Operasyon büyüyor! Emre Belözoğlu ifade veriyor

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın başlattığı operasyon genişliyor.

Operasyon büyüyor! Emre Belözoğlu ifade veriyor
Operasyon büyüyor! Emre Belözoğlu ifade veriyor
GİRİŞ 25.05.2017 13:08 GÜNCELLEME 25.05.2017 15:23
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca lüks araçların yasa dışı yollarla yurda getirilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bilgi sahibi olarak eski futbolcu Tayfur Havutçu ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen'in ifadesine başvurulmak üzere İstanbul İl Jandarma Komutanlığına çağrıldığı bildirildi.

Çete üyesi olduğu öne sürülen kişilerin telefon tapelerinde Belözoğlu, Şen ve Havutçu'ya lüks araç satmayı teklif ettikleri ancak futbolcuların bu araçları satın almadıkları öğrenildi.

Soruşturma kapsamında N.E'nin çete lideri olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı ve işlemlerinin jandarmada devam ettiği bildirildi.

Savcılıkça, 21 lüks araca el konuldu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca, lüks araçların yasa dışı yollarla yurda getirilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 101 şüpheliden 46'sı hakkında gözaltı, aralarında Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ın da yer aldığı 55'i hakkında ifadelerine başvurulmak üzere yakalama kararı çıkarılmıştı. Tufan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 44
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Her yerden Emre bölezoğlu çıkıyor Türkiye nin gelmiş geçmiş en antipatik futbolcu su Atatürk ne demiş ben sporcunun Zeki çevik ahlaklı olanını severim çeviklik tamamda ahlak neyse
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Önce iyi arastirin ondan sonra yorum yazin fanatikler bu kadar hakaretler niye EMREYE VE VOLKANA KACAK ARABA TEKLIF EDIYORLAR ALMIYORLAR IFADEYE CAGIRIYORLAR
    Cevapla
  • rasim 6 yıl önce Şikayet Et
    emre ile volkan varsa biraz dusunmeli bunlar her kanunsuz isin altindan bunlar cikiyor
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsaf be kardeşim. Zaten hak etmediğiniz trilyonları oynamadığınız ve beceremediğiniz futbol ile kazanıyorsunuz bir de hala kaçak yolla araç filan. Umarım hepsi kodese tıkılır.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Amiiin inşaallah
    Cevapla
  • isviçrelii 6 yıl önce Şikayet Et
    Şikenin oldugu takimda kacakcilikta olur tokatta.bununda üstü kapatilir .35 milyonluk galatasaray ailesinin bir taraftari olarak takimimdan yoneticilerinden cok gurur duyuyorum .
    Cevapla
  • guney 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan guldürükçü:)))))
    Cevapla
  • isviçrelii 6 yıl önce Şikayet Et
    ozann . yillarca fenerli cok diye kandirdiniz. elbetteki en cok kupa alan 4 yildizi avrupada iki kupa alan takimin 35 milyon taraftari olmadi normal
    Cevapla
  • ozann 6 yıl önce Şikayet Et
    35 milyon galatasaray 35 milyon fenerli geriye kimse kalmadı . Demekki bu ülkede herkes futbol izliyor
    Cevapla
  • ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Satmak istemişler diyor anlamadın herhalde
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    haberi tam okumadığını düşünüyorum.
    Cevapla
  • hadi ya 6 yıl önce Şikayet Et
    8-0 ı unutma fetöcü seni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle