİREKTÖR:  Fatih Terim 

beIN Sports Frekans Bilgileri:

- Uydu: Türksat 4A

- Frekans: 12379

- Symbol Oranı: 30000

- FEC: 3/3

- Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

3 Ekim Çarşamba: Porto-Galatasaray, Lokomotiv Moskova-Schalke 04

24 Ekim Çarşamba: Galatasaray-Schalke 04, Lokomotiv Moskova-Porto

6 Kasım Salı: Schalke 04-Galatasaray, Porto-Lokomotiv Moskova

28 Kasım Çarşamba: Lokomotiv Moskova-Galatasaray, Porto-Schalke 04

11 Aralık Salı: Galatasaray-Porto, Schalke 04-Lokomotiv Moskova

AVRUPA'DA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI!

Galatasaray, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'nın dışında Avrupa'da birçok önemli başarıya imza attı.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ilk kez çeyrek finale 1962-1963 sezonunda yükselen ve İtalyan ekibi Milan'a elenen Galatasaray, 1969-1970 sezonunda ise Polonya'nın Legia Varşova ekibine yine çeyrek finalde boyun eğdi.

Galatasaray, teknik direktör Mustafa Denizli idaresinde aldığı başarılı sonuçlarla ''Avrupa Fatihi'' unvanını kazandığı, Neuchatel Xamax ve Monaco zaferlerine imza attığı 1988-1989 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finaline adını yazdırdı ancak Rumen ekibi Steaua Bükreş'e elenerek final hayallerini rakibine kaptırdı.

Organizasyon adının UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrilmesinin ardından ise sarı-kırmızılı takım, Manchester United zaferine imza attığı ve tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı 1993-1994 sezonunda son 8 takım arasına girmeyi başardı. O dönemde 4'erli 2 grubun yer aldığı Şampiyonlar Ligi statüsünde bu tur, grup maçları olarak adlandırılıp çeyrek final olarak gösterilmese de sarı-kırmızılılar Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girdi.

Galatasaray, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 2000-2001 sezonunda çeyrek finale yükseldi. İki ayrı turda gruplardan çıkarak son 8 takım arasında kendisine yer bulan Galatasaray, çeyrek finalde Real Madrid'e elendi.

Sarı-kırmızılı takım, 2012-2013 sezonunda ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde başarılı bir performans ortaya koydu ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamayı başardı. Galatasaray, 2000-2001 sezonunda olduğu gibi yine çeyrek finalde Real Madrid'e elenerek organizasyona veda etti.

Galatasaray, Avrupa kupalarında Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Manchester United, Liverpool, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund ve Arsenal gibi büyük kulüplere karşı da galibiyetler alarak taraftarlarının yüzünü güldürdü.

GALATASARAY'DA EKSİKLER VAR

Erzurumspor maçında sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba ile cezalı Ndiaye Porto maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca sarı-kırmızılı takımda Eren Derdiyok'un sakatlığı nedeniyle forma giymesi zor görünüyor. 

TERİM'DEN MECBURİ ROTASYON!

Erzurumspor maçında olduğu gibi Feghouli'nin 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca cezası nedeniyle Süper Lig'de forma giyemeyen Belhanda Porto maçında sahaya 11'de çıkacak. Onyekuru ya da Sinan Gümüş'ün forvette oynaması bekleniyor. Ayrıca Nagatomo ve Linnes Serdar ve Maicon ile birlikte savunmada görev yapacak.

GALATASARAY'DA MUHTEMEL 11

Muslera, Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Fernando, Donk, Gary Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Onyekuru

PORTO'DA ABOUBAKAR YOK!

Porto'nu ligde oynadığı Tondela maçında sakatlanan ve ameliyat olan Aboubakar ilk devreyi kapattı. Golcü futbolcu Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

YORUMLAR 3
  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray 1.0kazanır
    Cevapla
  • Emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence galatasaray kaznir
    Cevapla
  • sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla