Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! 15 Ocak pazartesi

Son günlerde Fenerbahçe’den transfer haberleri gelmeye başladı. Fenerbahçe’nin kadrosuna dahil edeceği yeni yıldızlar büyük merak konusu oldu. Fenerbahçe taraftarı yeni gelecek isimlerin peşinde. İsimler belli oldu mu? İşte detaylar…

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! 15 Ocak pazartesi
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! 15 Ocak pazartesi
GİRİŞ 15.01.2018 11:46 GÜNCELLEME 15.01.2018 11:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçen sezon ligin ilk yarısını çok parlak geçiremeyen Fenerbahçe, ikinci yarıda yeni transferler yapmanın peşinde. Ozan Tufan ve Van Persie ile yollarını ayıran sarı-lacivertli takım sol bek ve forvet transferleri arayışı içerisine girdi. Peki Fenerbahçe hangi oyuncuları kadrosuna dahil edecek? Daniel Sturridg Fener'e mi geliyor? 15 Ocak 2018 tarihi itibariyle Sarı-Lacivertli takımın ara dönemdeki sıcak gelişmeleri haberimizde..

FENERBAHÇE'YE SÜRPRİZ SOL AYAK

Yabancı kontenjanı nedeniyle şu ana kadar ara transferde beklenen adımları atamayan Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi... Alınan bilgilere göre teknik direktör Aykut Kocaman yönetimle yaptığı son görüşmede orta alana, iki yönlü oynayacak sol ayaklı bir futbolcu takviyesi istedi.

Bunun üzerine yönetim, scout ekibi ile birlikte araştırmalara başlarken, Monaco'da forma giyen Adama Traore'nin ismi gündeme geldi. Bu sezon Fransız ekibinde sadece 3 maçta forma giyen ama 3 gol atmayı başaran 22 yaşındaki Malili futbolcu için Aykut Kocaman'ın olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonu Portekiz ekibi Rio Ave'de kiralık geçiren Traore 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor. Yönetim genç yıldızın kiralanması için Monaco ile temasa geçecek. Öte yandan Kocaman'ın kontenjanda boşluk açmak için Isla'yı gözden çıkarabileceği öne sürülüyor. Kocaman'ın sağ bekte Şener ve Dirar'ı kullanabileceği için böyle bir düşünce içinde olduğu iddia ediliyor..

OZAN TUFAN KOPTU GİDİYOR

Büyük ümitlerle geldiği sarı lacivertli takımda bekleneni veremeyen ve beklenen patlamayı yapamayan Ozan Tufan, en son kadro dışı bırakılmıştı. Milli futbolcu yeni takımıyla prensipte anlaştı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'la yaşadığı sorunlar nedeniyle Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan'ın yeni durağının neresi olacağı merak konusuydu.

Yönetimin "Katar'a git" teklifine olumsuz yanıt veren milli futbolcu gözünü La Liga'ya çevirdi. Ozan Tufan'ın menajerinin Real Betis'le masaya oturduğu öğrenildi.

İspanya'dan gelen bilgilere göre Betis kulübü, Ozan Tufan'ı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Genç yıldızın Betis'e çok sıcak baktığı açıklandı.

Kulüpler arasındaki görüşmelerin ise henüz başlamadığı öğrenildi. Fakat Fenerbahçe yönetiminin Ozan'ı kiralamayı düşünmediği, bonservisiyle elden çıkarmayı hedeflediği belirtiliyor. Ancak, Ozan Tufan, Real Betis'e büyük ihtimalle imza atacak. (Takvim)

DANİEL STURRİDGE'DEN SEVİNDİREN HABER

Daniel Sturridge’ı transfer etmek isteyen Fenerbahçe’ye Britanya Adası’ndan peş peşe müjdeli haberler geliyor. ilk olarak, İngiliz yıldızla ilgilenen Premier Lig ekibi Newcastle, kulübün satılması gündeme gelince geri adım atmış atmıştı. Son gelişme ise Celtic konusunda yaşandı. İskoç takımı, yıldız forveti Moussa Dembele’yi Premier Lig’den Brighton’a satmak için el sıkışmış, yerini de Sturridge ile doldurma kararı almıştı. Ancak Dembele, Brighton ile anlaşma sağlamasına rağmen bu transferin ocak ayında değil, yaz döneminde gerçekleşmesini istedi.

21 yaşındaki golcüden gelecek parayla Sturridge’ı almak isteyen Celtic de bu gelişme üzerine transfer planını rafa kaldırdı. Çünkü İngiliz golcü için Liverpool’dan ayrılmak için yaz aylarını beklemek bir seçenek değil. Sturridge, Dünya Kupası hayalini gerçekleştirmek adına sezonun ikinci bölümünde forma giyip kendini gösterebileceği bir takıma gitmeye kararlı.

Yaşanan bu gelişmeler, bu oyuncuyu çok isteyen Fenerbahçe için büyük bir fırsat oldu. Daha önce 28 yaşındaki forvetle olumlu bir görüşme gerçekleştiren Sarı- Lacivertliler, şimdi oyuncunun tek talibi olma avantajıyla Liverpool ile masaya oturacak. Yönetimin planı, Kırmızılar’ı ‘satın alma garantili’ kiralama teklifiyle ikna etmek.

EMRE BELÖZOĞLU GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın isteği üzerine sarı lacivertlilerin gündemine Emre Belözoğlu geldi. Asbaşkan Ali Yıldırım'ın, tecrübeli yıldız ile Antalya'da görüştüğü ve Emre ile tüm şartlarda anlaşma sağladığı iddia edildi.

BAŞAKŞEHİR CEPHESİ İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Sarı lacivertli yetkililer, Başakşehir cephesiyle görüşmelerini sürdürüyor. Başakşehirli yöneticiler, şampiyonluk yolunda kaptanları Emre Belözoğlu'nu göndermek istemiyor fakat Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye gitme isteği bu transferi sarı-lacivertli ekibin lehine çeviriyor. Emre Belözoğlu konusuyla ilgili Arda Turan transferinin resmileşmesinden sonra sıcak gelişmeler yaşanabilir.

ROBIN VAN PERSIE  1 MİLYON EURO DAHA İSTEDİ!

Fenerbahçe'de Robin van Persie defteri kapandı. Hollandalının, "Feyenoord'tan alacağım maaş ile F.Bahçe'den aldığım maaş farkını istiyorum" direnişinin ardından sarı-lacivertli kulüp menajeriyle masaya oturmuştu. Pazarlıklar sonrası anlaşma sağlandı. Golcü futbolcu yarım sezonluk alacağının 1 milyon Euro'sunu Fenerbahçe'den tahsil edip sözleşmesini feshedecek.

SOW'U SEVİNDİREN OLAY

Senegalli yıldız Fenerbahçe’ye geri dönmenin yollarını arıyordu. Kulübü Al-Ahli, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki transfer döneminin son gününde forvet hattını Ante Erceg ile güçlendirdi. Bu transfer, Sow’un kiralık olarak Sarı-Lacivertliler’e gelme umutlarını artırdı. Tecrübeli oyuncu, kulübüyle bizzat görüşerek sezonun ikinci yarısını Fenerbahçe’de geçirmek istediğini söyleyerek bu konuda kolaylık sağlanmasını talep edecek. Sow geçen sezon Süper Lig’de 25 maçta 12 gole imza atmıştı.

OZAN TUFAN'A 30 MİLYON TL TEKLİF!

İddiaya göre Katar ekibi, Fenerbahçe’nin kapısını 8 milyon Dolar’lık (30 milyon TL) bir teklifle çaldığı belirtildi. Yönetimin, Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan Ozan için gelen bu teklife sıcak baktığı ancak oyuncunun önceliğinin Avrupa’ya gitmek olduğu kaydedildi. Fenerbahçe, 2015 yılının ağustos ayında 22 yaşındaki futbolcuyu 7 milyon Euro’ya (31.3 milyon TL) transfer etmişti.

YORUMLAR 1
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye acil bir Solbek gerek ama henüz hiç bir hareket yok!.
    Cevapla