Osmanlıspor - Olympiakos maçını canlı izleme sayfası

23 Şubat perşembe günü itibariyle karşı karşıya gelecek Osmanlıspor - Olympiakos maçını internetten canlı izlemek mümkün mü?

Osmanlıspor - Olympiakos maçını canlı izleme sayfası
Osmanlıspor - Olympiakos maçını canlı izleme sayfası
GİRİŞ 23.02.2017 16:58 GÜNCELLEME 24.02.2017 09:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi 32 tur rövanşı Osmanlıspor - Olympiakos maçı canlı yayın ayrıntıları paylaşılı  Bu önemli maçın Tivibu Spor'da yayınlanması sebebiyle şifreli olarak izlenebilecek. FakatOsmanlıspor - Olympiakos maçı yabancı kanallardan bedava izlemek mümkün. İşte maç ile ilgili tüm detaylar

Tivibu Spor güncel frekansı (Üyelik gerektirir)

UEFA Avrupa Ligi maçları Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Tivibu platformu üzerinden yayın yapan Tivibu Spor kanallarını ücretsiz izleyebilmek mümkün değil. Fakat uydu üzerinden Tivibu Spor kanalı şifresiz olarak yayın yapmakta. Tivibu Spor'u uydudan şifresiz ve canlı izleyebilmek için aşağıdaki frekans bilgilerini uydu alıcınıza girmeniz gerekiyor.

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11853 MHz
Symbol: 25000
FEC: 2/3
Polorizasyon: H –Yatay 

Osmanlıspor - Olympiakos maçı tam saat kaçta?

Osmanlıspor Olympiakos maçı hangi kanalda sorusu yayıncı kuruluşların netleşmesinin ardından futbolseverlerle paylaşıldı. Yunan ekibi ilk karşılaşmada kaybettiği avantaj sonrası ligde aldığı yenilgiyi unutturabilmek için deplasmanda galibiyet arayacak. Mustafa Reşit Akçay’ın öğrencileri ise son 16’ya kalarak tarih yazmak için sahaya çıkarken mücadele Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 23 Şubat Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı saat 19:00’da başlayacak. 

Osmanlıspor Olympiakos maçını bedava veren yabancı kanal

Futbol severlerin heyecanla beklediği Osmanlıspor Olympiakos maçını internetten bedava izlemeniz mümkün. Gelen bilgilere göre 23 Şubat UEFA Avrupa Ligi Osmanlıspor Olympiakos maçını İdman TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Osmanlıspor - Olympiakos muhtemel 11'ler

Osmanlıspor; Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Prochazka, Pinto, Carlos, Musa, Delarge, Ndiaye, Regattin, Bifouma

Olympiakos; Leali, Figueiras, Costa, Romao, Cissokho, Retsos, Martins, Seba
Fortounis, Thanasis, Cardozo

Osmanlıspor turu nasıl geçer?

Tüm galibiyetler Osmanlıspor'a tur için yetecek. Maç gollü beraberlikle sona ererse tur atlayan taraf Olympiakos olacak. 0-0'lık eşitlik halinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek.

YORUMLAR 1
  • asim 7 yıl önce Şikayet Et
    osmanlinin ilk macini da tivibu verdi. bunu neden trt vermiyor? 3 takimimiz toplam 6 maç yapiyor. bunun 3unu trt, 3unu tivibu verse olmuyor muydu. trt maclari aldi rahat rahat izleriz diyorduk, burnumuzdan getirdiniz
    Cevapla