Galatasaray - Akhisar Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisar Belediye ve Gençlik Spor Kulübü kupa maçı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Galatasaray ile Akhisar süper kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray - Akhisar Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray - Akhisar Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
GİRİŞ 04.08.2018 09:15 GÜNCELLEME 04.08.2018 09:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Akhisarspor maçının tarihleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Konya'da oynanacağı ilan edilen TFF Süper Kupa'nın tarihini ve başlama saatini belirledi. Peki Akhisarspor ile Galatasaray süper kupa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

GALATASARAY - AKHİSAR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Galatasaray - Akhisarspor arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı 5 Ağustos Pazar günü saat 20.45'te yapılacak ve Turkuvaz Medya ekranlarından canlı olarak aktarılacak.

TFF SÜPER KUPA NEDİR?

Türkiye Süper Kupası ya da sponsorluk anlaşmaları gereğince Turkcell Süper Kupası, Türkiye'de yeni sezon başlamadan önce Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonu takımların arasında oynanan futbol organizasyonu. 1966 yılında Cumhurbaşkanlığı Kupası ismiyle oynanmaya başlanan organizasyon, 1998 yılında ara verilene kadar kesintisiz olarak her yıl düzenlendi.

15 Mayıs 1998 tarihinde son oynanan Galatasaray - Beşiktaş finalinden sonra kaldırıldıktan sonra 2006 yılından itibaren Türkiye Süper Kupası ismiyle tekrar organize edilmeye başlandı. Süper Kupa, yeniden düzenlenmeye başlandıktan sonra ilk olarak 2006 yılında oynandı.

GALATASARAY - AKHİSAR MAÇI SÜPER KUPA BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Toplantıda Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları, kale arkaları (kuzey ve güney tribünleri) için 40, Maraton Tribünü (doğu ve batı tribünleri) için 80 lira olarak belirlendi.

Müsabakanın biletleri, 25 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00'den itibaren Türk Telekom Stadı, Spor Toto Akhisar Stadı ve Konya Büyükşehir Belediye Stadı gişeleri ile www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden satışa sunulacak.TFF Süper Kupa maçında Galatasaraylı taraftarlar batı ve kuzey, Akhisarspor taraftarları ise doğu ve güney tribünlerinde yer alacak.

YORUMLAR 1
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herkesi hayatın anlamı Galatasaray:))))
    Cevapla