Galatasaray son dakika transfer haberleri! 06.06.17

Son dakika Galatasaray transfer haberleri gündemi meşgul etmeye başladı. 2017 - 2018 sezonuna bomba gibi girmek isteyen Galatasaray gündemine flaş isimleri aldı. İşte 06 Haziran Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray son dakika transfer haberleri! 06.06.17
Galatasaray son dakika transfer haberleri! 06.06.17
GİRİŞ 06.06.2017 10:54 GÜNCELLEME 06.06.2017 10:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Transfer sezonuna günler kala Galatasaray çalışmalarını hızlandırdı. Forvet bölgesine, orta saha bölgesine ve defans bölgesine takviyeler yapmayı hedefleyen Cimbom transferler için ön görüşmeleri başladı. 06 Haziran 2017 tarihi itibariyle son dakika Galatasaray transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Peki Gomis, Galatasaray'a gelecek mi? Dünyaca ünlü yıldız Zabaleta Aslan mı oluyor? Martinez transferinde sıcak saatler! Vlad Chiriches’te sona doğru. İşte en yeni GS transfer haberleri ve tüm flaş isimler

GALATASARAY GOMEZ İÇİN DEVREDE

Mayıs'ın son haftasında Alman futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Alphan Doğualp ile bir araya gelen Dursun Özbek, "Onu G.Saray'da görmek istiyorum" demişti.

Doğualp o dönemde Alman oyuncunun önünde "play-out" maçlarının olduğunu sonrasında bir görüşme ayarlayabileceği cevabını vermişti.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu garantilemesinden sonra Başkan Dursun Özbek geçen hafta Fikret Orman'ı tebrik için aradı.

O sırada, Mario Gomez'in durumunu da sordu. Fikret Orman da, "Alırsan büyük iş yaparsın başkan" diyerek kendilerinin artık Gomez'le bir ilgilerinin kalmadığını söyledi.

Orman'ın da desteğiyle Özbek, Doğualp'ı yeniden aradı, "Gomez'in menajerini de al; bir görüşelim" dedi.

Gomez'in menajeri Ulli Ferber'in yarın İstanbul'a geleceği ve Özbek'le bir görüşme yapacağı ortaya çıktı. Özbek'in Ferber'i, Bafetimbi Gomis'in menajeri Etienne Mendy'nin İstanbul'a geleceği günlerde çağırmasının ise strateji olduğu iddiası da gündeme geldi.

gomez-galatasaray

PEPE ASLAN MI OLUYOR?

İtalyan basınında yer alan habere göre Galatasaray, Real Madrid'le olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Pepe ile yakından ilgileniyor. Inter'in kadrosuna katmak istediği 34 yaşındaki savunma oyuncusuna sözleşme teklif etmeye hazırlanan Galatasaray'ın, Pepe'yi İtalyan ekibin elinden kapabileceği belirtildi.

2007 yılında Porto'dan transfer edilen Portekizli oyuncu Real Madrid formasını 334 kez giydi. 

Elinde Serdar Aziz, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Hakan Balta, Koray Günter gibi stoperler bulunan Galatasaray burayı bir dünya yıldızıyla takviye etmeyi planlıyor. (Ajanspor)

GALATASARAY'DA SAĞ BEK İÇİN YENİ ADAY İVAN

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Metz'in sağ beki İvan Balliu için yönetimin Fransa'ya gideceği ifade edildi.

Sağ bek bölgesine mutlak suretle transfer yapacak olan Galatasaray, Barcelona'nın altyapısında yetişen oyuncu İvan Balliu için nabız yoklayacak.

Fanatik'te yer alan habere göre Barcelona altyapısında yetişen İspanyol futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Balliu'nun bonservis sorunu olmaması, Galatasaray'ın şansını arttırıyor. (Futbol Arena)

ivan-galatasaray

GALATASARAY KWADWO ASAMOAH'I İSTİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor'un bu transferde kilit rol oynaması beklenirken, 28 yaşındaki yıldızın daha önce de kendisiyle ilgilenen Sarı-Kırmızılılar'a sıcak baktığı bildirildi.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün Igor Tudor'un çok yönlük bir orta saha istediği ve bu doğrultuda Kwadwo Asamoah ismiyle ilgili maliyet araştırması yapacağı öğrenildi.
 
Kwadwo Asamoah kimdir? Kwadwo Asamoah kariyeri, transfermarkt
 
Udinese takımında gösterdiği performans ile Juventus'un yolunu tutan Asamoah, 18 milyon Euro'luk bir maliyete transfer oldu. Siyah Beyazlı takım ile bu sezon Serie A'da 17 toplam tüm kulvarlarda 23 maçta mücadele ederken takımı adına 2 asistlik performans sergiledi. (Futbol Arena)

asamoah-galatasaray

VLAD CHİRİCHES'TE SONA DOĞRU

Galatasaray savunmaya ilk transferini Vlad Chiriches ile gerçekleştirmeye yakın. Napoli sportif direktörü Stefano Antonelli'nin, "Türkiye'ye gidebilir. Bazı takımların ilgisi var" dediği Rumen stoper için yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildiği belirtiliyor. Sarı-kırmızılılar'ın 27 yaşındaki oyuncuya bonuslarla yıllık 2 milyon euro, kulübü Napoli'ye de 2.5 milyon euro teklif ettiği gelen haberler arasında. Futbol direktörü Cenk Ergün'ün yapılan pazarlıklar hakkında başkan Dursun Özbek'e dün akşam detaylı bilgi verdiği öğrenildi. Napoli'den teklifle ilgili olumlu yanıt gelmesi halinde Cenk Ergün'ün Alanya maçının ardından İtalya'ya giderek transfere noktayı koyacağı ifade edildi.

Igor Tudor'un alınmasını istediği Chiriches bu sezon 13'ü Serie A'da olmak üzere toplam 15 maçta forma giyerken, 2 gol attı. Napoli, yeni sezonda Chiriches'i kadroda düşünmediğini açıklamıştı.

Steaua Bükreş'te parlayan Vlad Chiriches, 2013-14 sezonunda 9.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Tottenham'a transfer oldu. 2015 yılından bu yana Napoli forması giyiyor. 1.84 boyundaki Rumen stoper, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a İtalya'da 3-2 yenildikleri maçta da ilk 11'de forma giydi.. (Fotomaç)

Chiriches-galatasaray

SAĞ BEKE YENİ İSİM LEO MATOS

Galatasaray'da sağ bek konusunda Sabri Sarıoğlu'nun akıbeti belirsizliğini korurken, Tudor'un bu bölgeye transfer istediği biliniyor. Yunan basınında ortaya atılan iddiaya göre; PAOK'ta forma giyen Brezilyalı sağ bek Leo Matos, Galatasaray'ın gündemine girdi. Sarı kırmızılıların, Leo Matos için PAOK ile temasa geçtiği iddia edildi. (Futbol Arena)

leo-montas-galatasaray

GALATASARAY'DA MARİO GOMEZ SÜRPRİZİ

Golcü araylarından Bafetimbi Gomes ve Alvaro Negredo'da istediğini elde edemeyen sarı-kırmızılı yönetim, dümeni Almanya'ya kırdı ve Wolfsburg'un golcüsü Mario Gomez için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz günlerde "Galatasaray'ın şanına, şöhretine yakışan yıldızlar alacağız" diyen başkan Dursun Özbek bu flaş transfer harekatında bizzat devrede.
Özbek ilk olarak, Gomez'in Türkiye haklarını elinde bulunduran Alphan Doğualp'la Florya'da bir araya geldi. Özbek, Doğualp'e, Gomez'in menajeri Uli Ferber'le görüşmek istediğini söyledi. (Sabah)

mario-gomez-galatasaray

GALATASARAY'DA GOLCU STOPER ADAYI

Bu sezon yediği 37 golün 16'sını rakiplerin kafa vuruşlarıyla ağlarında gören Sarı-Kırmızılılar, uzun boylu stoper avına çıktı. Sözleşmesi biten Chedjou'nun yerine yabancı bir savunma oyuncusu arayan Galatasaray'a menajerler aracılığıyla yeni bir transfer önerisi geldi.

Valencia'dan transfer etmek istedikleri golcü oyuncu Negredo'nun yanı sıra aynı takımın Tunuslu stoperi Abdennour'la da ilgilenen Galatasaray'a, aynı takımda forma giyen Aderlan Santos teklif edildi. Bu sezon sadece 11 maçta şans bulabilen 1.92 boyundaki dev stoperin transferi için temaslara başlandı. (Haberturk)

galatasaray-aderlan-santos

STOPERE SON ADAY KOMPANY

Hırvat teknik adamın, kişisel ilişkilerini kullanarak Belçikalı stoper için girişimlerde bulunduğu ve Guardiola'nın bu talebe olumlu yanıt verdiği ifade edildi. Bu sezon City'de fazla forma şansı bulamayan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun satın olma opsiyonu ile kiralanması gündemde.... (Takvim)

kompany-galatasaray

DENİZ TÜRÜÇ ASLAN MI OLUYOR?

Trabzonspor'un transfer gündeminde olduğu öne sürülen Deniz Türüç konusunda, bordo mavili kulübe sürpriz bir rakip çıktı.

Galatasaray'ın, Kayserisporlu oyuncuya talip olduğu öne sürüldü. İstanbul takımının Teknik Direktörü Tudor'un yeni sezon kadrosunda Deniz'i de görmek istediği iddia edildi. (Ajanslar)

deniz-türüç-galatasaray

GOMİS'İN TERCİHİ NE OLACAK?

Galatasaray'ın forvetteki gözdelerinden birisi de Bafetimbi Gomis. Sarı-kırmızılı ekip, Fransız golcüyle de bir görüşme yaparken Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Gomis'in, kulübü ile görüştükten sonra kariyerine yön vermek istediği ortaya çıktı. Gomis, Marsilya ile anlaşamaz ve kariyerine Fransa'da devam etmezse Galatasaray, bonservisine sahip olan Swansea ile temasa geçecek. (Fotomaç)

gomis-galatasaray

ASLAN'DA ZABALETA HAREKATI

Sağ bekte Linnes'le sezona başlayan Galatasaray'da sırasıyla Cavanda ve Semih Kaya denendi ancak forma yine emektar Sabri Sarıoğlu'na kaldı. Teknik direktör İgor Tudor, Sabri'nin performansından memnun olmasına rağmen sağ beke de takviye yapılmasını istedi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki isim ise Pablo Zabaleta. Manchester City'nin sözleşmesini uzatmadığı ve sezon sonunda ayrılacağını açıkladığı Zabaleta bu sezon 31 maçta 2 gol atıp 2 asist yaptı. Galatasaraylı idarecilerin 32 yaşındaki Arjantinli hakkında eski teknik direktörleri Mancini'den olumlu görüş aldıkları ortaya çıktı. Mancini'nin, "Yararlı, uyumlu ve düzgün bir oyuncu" dediği öğrenildi. (Fanatik)

zabaleta-galatasaray

MARTİNEZ TRANSFERİNDE SICAK GELİŞME

Yapılan görüşmelerde Çin kulübü Guangzhou da şartlarını sunup 1 yıllık kiralama formülüne onay verdi. Buna göre Martinez Galatasaray'a bedelsiz kiralanacak. Yıllık maliyeti 10,5 milyon Euro olan yıldız golcüye 2017/2018 sezonu için Çin kulübü 6 milyon Euro verecek.

Galatasaray ise 30 yaşındaki golcüye 4,5 milyon Euro yıllık ücret ödeyecek. Bu transferde imzaların henüz atılmamasındaki neden ise Dursun Özbek... Yıldız golcüsünün son dönemde yaşadığı ağır sakatlık Dursun Özbek'i düşündürüyor. Özbek, ''Martinez çok iyi bir golcü ancak son dönemde önemli sakatlıklar yaşamış. Ya sakatlanırsa'' ifadesini kullanırken, 30 yaşındaki oyuncu tedavisinin tamamlandığını ve iyi olduğunu belirtip tüm testlere girebileceğini söyledi. (Milliyet)

martinez-galatasaray

LİDER ÖZELLİKLİ STOPER! AYMEN ABDENNOUR

Galatasaray’da sportif direktör Cenk Ergün, Igor Tudor’un iki tane lider özellikli stoper istemesi üzerine harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde transfer görüşmeleri sürdüren Cenk Ergün’ün Valencia forması giyen Tunuslu stoper Aymen Abdennour ile görüştüğü iddia edildi. İspanyol basınına göre Galatasaray, Tunuslu stoperi kadrosuna katmak istiyor.

2015 2016 Yılında Valencia’ya Monaco takımından 22 milyon Euro karşılığında transfer olan Aymen Abdennour İspanyol ekibi ile bu sezon fazla forma şansı bulamadı. (Futbol Arena)

aymen-galatasaray

YORUMLAR 3
  • Allahınkulu. 6 yıl önce Şikayet Et
    Rivanın parasını nasıl yiyeyeceğiz
    Cevapla
  • hyby 6 yıl önce Şikayet Et
    alın alın hiç altyapıdan oyuncu yetiştirmeyin 17 yaş altı milli takımında oynayan galatasaraylı oyuncuları görmedinizmi nereye kadar para harcayacaksınız
    Cevapla
  • h.m 6 yıl önce Şikayet Et
    çok.doğru
    Cevapla