Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Beşiktaş maçının özeti ve golleri

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşı karşıya gelen Beşiktaş Bayern Münih maçının özeti yayınlandı! Futbol severlerin ilgiyle takip ettiği Beşiktaş Bayern München maçı kaç kaç bitti? İşte golleri...

GİRİŞ 22.02.2018 09:51 GÜNCELLEME 22.02.2018 09:51
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan Beşiktaş, son 16 turu kura çekimine seribaşı olarak katıldı ve Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Dün akşam oynanan Beşiktaş Bayern Münih maçının özeti yayınlandı. Turu geçmek için elinden gelenin en iyisini yapan temsilcimiz Beşiktaş 2017 - 2018 sezonunda tarih yazmak istiyordu. Futbol severlerin ilgiyle takip ettiği Bayern München Beşiktaş maçı 5 0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı. İşte Bayern Münih Beşiktaş maçının özeti ve golleri!

Bayern Münih Beşiktaş maçı özeti için tıkla

Stat: Allianz Arena
Hakemler: Ovidiu Hategan, Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe (Romanya)
Bayern Münih: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba, Martinez, Müller, Vidal (Dk. 83 Tolisso), Rodriguez (Dk. 44 Robben), Coman (Dk. 81 Ribery), Lewandowski
Beşiktaş: Fabricio, Adriano, Pepe, Vida, Caner Erkin (Dk. 69 Gökhan Gönül), Hutchinson, Medel (Dk. 85 Tolgay Arslan), Quaresma, Talisca, Babel, Vagner Love (Dk. 57 Tosic)
Goller: Dk. 43 ve 66 Müller, Dk. 53 Coman, Dk. 79 ve 88 Lewandowski (Bayern Münih)
Kırmızı kart: Dk. 16 Vida (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 33 Quaresma, Dk. 62 Pepe, 90+3 Tosic (Beşiktaş), Dk. 38 Lewandowski (Bayern Münih)

MAÇTAN DAKİKALAR(İLK YARI)

9. dakikada ev sahibi ekipte Coman'ın sol çaprazdan şutunda kaleci Fabricio'nun yatarak çeldiği topu savunma uzaklaştırdı. 
13. dakikada Martinez'in soldan yaptığı ortada ceza sahasında bulunan Müller'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
16.  dakikada Lewandowski ceza sahasına girmeden önce Vida'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Hategan, Vida'yı doğrudan kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. 
18. dakikada Kimmich'in hatasında topu kapan Vagner Love'un, Hummels ve Boateng'i geçtikten sonra ceza alanı çizgisi üzerinden vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
30. dakikada Rodriguez'in soldan ortaladığı topa ceza alanında Hummels kafayla vurdu. Kaleci Fabricio son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.
39. dakikada Beşiktaş'ın sağ kanattan gelişen atağında Quaresma rakibini geçerek ceza sahasına girdi. Portekizli futbolcunun şutunda kaleci Ulreich topu kornere gönderdi. 
43. dakika Bayern Münih 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekipte Coman'ın soldan ceza alanına girerek ortaladığı topu Alaba, Müller'e aktardı. Bu futbolcunun yerden vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 
Karşılaşmanın ilk yarısı Bayern Münih'in 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR(İKİNCİ YARI)

50. dakikada Lewandowski'nin ceza sahası çizgisinden kullandığı faul atışında top sağ direkten oyun alanına döndü.
53. dakikada Müller'in pasında ceza sahasında Lewandowski topla buluştu. Polonyalı futbolcunun çizgiye kadar inerek çıkardığı topu penaltı noktası üzerindeki Coman filelere gönderdi: 2-0
66. dakikada Bayern Münih'in sağ taraftan geliştirdiği atakta Kimmich'in ön direğe yaptığı ortada Müller'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-0
75. dakikada Talisca'nın ceza sahasının dışından vuruşunda top üstten auta gitti.
79. dakikada Hummels'in ceza sahası dışından attığı sert şutunda kaleci Fabricio'dan dönen topu tamamlayan Lewandowski, takımını 4-0 öne geçirdi.
88. dakikada Robben'in pasında topla buluşan Müller meşin yuvarlağı Lewandowski'ye aktardı. Polonyalı futbolcu müsait durumda topu ağlara göndererek farkı 5'e çıkardı.
Karşılaşma Bayern Münih'in 5-0 üstünlüğüyle sona erdi.

BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNCHEN MAÇI NE ZAMAN?

 

Son 16 tur maçları 13-14 Şubat - 20-21 şubat ve 6-7 Mart - 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak. Beşiktaş Bayern Münih maçının net tarihi belli olur olmaz haberimizin detayından öğrenebilirsiniz. Beşiktaş Bayern Münih Tivibu Spor ve TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

20 Şubat Salı (Şifresiz kanalda olacak)

Bayern Münih - Beşiktaş

14 Mart Çarşamba (Şifreli kanalda olacak)

Beşiktaş - Bayern Münih

Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. 2017-2018 sezonu final karşılaşması ise Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek. 

İŞTE SON 16 TURUNDAKİ EŞLEŞMELER!

Juventus - Tottenham
Basel - Manchester City
Porto - Liverpool
Sevilla - Manchester United
Real Madrid - PSG
Shakhtar Donetsk - Roma
Chelsea - Barcelona

FİKRET ORMAN'DAN KURA AÇIKLAMASI

Fikret Orman kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada, "Bayern tabii ki zor bir rakip ama biz de çantada keklik değiliz. Zevkli, rekabeti yüksek maçlar oynanacak. Biz en iyisini yapmaya çalışacağız. Önümüzde 2.5 ay kadar bir zaman var. Bu süreci iyi değerlendirip iyi bir hazırlık yapacağız. Hayırlısı olsun. Bayern Münih'in mutlu olması lazım büyük bir kulüple oynayacağı için." dedi.

BEŞİKTAŞ KAZANDIKÇA KASASI PARAYLA DOLDU! TAM 230 MİLYON TL

Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen siyah beyazlılar kasasını da parayla doldurdu. Devler Ligi'ne katılım ücreti olarak 12.7 milyon Euro gelir elde eden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi performansı ile de gelirini katladı. Beşiktaş 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 7 milyon Euro değerindeki performans ücretinin de sahibi oldu. Son 16'ya kalarak büyük bir başarı gösteren siyah beyazlılar bunun içinde 6 milyon Euro değerindeki başarı bonusunun sahibi oldu. Kara Kartal bunların yanında 25 milyon değerindeki pazarlama gelirinden de pay almaya hak sahibi oldu. Bunların hepsi bir araya geldiğinde ise Beşiktaş yaklaşık 230 milyon TL'nin sahibi oldu.

2017-2018 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarımızda forma giyecek oyuncularımızın listesi şöyledir:

29- Tolga Zengin
1-Fabricio Agosto Ramirez
3-Adriano Correia
88-Caner Erkin
77-Gökhan Gönül
5- Pepe
6-Dusko Tosic
18-Tolgay Arslan
8-Ryan Babel
13-Atiba Hutchinson
17-Jeremain Lens
12-Gary Medel
10-Oğuzhan Özyakup
7-Ricardo Quaresma
94-Anderson Talisca
20-Necip Uysal
11-Mustafa Pektemek
9-Alvaro Negredo

YORUMLAR 21
  • Okan 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlıyız beşiktaşa inanıyoruz
    Cevapla
  • marazori 6 yıl önce Şikayet Et
    bayern 2 besiktas 4 mac sonu goller: tosic kk, ozi kk, talisca x2 , babel , ve larin
    Cevapla
  • Karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş 3-0 gol yeter bize
    Cevapla
  • gsliyim gardaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bayern alır ama gönlümüz beşiktaşta (bu arada ben GALATASARAYLIYIM)
    Cevapla
  • t0lga 6 yıl önce Şikayet Et
    besiktas 2-0 alır hherürlü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle