Beşiktaş - Olympiakos geniş özeti ve goller TRT 1

Avrupa Ligi Beşiktaş - Olympiakos maçının özeti ve golleri yayınlandı mı? Çeyrek final için çok önemli bir karşılaşma olan Beşiktaş - Olympiakos maçının özeti büyük merak konusu oldu. İşte Beşiktaş Olympiakos maçı ile ilgili tüm detaylar

GİRİŞ 17.03.2017 09:37 GÜNCELLEME 17.03.2017 09:37

Futbol severlerin merakla beklediği Avrupa Ligi Beşiktaş - Olympiakos maçı 16 Mart itibariyle oynandı. Çeyrek final için çok önemli bir karşılaşma olan Beşiktaş - Olympiakos maçının geniş özeti ve golleri büyük merak konusu oldu. Temsilcimiz Avrupa Ligi'nde göstermiş olduğu müthiş performans ile herkesi gururlandırdı. İşte Beşiktaş - Olympiakos özetini TRT 1'den izlemenin yolları

Beşiktaş - Olympiakos maçının özeti için tıklayınız

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş, 1-1 rövanşında Vodafone Arena'da Olympiakos'u ağırladı.

16 Mart Perşembe günü oynanan Beşiktaş Olympiakos maçı saat 21.00'da başladı. Beşiktaş Olympiakos maçı TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara geldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Beşiktaş ile Olympiakos karşı karşıya geldi. Vodafone Arena'da oynanan mücadeleyi temsilcimiz Beşiktaş, 4-1'lik skorla kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Vincent Aboubakar, 22 ve 75. dakikalarda Ryan Babel, 84. dakikada Cenk Tosun attı. Olympiakos'un tek golü 31. dakikada Tarik Elyounoussi'den geldi.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Panagiotis Retsos'a fiziksel müdahalesi nedeniyle 39. dakikada İngiliz hakem Michael Oliver'dan kırmızı kart gördü.

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Mitrovic, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Aboubakar.

Olympiakos: Leali,  Figuerias, Botia, Retsos, Cissokho, Romao, Cambiasso, Fortunis, Manthatis(Seba), Elyounoussi, Ansarifard.

İlk maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Tolgay Arslan bu mücadeleyi tribünden izleyecek.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Belçika ligi takımı Genk, bir diğer Belçika ekibi Gent'i ilk maçta deplasmanda 5-2 yendi. İkinci maçta da rakibi ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı ve bir üst tura çıktı.

İspanyol temsilcisi Celta Vigo, Fenerbahçe'yi eleyerek bir üst tura yükselen Rus takımı Krasnodar'ı ilk maçta 2-1 ikinci maçta da 2-0 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

Saat 23.00 maçlarında ise Ajax-Kopenhag, Anderlecht-APOEL, Mönchengladbach-Schalke 04, Manchester United-Rostov, Roma-Lyon karşı karşıaya gelecek.

Beşiktaş bu maçların sonuçlarını bekleyecek.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN ABOUBAKAR SÖZLERİ!

UEFA Avrupa Ligi'nde final hedefiyle ilgili görüşü istenen Şenol Güneş, "Bu maçı düşündük ve oynadık. Babel'i ve Aboubakar'ı soruyoruz. 3 gün sonra, 10 gün sonra ne olacak konuşuruz. Konuyu dağıtmayalım. Bunları konuşmamalıyız. Aboubakar hatalı, ben de hatalı olduğunu gördüm. Maçta görmedim ama itişme sonunda kafa teşebbüsü oldu gibi bir durum vardı. Bizim lehimize de penaltı olabilirdi. Hakem ev sahibi olarak lehimize hiçbir şey yapmadı. Oyuncu (Aboubakar) gol atmış, morali yerindeydi. Ne gelişti de atıldı, bilemiyorum. Aboubakar hatalı, tahrik ediliyorsa ve bu tuzağa düşüyorsa doğru bulmuyorum" diye konuştu.

UEFA KUPASI GARANTİ OLURSA LİGİ BIRAKABİLİRİM"

Basın toplantısında "Avrupa'da 5, ligde 10 maç sonra kupa alabilirsiniz, hangisini istersiniz sorusuna yanıt veren Şenol Güneş "Ligi verin hemen alalım. Ancak UEFA Avrupa Ligi'nde final çıktığımızda kupa garanti olursa ligi bırakabilirim. Çünkü UEFA'yı kazanınca Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiliyor." diye espri yaptı.