Galatasaray ara transfer haberleri! 12 Ocak Son dakika gelişmeler...

Transfer dönemine giren Galatasaray, önceliğini sol bekten yana kullanıyor. Sarı-kırmızılı takımın kimleri takımına dahil edeceği büyük merak konusu haline geldi. Galatasaray taraftarı yeni gelecek isimlerin peşinde. İşte son dakika Galatasaray haberleri…

Galatasaray ara transfer haberleri! 12 Ocak Son dakika gelişmeler...
Galatasaray ara transfer haberleri! 12 Ocak Son dakika gelişmeler...
GİRİŞ 12.01.2018 12:04 GÜNCELLEME 12.01.2018 12:04

Galatasaray ani bir kararla tranfser sürecine girdi. Fatih Terim’in isteği üzerine kesenin ağzını açmaya karar veren sarı-kırmızılı kulüp, Cenk Tosun’un transferi sonrası Oumar Niasse’yi kadrosuna dahil etmek için kolları sıvadı. İngiliz kulübüyle görüşen Cimbom, 27 yaşındaki golcüyü kiralamayı düşünüyor. Galatasaray takımına yeni isimler dahil edebilecek mi? Cimbom’un Transfer arayışları devam edecek mi? Fatih Terim hangi yıldızın peşinde? İşte detaylar...

EMRE MOR İÇİN SÜRPRİZ GELİŞME!

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takım'ı çalıştırırken vitrine çıkardığı Emre Mor'u şimdi de Cimbom'a kazandırmak üzere. Tecrübeli hoca, her fırsatta Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklayan hatta kendisini Fenerbahçe'ye getirmek istediği için menajeriyle sözleşmesini fesheden Velta Vigo'lu futbolcuyu büyük ölçüde ikna etti. Celta'nın sportif direktörü Minambres'in izniyle Emre'yi arayan Terim 20 yaşındaki futbolcuya şunları söyledi:

"Dortmund'a gitmeni ben istedim. Türkiye'ye dönmemeni, Celta'yı tercih etmeni yine ben tavsiye ettim. Çok yeteneklisin ama çalıştığın teknik direktörler seni anlamıyor. 6 ay veya 1.5 yıl bizimle kal. Burada süper yıldız olabilirsin, değerini de katlarsın" Bu sözlerden etkilenen Emre, G.Saray'a sıcak bakmaya başladı. Terim, Minambres'e de, "Emre'yi bana verin onu bir üst kademeye çıkarayım. Böylece 1.5 yıl sonra 35-40 milyon euro'luk bir futbolcunuz olur" dedi..

GALATASARAY'DA NIASSE BOMBASI

Galatasaray'ın Oumar Niasse için Everton’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sol bek arayışları devam ederken, Fatih Terim’in raporu sonrası Sarı-Kırmızılılar’ın forvet takviyesi için de hazırlık yaptığı öğrenildi. Cimbom’un Cenk Tosun transferi sonrası tamamen gözden çıkartılan Oumar Niasse için Everton’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Ancak İngiliz temsilcisinin kiralama fikrine sıcak bakmadığı ve 27 yaşındaki Senegalli oyuncuyu satmak istediği belirtildi.

GALATASARAY'DA POGBA HAMLESİ

Manchester United’ın yıldız orta sahası Paul Pogba’nın büyük kardeşi 27 yaşındaki savunma oyuncusu Florentin Pogba, defansa takviye arayan Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine gelen son isim oldu. Fransa’da St. Etienne forması giyen Gineli futbolcu, menajerler tarafından Galatasaray’a önerildi.

1.89 boyundaki Florentin Pogba, sol ayaklı oluşunun da avantajıyla, stoperin yanı sıra sol bek olarak da görev yapabiliyor. Fransız kulübüyle sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması da, Galatasaray açısından bir avantaj olarak görülüyor. Hakkında maliyet araştırması yapılan Pogba’nın, uygun bir bedelle Cimbom’a gelme ihtimali ortaya çıkarsa, transfer kararı Fatih Terim’e bırakılacak. Fatih hoca da, tecrübeli futbolcu hakkındaki raporu inceleyecek.

TERİM'İN PEŞİNDE OLDUĞU  SOL BEK ’SANTON’

Devre arasında Asamoah transferi zora girince Galatasaray'da transferde öncelik verilen bölge olan sol bek için yeni bir isim gündeme geldi.

İnter'in İtalyan milli futbolcusu Davide Santon'un teknik direktör Fatih Terim tarafından gündeme alındığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın, yüksek bonservis bedeli vermemek amacıyla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan futbolculara öncelikle baktığı öğrenilirken, bu nedenle Santon'la da ilgilendiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Tecrübeli hocanın, 1.86'lık yıldızı defansın her bölgesinde oynayabilmesi nedeniyle istediği bildirildi.

GALATASARAY'A YENİ KALECİ GELİYOR

Yıllardır Muslera'nın varlığıyla kalesinde sorun yaşamayan Galatasaray, ondan sonra da kaleyi sağlam tutabilmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılılara 3 file bekçisi teklif edildi! İşte detaylar...

Ara transfer döneminde sol bek ve ofansif kanat oyuncusu talep eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bir de yedek kaleci takviyesi planladığı ortaya çıktı. Yabancı kontenjanındaki sorun nedeniyle Cedric Carrasso ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da Terim yerli ve genç bir kalecinin alınmasını istedi. Özellikler yeni bir sol bek alınması konusunu her hamlenin önünde tutan Terim, bu takviyenin gerçekleşmesinin ardından ocak ayında listenin son sırasına yeni kaleci transferini ekledi.

Terim'in öncelikli kriteri, "Süper Lig tecrübesi bulunan ve milli takım havuzunda yer alan genç bir yerli kaleci" oldu. Bu hamle ile hem Taffarel, hem Muslera ile çalışacak genç eldivenin gelişmesini sağlamak isteyen Terim'in, gelecekte de kulübe hizmet edecek bir kaleci yetiştirmek istediği öğrenildi. Terim'in kriterlerine uyan 3 kaleci ön plana çıktı. İşte o isimler...

Kardemir Karabükspor'dan Çağlar Akbaba, Altınordu'dan Berke Özer, Manisaspor'dan Göktuğ Bakırbaş (Bonservisi Göztepe'de)Berke Özer'e yurt dışından da tekliflerin olması ve Altınordu'nun da, en az 4-5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor olması bu ismi gündem dışı bıraktı. Karabükspor Kulübü'nün içinde bulunduğu mali zorluklar nedeniyle Galatasaray'ın mütevazı bir bonservis bedeli ile Çağlar Akbaba'yı kadrosuna katabileceği öğrenildi.

22 yaşındaki Çağlar Akbaba, Türkiye U 19 Milli Takımının da kalesini korurken, teknik direktör Terim'in onayı halinde sol bek transferinin tamamlanmasıyla birlikte Karabükspor ile görüşmelerin başlayacağı öğrenildi. (Hürriyet)