27.05.17 Beşiktaş son dakika transfer haberleri!

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri gündemi meşgul etmeye başladı. 2017 - 2018 sezonuna bomba gibi girmek isteyen Beşiktaş gündemine flaş isimleri aldı. İşte 27 Mayıs Beşiktaş transfer haberleri

 27.05.17 Beşiktaş son dakika transfer haberleri!
27.05.17 Beşiktaş son dakika transfer haberleri!
GİRİŞ 27.05.2017 12:24 GÜNCELLEME 27.05.2017 12:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Transfer sezonuna günler kala Beşiktaş çalışmalarını hızlandırdı. Orta saha bölgesine ve defans bölgesine takviyeler yapmayı hedefleyen Kartal transferler için ön görüşmeleri başladı. 27 Mayıs 2017 tarihi itibariyle son dakika Beşiktaş transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Peki Emre Mor Beşiktaş'a gelecek mi? Kenan Karaman Kartal mı oluyor? Taison, Vida ve Dudu Beşiktaş'a mı geliyor? Caner Erkin Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte en yeni BJK transfer haberleri ve tüm flaş isimler

MANGALA KARTAL OLUYOR

Kartal bir yandan şampiyonluğu kucaklamaya hazırlanırken diğer taraftan transferde de çalışmalarını sürdüyor. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş 2 yıldır ısrarla savunmayı çekip çevirecek bir stoper istediğini yönetime iletmişti. Ancak buraya bir türlü yeterli seviyede bir takviye yapılmadı. Devre arasında 4.2 milyon euro ödenerek alınan Mitrovic ise hayal kırıklığı oldu. Beşiktaş bunun üzerine daha fazla hata yapmamak adına 'marka' bir isme yöneldi: Eliaquim Mangala. Bu transferle ilgili Kartal adına güzel gelişmeler de oluyor. Manchester City oyuncuyu geçen sezon Valencia'ya kiralamıştı. Yarasaların Genel Menajeri Mateu Alemany "Satın alma opsiyonu 20 milyon euro. Onu alamayız" ifadelerini kullandı. Alemany kiralık almak için transfer savaşına devam edeceklerini söyledi.

Beşiktaş da yüksek bonservisi nedeniyle Fransız stoperi bonservisiyle değil kiralık olarak kadroya katmayı düşünüyor. Galatasaray'ın da takibinde olan 26 yaşındaki stoperin aklını çelecek en önemli etken ise Şampiyonlar Ligi. Galatasaray önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. O da elemelerden. Valencia ise Avrupa'da yok. Bu sebeple Beşiktaş bir adım önde.. (Fotomaç)

mangala-beşiktaş

BEŞİKTAŞ'TAN DUDU İÇİN YENİ GİRİŞİM

Beşiktaş gelecek sezon yapacağı transferler için Dudu'yu transfer listesinin başına aldı. Palmeiras'ta oynayan Brezilyalı futbolcu için bu ülkeye giden yönetici Metin Albayrak yaptığı görüşmelerden net bir sonuç elde edememişti. Albayrak'ın yönetimden aldığı tam yetki ile Palmeiras kulübünün kapısını bir kez daha çalacağı öğrenildi. Brezilyalı starı kiralamak için her yolu denemeye kararlı olan Beşiktaş Yönetimi'nin Dudu'nun menajeriyle de bir görüşme yapması bekleniyor. (Takvim)

dudu-beşiktaş.

OĞUZHAN'A 52 MİLYON TL'LİK TEKLİF

Roma, Beşiktaş ile sözleşme yenilemek için prensip anlaşmasına varan Oğuzhan'ın peşini bırakmıyor. Siyah-beyazlı kulüple 5 yıllık yeni kontrat için söz kesen milli oyuncunun İtalyan kulübüne transferi için yeni sportif direktörü Monchi bastırıyor. Sevilla'dan ayrıldıktan sonra adı Roma ile anıldığı günlerde İtalyan basınında, "Monchi, Oğuzhan'ı istiyor" manşetleri atılan İspanyol sportif direktör, resmen göreve geldikten sonra kolları sıvadı.

Roma gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadro için Monchi'ye tam yetki verdi. Geçen sezon Sevilla'ya istediği Oğuzhan'ı alamayınca, Nasri'yi kiralayan Monchi'nin milli oyuncu için Beşiktaş'a 13 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi. Bu arada Oğuzhan'ın, Kartal'la yeni sözleşme imzalaması durumunda sözleşmesine, Avrupa'ya gitmesi için kolaylık sağlanması şartı getireceği öğrenildi. (Sabah)

oğuzhan-özyakup-roma

BEŞİKTAŞ'A GERSON ÖNERİSİ

Roma'da forma giyen orta saha oyuncusu Gerson ile İspanyol ekibi Sevilla bonservis konusunda anlaştı. Henüz 20 yaşında olan ve geleceği oldukça parlak gözüken Gerson'u, İspanyol ekibi Beşiktaş'a kiralamak istiyor.

Sabah'ta yer alan habere göre, Sevilla Sportif Direktörü Roman Rodriguez Verdejo, oyuncuyu gelecek sezon fazla oynatamayacakları için Şenol Güneş'in ekibi Beşiktaş'a kiralamak istediklerini söyledi.

Beşiktaş cephesinden herhangi bir yanıt gelmezken bu transferin olumlu veya olumsuz şekilde sezon sonuna bırakıldığı ifade ediliyor.

gerson-beşiktaş

BEŞİKTAŞ YİMMİ CHARA'NIN PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa engelini 4-1'lik skorla geçen Beşiktaş'ta yönetim, gelecek sezonun kadrosunu hazırlamaya başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş'a Güney Amerika basınından ilginç bir transfer iddiası geldi.

Güney Amerika basınına göre, Beşiktaş CF Monterrey takımında forma giyen Yimmi Chara ile ilgileniyor. Oyuncu izlemeye alan Beşiktaş yönetimi, 26 yaşındaki hucum oyuncusu için zemin yokluyor.

yimmi-beşiktaş

BEŞİKTAŞ CANER ERKİN'İ İNTER'DEN ALACAK MI?

Beşiktaş yönetimi, Caner Erkin'in bonservisini elinde bulunduran İnter ile görüşmeleri hızlandırdı. İtalyanlar'ın 1 milyon Euro'da ısrarlı olduğu ve bu rakamdan aşağı inmediği, Siyah-Beyazlı yetkililerin ise milli yıldızın sakatlığını da göz önünde bulundurarak indirimde ısrarcı olduğu bildirildi. Anlaşmanın yakın olduğu ve görüşmelerin lig bitmeden olumlu bir şekilde sonuçlanacağı kaydedildi. (Habertürk)

caner-erkin-beşiktaş

ÜÇ YILDIZ İSİM KARTAL MI OLUYOR?

Transfer düğmesine basan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Taison için Shakhtar Donetks'in kapısını çaldı.

Sözleşmesi Aralık ayında bitecek olan Brezilyalı için Ukrayna kulübü 10 milyon Euro istedi. Oyuncunun, "4 milyon Euro imza parası ve 4 milyon Euro ücret verirseniz bonservis sorununu kendim çözerim" teklifine ise Beşiktaş'ın olumsuz baktığı belirtildi. Siyah beyazlılar, satın alamazsa Taison'u da kiralık formülüyle kadrosuna katmak istiyor.

Sol kanat transferinde rotayı Dudu'ya çeviren Beşiktaş, futbolcudan olumlu cevap aldı. Ancak kulübü Palmeiras'a yapılan "Satış opsiyonlu kiralama" teklifi ile ilgili şu ana kadar olumlu bir gelişme yaşanmadı. Vida için ise Dinamo Kiev'le yeniden görüşmelere başlandı. (Sabah)

vida-beşiktaş

KENAN KARAMAN BEDAVAYA GELİYOR

Beşiktaş bir yandan şampiyonluk için geri sayıma geçerken, diğer yandan da yeni sezon transfer hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş de, bu sezonun aksine gelecek sezon için geniş bir kadro düşünüyor. Sağ kanadı Ricardo Quaresma ve İngiltere'den geri dönecek olan Gökhan Töre ile çalıştırmak isteyen tecrübeli teknik adam; sol kanatta ise uzun süredir Ryan Babel'i zorlayacak bir isim arıyordu. O, isim yönetim tarafından yaklaşık bir ay önce ön protokol imzalanan Kenan Karaman oldu. (Fotomaç)

kenan-karaman-beşiktaş

BEŞİKTAŞ'TA ASIL HEDEF EMRE MOR!

Beşiktaş'ın transferdeki bir numaralı hedefi ise Emre Mor. Dortmund'un sezon sonunda kiralanmasına sıcak baktığı Emre Mor için girişimlere resmen başlayan Beşiktaş'ta., teknik direktör Şenol Güneş de bu transferin en kısa sürede gerçekleştirilmesini istiyor. Emre Mor'un satın alma opsiyonlu kiralık transferi için tüm kozlarını oynamaya başlayan Beşiktaş, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda rotasını yeniden UEFA'nın açıkladığı listedeki diğer 'Alınabilir' olarak değerlendirilen adaylara çevirecek. (Ajanslar)

emre-mor-beşiktaş

YORUMLAR 1
  • yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş transfer gündemi
    Cevapla