Ünlü isim hayatını hiçe saydı! Tereddüt etmedi

Dün Kıbrıs açıklarında 19 kişinin hayatını kaybettiği tekne faciasının ardından dün Libya açıklarında ilginç bir detay ortaya çıktı... Proactiva Open Arms adlı organizasyonun gönüllüleri arasında yer alan dünyaca ünlü NBA yıldızı Marc Gasol, Akdeniz'de terkedilen Kamerunlu bir göçmen kadını kurtardı.

Ünlü isim hayatını hiçe saydı! Tereddüt etmedi
Ünlü isim hayatını hiçe saydı! Tereddüt etmedi
GİRİŞ 19.07.2018 15:00 GÜNCELLEME 19.07.2018 16:39

Dünyanın her yerinde yaşanan göçmen tradejisi, dün Kıbrıs'ta da yaşanmış, Suriye'deki iç savaştan kaçan 150 civarında mülteciyi taşıyan teknenin batmış ve 19 kişi hayatını kaybederken, 25 kişinin kaybolduğu belirtilmişti. Proactiva Open Arms adlı organizasyonun gönüllüleri arasında yer alan dünyaca ünlü NBA yıldızı Marc Gasol, Akdeniz'de terkedilen Kamerunlu bir göçmen kadını kurtardı.

Akdeniz'de sıklıkla görülen göçmen trajedisine her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Libya açıklarında yaşanan bir olayda yer alan isim ise oldukça şaşırttı. 

 

 

Gönüllülerden oluşan Proactiva Open Arms adlı organizasyonun Astral isimli gemisiyle Akdeniz'e açılan dünyaca ünlü İspanyol basketbolcu Marc Gasol, Libya açıklarında sahil güvenlik tarafından yok edilen tekneden üç kişinin geride kaldığını öğrendiklerini söyleyerek, "Onları bulduğumuzda derme çatma botları parçalanmak üzereydi. Bir arkadaşımız suya atladı ve onlara ulaştı. Kadınlardan biri yaşıyordu, maalesef bir çocuk ve bir kadın da ölüydü. Biraz daha erken gelebilsek belki onları da kurtarabilirdik. Veya geç gelsek Josephine de hayatını kaybedebilirdi" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti