Beşiktaş Porto maçını TRT 1'den izle - Golleri ve canlı yayını

21 Kasım salı TRT 1 canlı yayını internet üzerinden izleyebilir ve Şampiyonlar Ligi Beşiktaş - Porto maçını takip edebilirsiniz. Peki Beşiktaş Porto maçı canlı nasıl izlenir? İşte TRT 1 canlı yayın bağlantısı ve Beşiktaş maçının golleri

GİRİŞ 21.11.2017 19:48 GÜNCELLEME 21.11.2017 19:49

Beşiktaş'ın maçı için nefesler tutuldu. Evinde izlemeyen dışarıda veya işte olan vatandaşlar internet üzerinden donmadan Beşiktaş Porto maçını izlemek istiyor. Bu konuya istinaden hazırladığımız haberde TRT 1 canlı yayınını internetten izlemeniz mümkün. İşte Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçı golleri ve geniş özeti

TRT 1 CANLI YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak 21 Kasım salı itibariyle Beşiktaş Porto maçını internetten donmadan canlı olarak izleyebilirsiniz. 

TRT 1 Kanalını Uydu Alıcısında Nasıl İzlerim?

TRT 1 kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "Türksat 4A" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11958 sayısını girin. Polarizasyon kısmında V - Dikey seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz TRT 1 yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

MAÇ SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sadece temsilcimizi değil tüm ülkeyi ilgilendiren Beşiktaş taraftarına müjde, Beşiktaş'ın tur yolunda oynayacağı bu çok önemli maç şifresiz kanalda yayınlanacak. Beşiktaş Porto maçı 21 Kasım Salı akşamı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Babel,Cenk

UEFA Şampiyonlar Ligi öncesi ligde sahasında Akhisarspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, kadroda Lens ve Negredo'ya forma şansı verdi.

Porto: Jose, Marcano, Telles, Felipe, Herrera, Brahimi, Pereira, Andre, Danilo, Corona,Aboubakar

BEŞİKTAŞ-porto

İKİ OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Beşiktaş’ta Porto karşılaşması öncesinde 2 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.
Geride kalan 4 maçta 2’şer sarı kart gören Caner Erkin ve Tolgay Arslan Porto maçına sarı kart ceza sınırından çıkacaklar. Her iki oyuncu da Porto karşısında görev almaları ve sarı kart görmeleri durumunda grubun son maçı olan Leipzig deplasmanında forma giyemeyecek.

GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Temsilcimiz, 1 puan bile alsa gruptan lider olarak çıkmayı garantileyecek. Böylece siyah-beyazlılar, tarihinde ilk defa Devler Ligi'nde son 16'ya kalmış olacak.

TARİHİ MAÇA TANIDIK HAKEM

İki takım arasındaki karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.  Lahoz'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar yapacak. Diego Barbero Sevilla'nın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri Carlos Del Cerro ile Alejandro Hernandez olacak.  Antonio Mateu Lahoz, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Olympique Lyon ile deplasmanda yaptığı ve 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada da düdük çalmıştı. Lahoz, maçta hatalı goller yiyen siyah-beyazlı ekibin kalesini koruyan vatandaşı Fabricio Agosto Ramirez'i teselli etmesiyle dikkati çekmişti.