Son dakika Galatasaray transfer haberleri! 12.04.17

12 Nisan çarşamba günü itibariyle Galatasaray son dakika transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle. 2017 - 2018 sezonuna bomda gibi başlamak Galatasaray transferleri günün en çok arananlar listesine girdi.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri! 12.04.17
Son dakika Galatasaray transfer haberleri! 12.04.17
GİRİŞ 12.04.2017 10:36 GÜNCELLEME 12.04.2017 10:36

Galatasaray son dakika transfer haberleri! Real Madrid'te forma giyen Portekizli defans oyuncusu Pepe Galatasaray'a mı geliyor? Galatasaray Vitor Hugo ile anlaştı. Menajeri İstanbul'a geliyor. Josue'in bonservisi Benfica'dan alınacak mı? Balotelli aslan mı oluyor? İşte 12 Nisan çarşamba günü itibariyle Galatasaray son dakika transfer haberleri

İTALYAN BASINI MÜJDEYİ VERDİ

Gelecek sezonun kadrosu için teknik direktör Tudor'un raporu doğrultusunda düğmeye basan Galatasaray'la ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Sky Italia'nın haberinde sarı-kırmızılıların Cagliari forması giyen Davide Di Gennaro ile anlaşma aşamasına geldiği ileri sürüldü. Haberde sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki orta sahanın, Aslan'ın teklifine sıcak baktığı ve imza atmak için gün saydığı belirtildi.

JOSUE İÇİN KARAR ZAMANI!

Galatasaray'da devre arasında Porto'dan kiralanan Josue ile ilgili sürpriz bir karar çıktı.

Özbek yönetimi, bundan 2 ay öncesine kadar geri gönderilmesine kesin gözle bakılan ancak Tudor’la birlikte talihi dönen 26 yaşındaki yıldız oyuncunun bonservisinin alınması için harekete geçti.

Sarı-Kırmızılı idareciler, gözden düşen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’ın yerine yerleştirmeyi planladıkları Josue’ye, gelecek sezon takımda kalması halinde hatırı sayılır bir zam yapacaklar. Portekizli oyuncunun sezon sonunda Porto’dan bonservisi alınır alınmaz yüzde yüz zam yapılacak. Josue'nin yıllık kazancının 700 bin Euro’dan 1.4 milyon Euro’ya çıkarılacağı belirtildi.

Bu sezon aldığı 700 bin Euro’luk ücretle Galatasaray’ın en az kazanan oyuncusu konumunda olan Josue’ye, bonservisi alınır alınmaz yüzde yüz zam yapılacağı ve 26 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon için Sarı-Kırmızılı kulübe, 1 milyon 400 bin Euro’ya imza atacağı kaydedildi.

Porto ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan Josue için istenen 5 Milyon Euro’luk bonservis bedelinin ise yarı yarıya düşürülmesi için çalışılıyor.

Galatasaray’da bu sezon 26 resmi maçta forma şansı bulan Josue 3 gol atarken, 5 de asist yapma başarısını gösterdi. 

josue-galatasaray

SEBASTİONA İÇİN GİRİŞİM VAR MI?

Galatasaray'daki yoğun transfer harekatı menajerlerin de iştahını açmış durumda! Her yeni gün Sarı-Kırmızılı ekiple ilgili yeni transfer iddialara ortaya atılırken, dış basında da Cim Bom'la ismi anılmaya başlanan birçok futbolcu var. Bu isimlerden birisi de Yunanistan'ın köklü ekibi Olympiakos'ta forma giyen Sebastiao de Freitas Couto Junior.. Bilinen ismiyle Seba...

Transferde yetkili isimlerden biri olan futbol direktörü Cenk Ergün, Brezilyalı futbolcu ile ilgili iddiaları yalanladı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde İsviçre basını da Galatasaray'ın transfer politikası ile ilgili iddialarda bulunmuştu. Young Boys'ta forma giyen orta saha oyuncusu Leonardo Bertone'nın Sarı-Kırmızılı kulüp tarafından izlendiği ileri sürülmüştü.

BALOTELLİ ASLAN MI OLUYOR?

Canlı yayında soruları yanıtlayan Raiolo, Balotelli'nin Galatasaray'a transferi konusunda kaçamak cevaplar verdi.

-Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün Milano'da sizinle görüştü mü? Balotelli Galatasaray'ın gündeminde mi?

Bu konuda yorum yapmamayı tercih ediyorum.  Yorumsuz bırakmam benim için daha iyi olur.

Bu sorunuza da şu  an itibariyle  yorumsuz bırakmalıyız. Ben bu konuda konuşmak istemiyorum. Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. (Ajansspor)

PEPE İÇİN GALATASARAY DEVREDE

Teknik direktör Igor Tudor'un lider özellikli bir stoper istemesi sonrası harekete geçen Galatasaray yönetimi, tribünleri heyecanlandıracak ismi buldu: Pepe. 10 yıldır formasını giydiği Real Madrid'den sezon sonunda ayrılacak olan Portekizli futbolcu için girişimler başladı.

İspanyol basını da bu transfer iddiasını doğrularken, tecrübeli savunmacı için sarı-kırmızılı kulübün önünde iki büyük rakip Manchester City ve Paris Saint Germain'in olduğu haberde vurgulandı. Real Madrid daha önce Pepe ile sözleşme uzatmayacağını duyurmuştu.

Manchester City ve PSG'de ilk 11 oyuncusu olamayacağını düşünen Brezilya asıllı Portekizli futbolcu, yıllık 4 milyon Euro'dan en az iki yıllık sözleşme ve imza parası istiyor. Tudor'un çok istediği Pepe için menajerler düzeyinde girişimler sürüyor.

Agresif futbolunun yanı sıra zaman zaman yaptığı çok sert müdahalelerle de tartışılan yıldız futbolcu, Avrupa düzeyinde kariyerine devam etmek amacında. Bonservis ödenmeyecek olan Pepe, cazip teklifler almasına rağmen Çin'de forma giymek istemiyor.

pepe-galatasaray

GALATASARAY VİTOR HUGO İLE ANLAŞTI

Sarı-kırmızılılarda ilk planda takıma dahil edilmesi düşün Vitor Hugo'nun menajerinin 11-12 Nisan'da İstanbul'da olacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılılar, Palmeiras forması giyen Brezilyalı stoperin transferinde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Futbolcuyla anlaşma sağlandı

Hugo ile her konuda anlaşan Galatasaray, futbolcunun menajerinden İstanbul'daki randevuya kadar bonservis problemini çözmesini istedi. 

Diğer taraftan Galatasaray'da Sportif Direktör Cenk Ergün'ün de nisan ayının son haftasında Avrupa turuna çıkarak gündemdeki isimlerle ilgili temaslara başlayacağı bildirildi.

Cenk Ergün'ün, İngiltere, Fransa, İtalya ve Almanya'daki bir dizi görüşmede bulunacağı öğrenildi.

vitor-hugo-kimdir