Beşiktaş - Partizan rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Beşiktaş’ın 1-1 berabere kaldığı Sırbistan'ın Partizan takımı ile UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Play Off maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? İstanbul’da Vodafone Park'ta oynanacak olan karşılaşmanın ayrıntıları haberimizde...

Beşiktaş - Partizan rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?
Beşiktaş - Partizan rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?
GİRİŞ 28.08.2018 16:53 GÜNCELLEME 28.08.2018 16:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa Ligi'nde gruplara adını yazdırmak için play off turu maçına çıkan Beşiktaş tur şansını ikinci maça bıraktı. İlk maçta Partizan ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ikinci maçta ev sahibi avantajını da kullanarak adını gruplara yazdırmak istiyor. İlk maçın sona ermesinin ardından siyah - beyazlı taraftarlar “Beşiktaş Partizan maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta’’ sorgulamalarına başladı.

RÖVANŞ MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

İstanbul’da yapılacak olan Beşiktaş - Partizan Belgrade UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu rövanş maçı 30 Ağustos 21:00’de naklen ve sadece D-Smart ekranlarında olacak.

KARŞILAŞMA VODAFONE PARK’TA!

Beşiktaş ile Partizan’ın karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Play-Off rövanş maçı, İstanbul’da, Vodafone Park’ta oynanacak.

SEYİRCİSİZ OLACAK!

Sırbistan temsilcisi Partizan ile Beşiktaş arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçlarına konuk takım taraftarları alınmayacak. Partizan Futbol Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 30 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak maçlara konuk takım taraftarlarının alınmayacağı bildirildi.

Açıklamada, söz konusu karşılaşmaların UEFA tarafından “yüksek riskli maç” ilan edildiği ifade edilirken, varılan anlaşma gereği iki maçta konuk takım taraftarları olmayacağı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, Belgrad ve İstanbul’daki maçlarda üzerinde konuk takım sembolü bulunan kişilerin biletleri olsa dahi stada alınmayacağı ifade edilirken, Partizan taraftarlarına sportif kurallar çerçevesinde takımlarını desteklemeleri çağrısında bulunuldu.

TARİHLERİNDE İKİNCİ KEZ KARŞILAŞACAKLAR!

Partizan ile Beşiktaş, Avrupa kupaları tarihinde ikinci kez eşleşti. İki ekip daha önce, 2014-2015 sezonu UEFA Avrupa Ligi gruplarında rakip olurken, Sırbistan’daki maçı 4-0 kazanan Beşiktaş, İstanbul’da da rakibine 2-1’lik üstünlük kurmuştu. Partizan, Beşiktaş’ın dışında daha önce Fenerbahçe’yle de karşılaştı. 2008-2009 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Partizan’ı İstanbul’da 2-1 yenerek elemişti.

ŞENOL GÜNEŞ’İN İLK MAÇ SONUCU AÇIKLAMALARI!

- Dakika 27'ye kadar doğru dürüst pozisyonları ve atakları yoktu. Fakat 1 gol yedik.

-Hemen sonrasında biz golü bulduk. Ondan sonra bir kaç pozisyon daha bulduk, 3-4 olabilirdi ama değerlendiremedik.

- Genel anlamda baktığımızda, ikinci yarı biraz daha sahamızda kaldık. Ama yine de bir iki tane pozisyonumuz vardı.

- Oyunun tamamını değerlendirirsek, kazanmaya yakındık.

- Beraberlik kötü bir sonuç değil, ama kazansak daha iyi olacaktı.

- Şimdi 1-1'lik sonucun ardından, kendi sahamızda kazanıp tur atlamak istiyoruz.

- Hazırlık dönemini iyi geçirmemiş oyuncularımız vardı. Bu oyuncuların daha çok maç oynayarak eksiklerini gidermesi gerekiyor. Bugün defansif anlamdaki iyi oyunu buna bağlayabiliriz.

- Pepe, çarpışmaya bağlı olarak bir sıkıntı yaşadı. O yüzden çıkarmak zorunda kaldık. Hamle hakkımızı orada kullanmak mecburiyetinde kaldık.

- Takımın durumu, sakatlıklar, seyahatler düşünüldüğünde, eldeki kadroyu harmanlayarak gitmeye çalışıyoruz.Bu dönemi de böyle atlatmak zorundayız.

- Avrupa'da 3 tane rakiple oynadık. Tesadüftür ki üçü de siyah-beyaz renklere sahip. Takımın bazı şeyleri enteresan gidiyor.

- Umarım ki geç gelenlerin performansı yükselir. Olanlar kendilerini daha iyi ölçer. Herkes bir savaş veriyor, oynamak istiyor.

- Az pozisyon veriyoruz ama gol yiyoruz. Çok pozisyona giriyoruz ama tamıyoruz. Bunu çözmemiz gerekiyor.

YORUMLAR 4
  • bjkli 5 yıl önce Şikayet Et
    karakartal bu maç senin hakkın sana güveniyorum karius
    Cevapla
  • remzi 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi bjk
    Cevapla
  • sona 5 yıl önce Şikayet Et
    besiktasin tarafini tutuyorum insallah besiktas kazanir
    Cevapla
  • beşiktaşlı 5 yıl önce Şikayet Et
    dışardaki maçları vermedi trt son dakikada aldı şimdi neden alıyo beşiktaşın d smarta faiş bedel çıkarması lazım yayınlamasın adiler......
    Cevapla