Henry Onyekuru kimdir? Kaç yaşındadır?

Sezona bomba gibi başlamak isteyen Galatasaray Şampiyonlar Ligi kadrosunu güçlendiriyor. Peki bonservisi Everton'da bulunan sol kanat ve forvette de görev yapabilen 21 yaşındaki Henry Onyekuru kimdir? İşte biyografisi ve hayatı...

Henry Onyekuru kimdir? Kaç yaşındadır?
Henry Onyekuru kimdir? Kaç yaşındadır?
GİRİŞ 10.07.2018 09:43 GÜNCELLEME 10.07.2018 09:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genç futbolcu Henry Onyekuru Galatasaray'a transfer oluyor.  Sezona bomba gibi başlamak isteyen Galatasaray Şampiyonlar Ligi kadrosunu güçlendiriyor. Buna göre kadrosuna kattığı Henry Onyekuru kimdir? Bonservisi Everton'da bulunan sol kanat ve forvette de görev yapabilen Onyekuru kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte futbolcunun kariyeri ve hayatı...

HENRY ONYEKURU KİMDİR?

 

 

Asıl adı Henry Chukwuemeka Onyekuru 5 Haziran 1997 Nijerya doğumlu. 1.75 boyundaki sol kanat oyuncusu aynı zamanda forvet de oynayabiliyor. Everton forması giyen 21 yaşındaki futbolcunun 2022 yılına kadar kulübü ile profesyonel sözleşmesi bulunuyor.

Henry Onyekuru 2015-2016 yılında Belçika ekibi AS Eupen formasıyla 19 maçta 5 gol attı. Bir sezon sonra ise Onyekuru 41 maçta 25 gol atarak Avrupa devlerinin dikkatini üzerine çekti. eçen sezon Anderlecht formasıyla 28 maçta 10 gol atan 1.75 boyundaki kanat oyuncusu Belçika Ligi'nen en genç oyuncusu seçildi.

GALATASARAY'A TRANSFER OLDU

Sarı-kırmızılılar, bonservisi Everton'da bulunan Henry Onyekuru'nun işini bitirmek üzere... Nijerya Milli Takımı'nda da görev alan 21 yaşındaki sol kanat ve forvet oyuncusu, biraz önce Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi ve transferinde son noktaya gelindi.

 

YORUMLAR 1
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah takıma çok faydalı olur. Doğru transfer
    Cevapla