Nabil Dirar Fenerbahçe'ye geliyor mu? Nabil Dirar kimdir?

Kadrosunda tamamen değişikliğe gitmeyi planlayan Fenerbahçe gözünü Nabil Dirar çevirdi. Peki Nabil Dirar Fener'e gelecek mi? İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Nabil Dirar Fenerbahçe'ye geliyor mu? Nabil Dirar kimdir?
Nabil Dirar Fenerbahçe'ye geliyor mu? Nabil Dirar kimdir?
GİRİŞ 07.06.2017 14:13 GÜNCELLEME 07.06.2017 14:52

07 Haziran çarşamba günü itibariyle Nabil Dirar Fenerbahçe transfer haberleri günün en çok konuşulanları listesine girdi. Yeni sezonda kadrosuna katmayı planladığı Nabil Dirar Fenerbahçe'ye gelecek mi? Başarılı futbolcu Nabil Dirar kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Nabil Dirar'ın transfer ile ilgili tüm gelişmele

NABİL DİRAR FENERBAHÇE'YE GELİYOR MU?

Yeni sezona Aykut Kocaman yönetiminde girecek Fenerbahçe, tecrübeli hocanın isteklerini yerine getirmek için büyük çaba sarf ediyor... Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'yi çalıştırdığı bir önceki dönemde kadrosunda görmek istediği Mathieu Valbuena ve kulübü Lyon ile anlaşan sarılacivertliler, Fransa pazarından ikinci yıldızı renklerine bağlamaya çok yaklaştı. Geçen sezon yaratıcı orta saha oyuncusu eksikliğini hisseden Kanarya, Valbuena hamlesi sonrası Nabil Dirar ile kadrosunu güçlendiriyor.

MONACO İLE PAZARLIKLAR SON AŞAMADA

Fransa Ligi'nde ipi göğüsleyen, Şampiyonlar Ligi'nde ise yarı finale yükselme başarısı gösteren Monaco'nun formasını giyen 31 yasındaki Faslı oyuncunun sözleşmesi, gelecek yaz sona eriyor. Kariyerinin son döneminde cazip teklifleri degerlendirmek isteyen Dirar'ın kapısını çalan Fenerbahçe, 'evet' yanıtını aldı. Monaco Kulübü ile temaslarını hızlandıran sarı-lacivertli idarecilerin bu transferi bir kaç gün içerisinde olumlu sonuçlandırması bekleniyor. Nabil Dirar, geride kalan sezonda 11'i Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 33 karşılaşmada Monaco forması giyerken, 1 gol ve 4 asistle oynadı, 4 de sarı kart gördü.

NABİL DİRAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

25 Şubat 1986 tarihinde Fas'ın Casablanca kentinde dünyaya gelen Nabil Dirar, sağ açık pozisyonunda görev yapıyor. 31 yaşındaki Faslı oyuncu, profesyonel futbol kariyerine 2004 senesinde Belçika'nın Diegem Sport kulübünde başladı. 2006'da Westerlo takımına transfer olan Nabil Dirar, 2008'de ise ülkenin köklü kulübü Club Brugge'e imza attı.

KAYNAK: FOTOMAÇ