G.Birliği hocasız kaldı

Turkcell Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar sonrasında Gençlerbirliği'nde, teknik direktör Fuat Çapa'nın istifa ettiği açıklandı. Çapa'nın alternatifleri ise belli oldu.

G.Birliği hocasız kaldı
G.Birliği hocasız kaldı
GİRİŞ 18.09.2007 01:08 GÜNCELLEME 18.09.2007 01:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, yönetim kurulunun bu akşam tesislerde yaptığı toplantıda, Fuat Çapa'nın istifasını sunduğu ve bunun da kabul edildiği bildirildi. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre ise teknik direktör Fuat Çapa'nın istifa etmediği, istifaya zorlandığı öğrenildi.

Bu karar sonrasında Çapa'nın yardımcılıklarını yapan Mustafa Kaplan ve Özcan Bizati de görevlerinden ayrıldı. Çapa, dün Ankara'da yapılan ve 2-0 Vestel Manisaspor'un kazandığı maç sonrasındaki basın toplantısında, gazetecilerin istifa edip etmeyeceğini sormalarını üzerine, "İstifayı gerektirecek bir durum yok. Görevimin başındayım" demişti.

-YENİ İSİMLER-

Fuat Çapa'nın ayrılmasından sonra başta Ersun Yanal olmak üzere Hikmet Karaman, Rıza Çalımbay ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Erik Gerets'in isimlerinin konuşulduğu öğrenildi.

-CAVCAV: "EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ FUAT ÇAPA'DIR"-

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da sezon başında teknik direktör Fuat Çapa ile anlaştıktan sonra Gençlerbirliği Kulübü'nün dergisinde "yeni sezon yeni umut" başlığı altındaki bölümünde, "Bence bu sezon en büyük transferimiz Fuat Çapa'dır.

Kendisi 5 dil bilen FIFA ve UEFA'nın 5 yıl içinde dünyadaki tüm takımlarda bulunması zorunlu PRO Lisans diplomasına sahip dünyadaki tek Türk teknik adamdır. Kendisi Belçika'da 17 yıl görev yapıp rüştünü kanıtlamış biridir. Çapa'dan, Gençlerbirliği ve Türk futbolunun çok şey kazanacağını umut ediyorum" diyerek görüşlerini açıklamıştı.

YORUMLAR 3
  • Durmuş ŞENER 16 yıl önce Şikayet Et
    YAKIŞMADI CAVCAV SİZİ KINIYORUM.... Senin gibi deneyimli Başkana hiç yakıştıramadım şemsiye gibi dönme lig başlamadan konuştuğunla şimdi yaptığın çok farklı neden acaba hani en büyük transferin Fuat Çapa idi eğer Fuat Çapanın yerinde yabancı hoca olsaydı bunu yapamazdın?Siz ve sizin gibi aklı olanlar Türk Hocalaranı ancak yıpratıp hayatlarını bitirirler başka yapacağınız bir şey olmaz Türk Hocalarına değer vermiyorsunuz.Sizi kınıyorum vede inşallah birilerin ahini almazsınız.
    Cevapla
  • haluk tarım 16 yıl önce Şikayet Et
    . Beter olsunlar antalyayı son macda düşürdüler ya beter olun küme düşün
    Cevapla
  • Bilal Bahcivan 16 yıl önce Şikayet Et
    . Türk futbolunu geliştirmeyen nedenlerden biride bu istifalardır.Sabretmesini bilmiyoruz bilemiyoruz.İstifanın arkasında başka nedenler yoksa tabiiki.
    Cevapla