Alanyaspor - Beşiktaş maçı internetten CANLI takip! Periscope yayınları...

Şampiyonluk için en önemli maçlarından birine çıkacak olan Beşiktaş, Alanyaspor'dan üç puanla dönmeyi hedefliyor. İyi bir istikrar yakalayan Alanyaspor Beşiktaş'ı kendi evinde yenmek istiyor. Peki Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta oynanacak? İşte Alanyaspor Beşiktaş maçının detayları...

Alanyaspor - Beşiktaş maçı internetten CANLI takip! Periscope yayınları...
Alanyaspor - Beşiktaş maçı internetten CANLI takip! Periscope yayınları...
GİRİŞ 28.10.2017 18:27 GÜNCELLEME 28.10.2017 18:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Futbol severlerin heyecanla beklediği Alanyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda olacak? Şampiyonluk için en önemli maçlarından birine çıkacak olan Beşiktaş, Alanyaspor'dan üç puanla dönmeyi hedefliyor. Peki Alanyaspor Beşiktaş maçı internetten canlı olarak izlene bilinir mi? İyi bir istikrar yakalayan Alanyaspor kendi evinde ağırlayacağı Beşiktaş'ı yenmek istiyor. İşte Alanyaspor Beşiktaş periscope yayını var mı? İşte maçın tüm detayları...

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

ALANYASPOR - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

Aytemiz Alanyaspor: Remy, Gassama, Fofana, Welinton, Nsakala, Sackey, Taha, Efecan, Emre Akbaba, Vagner Love, Fernandes

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Bahçeşehir Okulları Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve anlatımı haber7.com'da

Beşiktaş - Başakşehir maçı Periscope’den canlı izlene bilinir mi?

Özellikle sosyal medya platformu olan Persicope Alanyaspor - Beşiktaş maçını canlı yayın bağlantısıyla kullanıcılar tarafından verilecek. Ama bir konuyu hatırlatmada fayda var ki oda bu tarz yayınların yasal olmadığı ve donma sorunuyla karşılaşıldığı. Fakat yine de evinde beIN SPORTS üyeliği olmayan futbol severler Alanyaspor - Beşiktaş maçını Persicope canlı yayını ile internetten kolayca izleyebilir.

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI DETAYLARI

- Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’de ilk kez geçen sezon karşılaşmış, Beşiktaş iki maçta da sahadan 4-1’lik galibiyetler ile ayrılmıştı.

- Beşiktaş Süper Lig’de dört maçtır kazanamıyor (2B 2M). Bu, Siyah-Beyazlılar’ın Şenol Güneş dönemindeki en uzun kazanamama serisi.

- Beşiktaş bu maçta da kazanamazsa, 2011/12 sezonundaki altı maçlık galibiyetsiz seriden bu yana, ligdeki en uzun galibiyetsiz serisine imza atacak.

- Ligde ilk dokuz haftada 15 puan toplayabilen Beşiktaş, son beş sezonda lige en kötü başlangıcını yaptı. En son 2012/13 sezonuna dokuz haftada 12 puan ile başlayan Kara Kartal, o sezonu 58 puanla üçüncü sırada bitirmişti.

- Aytemiz Alanyaspor bu sezon Trabzonspor ile birlikte maçlarında en fazla gol olan iki takımdan biri (39 - maç başına 4.3 gol).

- Aytemiz Alanyaspor ligde oynadığı son 12 maçın sadece üçünü kazanabildi (2B 7M), bu galibiyetlerin sadece biri iç sahada geldi.

- Aytemiz Alanyaspor evinde oynadığı son beş lig maçının birini kazanabildi; o galibiyet de iç sahadaki son rakibi Gençlerbirliği karşısında geldi (1B 3M).

- Aytemiz Alanyaspor’un iç sahada oynadığı son 13 Süper Lig maçının 11’inde tarafların ikisi de gol buldu.

- Aytemiz Alanyaspor bu sezon ligde en fazla gol atan (19) ve en fazla gol yiyen (20) takımlar sıralamalarında ikinci sırada yer alıyor.

- Beşiktaş bu sezon maçların ilk yarılarında beş gol yedi; bu gollerin tamamı 16-30 dakikaları arasında geldi. Bu aralık, Alanyaspor’un ise ligde en az gol attığı aralık.

- Geçmişe dönük şut analizlerinden elde edilen verileri kaynak alarak bu sezon çektiği şutlara göre ligde gol beklentisi en yüksek takım Alanyaspor (19.2 xG). Alanyaspor’un ligde tam 19 golü var.

- Aytemiz Alanyasporlu Vagner Love, bu sezon girdiği pozisyonların kalitesine göre ligde gol beklentisi en yüksek oyuncu konumunda. Love’ın ligde yedi golü bulunuyor.

- Cenk Tosun, Beşiktaş’ın Alanyaspor’a attığı sekiz golün dördüne direkt katkı yaptı (üç gol, bir asist).

- Bu sezon rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan isim Vagner Love (71). Love ayrıca, 19 isabetli şut attı ve bu alanda Göztepeli Adis Jahovic’in ardından (20) ligin ikinci sırasında yer alıyor.

- Aytemiz Alanyaspor’un Süper Lig’de attığı son dört golün üçünde Efecan Karaca’nın direkt katkısı bulunuyor (bir gol, iki asist).

- Beşiktaş’ın ligde deplasmanda attığı son beş golün üçü Ryan Babel’den geldi.

YORUMLAR 11
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Babel ve Talisca çıkıp Tolgay ve Negredo girmeli ikinci yarının başında
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Neyse aldık şükür buda başlangıç olsun , nihayet Negredo attı :)
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Aklimi yiycem ya yemin ederim bu nasil bir kara bulut ??
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın abi en ağzından ilk 45 dakikayı gol yemeden kapatın offffffff;))
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler bize karşı tam cephe almış durumdalar
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    O penaltı da çildirdim ya yemînle Allah kahretsin hakemi bjk iyide oynamıyor ikinci yarı böyle olursa ayvayı yeriz talisca yine çok kötü cenk yetersiz
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Şuan görünen o ki bu maçıda alamıyacak gibiyiz , eğer ikinci yarı oyun biraz değişmezse , Babel ve Talisca çok kötü takım iki kişi eksik. Hakemler yine bir penaltımızı vermediler!
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Ve goooooool cenk tosunpaşamiz attı......
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu maçı alıp çıkışa geçmeliyiz artık
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Vakti geldi geçti bile
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Heyecan dorukta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle