PSG-Barcelona maçı tam saat kaçta? TRT 1'den izle

Şampiyonlar Ligi'nin en dikkat çeken karşılaşması olan PSG-Barcelona maçı saat kaçta oynanacak? 32 tur mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan PSG-Barcelona maçı TRT 1'de mi olacak? İşte Şampiyonlar ligi maçıyla ilgili tüm detaylar

PSG-Barcelona maçı tam saat kaçta? TRT 1'den izle
PSG-Barcelona maçı tam saat kaçta? TRT 1'den izle
GİRİŞ 14.02.2017 16:39 GÜNCELLEME 15.02.2017 10:16

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta. Son 16 turu ilk maçında PSG Fransa'da Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Barcelona ile kozlarını paylaşacak. Paris Saint Germain rakibi karşısında sahasında avantajlı skoru alma peşinde olacak. Barcelona ise Messi, Neymar ve Suarezli kadrosuyla tur için kapıyı aralamak istiyor.

PSG-Barcelona maçı şifresiz hangi kanalda saat kaçta?

Dev maç 14 Şubat Salı Günü 22:45'te TRT 1'den canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın detaylarını haber7.com takip edebilirsiniz.

PSG-Barcelona eksik cezalı listesi

Alaves maçı öncesi sakatlanan Arda Turan Barcelona'da forma giyemeycek. Katalanlarda ayrıca Javier Mascherano'nun sakatlığı bulunuyor. Aleix Vidal'in ise son maçta ayağı kırılmış ve sezonu kapatmıştı.

PSG'de Thiago Motta sarı kart cezası nedeniyle Barcelona'ya karşı forma giyemeyecek. Pastore ve Verrati'nin ise sakatlıkları bulunuyor. Maçta oynayıp oynamayacakları henüz belli değil.