Beşiktaş Türkiye Kupası maçına çıkmama cezası ne Ligde puanı silinir mi?

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin 57. dakikasında tatil edilen karşılaşmanın, kaldığı yerden devam edilmesine karar verildi. TFF’nin bu kararından sonra Beşiktaş camiasında takımın sahaya çıkmaması konuşuluyor. Peki beşiktaş maça çıkmazsa ne olur? Cezası var mıdır?

Beşiktaş Türkiye Kupası maçına çıkmama cezası ne Ligde puanı silinir mi?
Beşiktaş Türkiye Kupası maçına çıkmama cezası ne Ligde puanı silinir mi?
GİRİŞ 28.04.2018 09:37 GÜNCELLEME 28.04.2018 09:38
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasında 19 Nisan 2018 tarihinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçı ile ilgili kararını verdi. TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi. Peki Beşiktaş kupa maçına çıkmazsa hangi cezaları alır? İşte detaylar...

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü devam edecek.

BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMAZSA NE OLUR?

Olaylı geçen Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sonrasında kaldığı yerden devam edilmesine karar veren TFF açıklamasından sonra Beşiktaş camiasında kupa maçına çıkılmaması yönünde söylentiler yer alıyor.

Eğer Beşiktaş bu maça çıkmazsa;

- Beşiktaş maça çıkmadığı takdirde Fenerbahçe hükmen galip sayılacak,

- Beşiktaş gelecek sezon Türkiye Kupasına katılamayacak,

- Beşiktaş, Türkiye Kupası’ndan bu sezon elde ettiği gelirleri geri vermek zorunda kalacak.

YORUMLAR 25
  • gokhan fener 5 yıl önce Şikayet Et
    herzaman heryerde en buyuk fener adami sahaya cikarmaz ediyoz .koruklarindan neymis masa basinda kaybedeceklermis siz erkek gibi oynasaydiniz bu durum olmazdi
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Varsın kupa sizin olsun biz onurumuzla SEREFimizle önümüze bakarız :)
    Cevapla
  • Ayse 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen:)
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen :) Hakkımızla , Şerefimizle oynar kazanırız masa başı oyunlarla değil!
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Herdefasında ölmüş Sebaya küfredek kendinize yakışanı yapıyorsunuz , her türlü çirkefliği yapıyorsunuz! Vodafon Parkta taç'ımız çalındı diyen kovulmuş ağlak hocanız var bu ceza size yeter :) masa başı oyunları siz iyi bilirsiniz , başkanınız çok tecrübeli bu konularda öyleki , uydurma sahte raporla askerlikten kaçıp çürük raporu aldığı gibi! Biz şeferimiz onurumuz için çıkmıyoz maça alın sizin olsun kupanız holigan çirkefler!
    Cevapla
  • Forza 5 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayanlar belli.Her maç haksızlığa uğramış bir bjk fb maçı.Golü verilmeyen penaltısı verilmeyen bjk. ofsaitden gol yiyen bjk.Eğer ortada suç yoksa neden 81 gözaltı var neden 3 tutuklama var ve neden fb 1 milyon tl para cezasi alıyor. Bu kadar cezaya rağmen tff birşey yapmiyorsa onu da bjk yapar. Azizin oyuncağı olmuş bir tff ve bunun başkanı sahte bjk li yi kuluple bağını koparip ihraç edin. O da asil takimi fbye daha rahat hizmet etsin.Beşktaşı ALKIŞLIYORUM. Bu kupa fenere yakişır şaibeli kupalarınızın yanına yakışır.
    Cevapla
  • Jjz 5 yıl önce Şikayet Et
    adamin dibisin
    Cevapla
  • yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaçışınız yok tıpış tıpış geleceksınız ayagımıza ve size güzel ce bir fark atacagız korkunun ecelele faydası yok .
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a çok şükür kimseden kactigimiz yok şeref meselesi boşver anlamazsın :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle