10.08.18 Beşiktaş son dakika transfer haberi! O isim Kartal mı oluyor? ...

10 Ağustos cuma günü itibariye son dakika Beşiktaş transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Peki 2018 - 2019 sezonuna bomba gibi başlamak isteyen Başkan Fikret Orman önderliğinde şampiyonluk ve UEFA Avrupa kupası hedefi Beşiktaş kimi transfer edecek? İşte Beşiktaş'ın son transfer gelişmeleri...

10.08.18 Beşiktaş son dakika transfer haberi! O isim Kartal mı oluyor? ...
10.08.18 Beşiktaş son dakika transfer haberi! O isim Kartal mı oluyor? ...
GİRİŞ 10.08.2018 11:58 GÜNCELLEME 10.08.2018 11:58

Transfer piyasasının en hareketli takımı olan ve aldıklarından ziyade sattıklarıyla konuşulan Beşiktaş bu sezon kimi transfer edecek. Teknik Direktör Şenol Güneş önderliğinde yine şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Özellikle forvet hattına ciddi bir ismi takviye etmek isteyen Kartal gözünü yükseklere dikti. Peki 10 Ağustos cuma günü itibariyle transferlerde son durum ne? Beşiktaş'ın son dakika transfer haberleri gündem oldu. Mandzukic Beşiktaş'a gelecek mi? Şartlar görüşüldü. İşte tüm gelişmeler...

MANDZUKİC BEŞİKTAŞ'A GELİYOR MU?

 

Dünya Kupası'nda Hırvatistan'la final oynayan ve takımına büyük katkı yapan golcü futbolcu Mandzukic, tatil için Marmaris'e geldi. 

Sezonun yorgunluğunu atmak için Marmaris'te tatil yapan Mandzukic'le Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner bir görüşme gerçekleştirdi. 

Juventus'un Ronaldo transferinden sonra Higuan, Millan'ın yolunu tuttu. Arjantinli golcü gibi Ronaldo'nun gelmesiyle takımdan ayrılacak bir başka isim ise Mandzukic.

Avrupa'nın birçok kulübünden teklif alan Hırvat golcüye Beşiktaş teklifini iletirken, Mandzukic'in yıllık 6 milyon euro istediği ifade edildi.

Umut Güner'in Mandzukic'in taleplerini Başkan Fikret Orman'a aktarıcak ve transferin yol haritası şekillenecek. 

BEŞİKTAŞ'TA İKİ SÜPER YILDIZ DAHA!

Beşiktaş için yabancı basından çarpıcı transfer iddiaları... Kolombiya medyası, Kara Kartal'ın tecrübeli kaleci David Ospina ile görüşmelerine devam ettiğini ve anlaşmanın yakın olduğunu iddia etti. Gazeteler, Siyah- Beyazlılar'ın İspanyol kalecisi Fabri'yi Fulham'a sattığını ve Ospina transferinde ciddi olduğunu belirtti.

Kolombiyalı gazetecileri ayrıca, Milan'ın tecrübeli golcüsü Carlos Bacca'nın da Beşiktaş'ın transfer listesinde yer aldığını belirtti. 31 yaşındaki Kolombiyalı golcü Bacca'nın İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor.

BEŞİKTAŞ'TAN GANSO'YA YEŞİL IŞIK

Portekiz ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan Anderson Talisca’yla yollarını ayıran Beşiktaş, takıma yeni bir 10 numara kazandırmak için harekete geçmişti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’a, son olarak İspanya La Liga ekibi Sevilla’nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Ganso önerilmişti.

Takımın başına yeni getirilen teknik direktör Pablo Machin’in kadro alternatifleri arasında yer almayan Sambacı’yı ilk olarak bonservisiyle göndermeyi planlayan ancak beklediği teklifi alamaması sebebiyle 2.2 milyon Euro’luk maaşından kurtulmak sebebiyle kiralamaya da sıcak bakan La Liga ekibi, menacerine talimatı vermişti. Bu gelişmenin ardından bedelsiz olarak Beşiktaş’a önerilen deneyimli oyuncu için yönetimden karar çıktı.

Harekete geçecekler...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, bedelsiz kiralama önerisine sıcak baktığı belirtildi. Orman’ın, uzun süredir temaslara devam ettikleri Borussia Dortmund’lu Shinji Kagawa ve West Bromwich forması giyen Nacer Chadli konusunda geldikleri son noktayı değerlendirip sonrasında harekete geçecekleri kaydedildi.

Siyah-Beyazlı taraftarlar da Ganso’nun Instagram hesabına, “Come to Beşiktaş” mesajları yağdırmaya başladı.

VİDA İNGİLTERE'YE GİDİYOR

İngiliz gazetesi The Guardian'ın haberine göre; Leicester, stoperi Harry Maguire'ı Manchester United'a satması halinde Beşiktaş'tan Domagoj Vida'yı alacak. Leicester'ın İngiliz oyuncu için 60 milyon poundluk bir teklif aldığı, Vida içinse 20 milyon poundu gözden çıkardığı yazıldı.

FİKRET ORMAN'DAN ISİMAT MİRİN AÇIKLAMASI

Hollanda Ligi ekibi PSV Eindhoven’ın Fransız stoperi Nicolas Isimat-Mirin, önceki gün yaptığı açıklamada Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğunu duyurmuştu.

Fransız basınına konuşan PSV’nin 26 yaşındaki savunmacısı, “Rennes’den ve Beşiktaş’tan bana gelen teklifler, en önemlileri. Diğer başka teklifler de var. Şu an Beşiktaş ile kontrat üzerinde anlaşmaya çalışıyoruz. Özellikle, transfer olmak istediğim profilde bir takım. 2-3 ufak detay kaldı” demişti.

Dün Vodafone Park’ta yapılan basın toplantısında Mirin’in sözleriyle ilgili olarak açıklamada bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “İlgilendiğimiz oyuncular var ama şu anda oyuncu ismi zikretmem doğru değil. Bir transferin olmamasını istiyorsanız açıklayın, zaten olmayacaktır” diyerek tepki gösterdi.

BEŞİKTAŞ'TA BİR YOLCU DAHA!

Kadrosunda yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş, bir isim ile daha yollarını ayırdı. Siyahbeyazlılar, kadroda şans bulamayan Aras Özbiliz'i Hollanda ekibi Willem'e kiraladı. Genç oyuncu yeni takımıyla ilk idmanına dün sabah çıktı. Hollanda Ligi ekiplerinden Willem resmi internet sitesinden bu transferi resmen açıkladı. Beşiktaş'ta bu transfer döneminde daha önce Fabri, Dusko Tosic, Matej Mitrovic ve Denys Boyko ile yollar ayrılmıştı. 2015-16 sezonun ikinci devresinde Spartak Moskova'dan 1 milyon 300 bin euro'ya alınan Aras, sezon sonuna kadar Rayo Vallecano'ya 300 bin eiuro karşılığında kiralandı. 2016-17 sezonunda sadece 8 maçta oynadı, ancak bunun 3'ü U21 maçıydı. Ligdeyse sadece bir karşılaşmada 7 dakika süre aldı.

.

KAYNAK: AJANSLAR