Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman? Kadrosu belli mi?

Sportoto Süper Lig 21. haftasında karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta oynanacak? Maçın kadrosu belli oldu mu?

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman? Kadrosu belli mi?
Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman? Kadrosu belli mi?
GİRİŞ 17.02.2017 12:38 GÜNCELLEME 17.02.2017 14:47

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Galatasaray ligde kalmak için büyük çaba harcayan Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Futbol severlerin heyecanla beklediği karşılaşma ne zaman ve saat kaçta oynanacak? Igor Tudor ile ilk maçına çıkacak Galatasaray'ın kadrosu tamamen değişecek.

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'la yapacağı Spor Toto Süper Lig 21'inci hafta maçı, 18 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da beinsports ekranlarından canlı yayınlanacak.

G.Saray'da Chedjou ilk 11'e dönüyor!

Galatasaray'ın başında dün 2. idmanına çıkan Igor Tudor,  Çaykur Rizespor maçının 11'ini oluşturmaya başladı. Sürekli kafayla yenilen gollerin önüne geçmek isteyen Hırvat hocanın Chedjou'yu 11'e almayı düşündüğü öğrenildi. Kamerunlu yıldızın partneri de büyük ihtimalle Ahmet Çalık olacak. Tudor ayrıca orta alandaki direnci artırmak için De Jong, Tolga ve Selçuk'u birlikte oynatmayı planlıyor. Kesin 11 bugünkü idmanda netleşecek.

Galatasaray'da 2 yıldız Rize'de yok!

Galatasaray'da Sneijder ve Eren Derdiyok Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.