Fenerbahçe Krasnodar maçını canlı izlemek mümkün mü?

22 Şubat çarşamba günü itibariyle karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Krasnodar maçını internetten canlı izlemek mümkün mü?

Fenerbahçe Krasnodar maçını canlı izlemek mümkün mü?
Fenerbahçe Krasnodar maçını canlı izlemek mümkün mü?
GİRİŞ 22.02.2017 17:11 GÜNCELLEME 23.02.2017 10:38

UEFA Avrupa Ligi 32 tur rövanşı Fenerbahçe - Krasnodar maçı canlı yayın ayrıntıları paylaşılı  Bu önemli maçın Tivibu Spor'da yayınlanması sebebiyle şifreli olarak izlenebilecek. Fakat Fenerbahçe - Krasnodar maçı yabancı kanallardan bedava izlemek mümkün. İşte maç ile ilgili tüm detaylar

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Tivibu Spor güncel frekansı (Üyelik gerektirir)

UEFA Avrupa Ligi maçları Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Tivibu platformu üzerinden yayın yapan Tivibu Spor kanallarını ücretsiz izleyebilmek mümkün değil. Fakat uydu üzerinden Tivibu Spor kanalı şifresiz olarak yayın yapmakta. Tivibu Spor'u uydudan şifresiz ve canlı izleyebilmek için aşağıdaki frekans bilgilerini uydu alıcınıza girmeniz gerekiyor.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11853 MHz
Symbol: 25000
FEC: 2/3
Polorizasyon: H –Yatay 

Fenerbahçe - Krasnodar maçı tam saat kaçta?

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 22 Şubat Çarşamba günü Rusya’nın Krasnodar takımıyla oynayacağı rövanş maçını, Polonya Futbol Federasyonundan Paweł Raczkowski yönetecek. Saat 20.00’da başlayacak olan Fenerbahçe – Krasnodar maçı TivibuSpor kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe - Krasnodar maçını bedava veren yabancı kanal

Futbol severlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe - Krasnodar maçını internetten bedava izlemeniz mümkün. Gelen bilgilere göre 22 Şubat UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe - Krasnodar maçını BNT HD (bulgaria) TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe - Krasnodar muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Sow, Lens, Van Persie

Krasnodar: Kritsyuk, Kaleshin, Martynovich, Naldo, Ramirez, Kabore, Gazinski, Podberezkin, Wanderson, Claesson, Smolov.

Fenerbahçe turu nasıl atlar?

Fenerbahçe, Krasnodar ile UEFA son 32 turu rövanş maçında İstanbul’da karşılaşacak. İlk maçta Rusya’da dördüncü dakikada yediği gol ile 1-0 yenilen Fenerbahçe’nin turu geçmek için Krasnodar’ı 2 farklı skorla mağlup etmesi gerekiyor. Taraftar desteğini arkasına alacak Fenerbahçe’de tek hedef galibiyet.

FENERBAHÇE İÇ SAHADA 107. SINAVINA ÇIKIYOR

Fenerbahçe, taraftarı önünde Avrupa kupalarında 107. sınavını verecek. Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959'da Macaristan'ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 106 maçta 54 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada ise rakiplerine yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri 157 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 116 gole engel olamadı.

RUS TAKIMLARIYLA 8. RANDEVU

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Rus takımlarıyla 8. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek Rus takımlarıyla 7 kez karşı karşılaşan sarı-lacivertli takım, bu mücadelelerde 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu maçlarda 10 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 8 gole engel olamadı. İç sahada yaptığı 3 maçın ikisini kazanan, 1'inde de berabere kalan Fenerbahçe, Rus takımlarına karşı Kadıköy'de mağlubiyet yaşamadı.

SKRTEL DÖNÜYOR, 3 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de sarı kart cezası nedeniyle Rusya'daki ilk maçta forma giyemeyen Slovak stoper Martin Skrtel, teknik direktör Dick Advocaat'ın görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.

Sarı-lacivertli ekipte, ikişer sarı kartı bulunan Volkan Demirel, Josef de Souza ile Hasan Ali Kaldırım, Krasnodar karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe'de ayrıca UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Salih Uçan, Miroslav Stoch ve Oleksandr Karavaiev de mücadelenin kadrosuna giremeyecek.

Öte yandan Rus temsilcisinde ise sarı kart cezasını ilk maçta çeken İsveçli savunmacı Andreas Granqvist sahadaki yerini alabilecek.