Galatasaray Beşiktaş maçı hangi gün tam saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 22 haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Futbol severlerin merakla beklediği Galatasaray Beşiktaş maçı tam saat kaçta? İşte maç kadrosu ve tüm detayları

Galatasaray Beşiktaş maçı hangi gün tam saat kaçta?
Galatasaray Beşiktaş maçı hangi gün tam saat kaçta?
GİRİŞ 25.02.2017 16:49 GÜNCELLEME 25.02.2017 16:49

Futbol severler gözünü dev derbiye çevirdi. Spor Toto Süper Lig 22 haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Beşiktaş maçı saat kaçta olacak? Şampiyonluk yarışını bitirmek istemeyen Galatasaray Beşiktaş'ı kendi evinde yenmek istiyor. Avrupa kupasında emin adımlarla giden Beşiktaş ise ligde rahatlamak istiyor.  Beşiktaş ve Galatasaray'ın zirve yürüyüşünü yakından ilgilendiren mücadele ile ilgili tüm detayları haberimizde topladık. Peki, Galatasaray Beşiktaş derbi maçı ne zama saat kaçta hangi kanalda?

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı TFF'nin açıkladığı programa göre 27 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Türk Telekom Arena'daki mücadele beinsports 1 kanalından naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY – BEŞİKTAŞ MAÇI BÜLENT YILDIRIM’IN

Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre TT Arena'da oynanacak Galatasaray – Beşiktaş derbisini Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcıları Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz olacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Volkan Bayarslan üstlenecek.