Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?

2018 FIFA Dünya Kupası grup maçında karşı karşıya gelecek olan Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman oynanacak? Gruptan çıkmak adına en önemli karşılaşmalardan biri olan Türkiye Hırvatistan maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak. İşte maçın ayrıntıları...

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?
Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?
GİRİŞ 17.08.2017 11:07 GÜNCELLEME 18.08.2017 09:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye, Dünya Kupası yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. A Milli Takım'ın başına geçen Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun ilk karşılaşması olacak Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman oynanacak? 2018 Rusya Dünya kupasına katılabilmek için gruptan çıkmak adına en önemli karşılaşmalardan biri olan Türkiye Hırvatistan maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta başlayacak? İşte TFF'nin maç ile ilgili o açıklaması.

Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta?

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Türkiye Hırvatistan maçı 5 Eylül 2017 tarihinde Eskişehir Yeni Stadı'nda saat 21.45'te oynanacak. Eskişehir'de oynanacak maçın biletlerinin tamamı satıldı. Açıklamada, ayrıca taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür edildi.

Henüz net bir açıklama yapılmamasına karşın Türkiye Hırvatistan maçı TV 8 ekranlarında naklen yayınlanması bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • Batmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş şu milli maçları birgün de doğuya verseniz ne olacak. Örneğin urfa stadı güzel olurdu. Veya yeni yapılacak diyarbakır stadınada ilerde verilse güzel olur. Hem ülke olarak daha da bütünleşiriz. Merak etmeyin, çok insan gider. Kürtlerin hepsi hain değil. Ben vatanımıda, bayrağımıda seviyorum.
    Cevapla
  • ottoman 6 yıl önce Şikayet Et
    bari şu gunu de verseydiniz. yarim yamalak is yapiyorsunuz...
    Cevapla