Bursaspor Trabzonspor maçını canlı izle | Beinsports

13 Ocak cuma günü karşı karşıya gelecek olan Bursaspor Trabzonspor maçını Beinsports ekranlarında canlı olarak izleyebilirsiniz. Peki Beinsports nasıl izlenir? İşte Bursaspor Trabzonspor maçı ile ilgili detaylar

Bursaspor Trabzonspor maçını canlı izle | Beinsports
Bursaspor Trabzonspor maçını canlı izle | Beinsports
GİRİŞ 13.01.2017 15:39 GÜNCELLEME 13.01.2017 15:39

Bu akşam Timsah Arena'da oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımını Tüm Spor'dan takip edebilirsiniz. İki ekip arasındaki mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

MUHTEMEL KADROLAR

Bursaspor: Harun- Erdem Özgenç, Şamil Çinaz, Sivok, Aziz Eraltay, Jorquera, Merter Yüce, Del Valle, Batalla, Deniz Yılmaz, Kubilay

SAKAT: Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir, İsmail Konuk

CEZALI: Yok

Trabzonspor: Onur- Pereira, Uğur, Durica, Mas, Okay, Onazi, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Castillo, N'doye

SAKAT: Bero

CEZALI: Yok

SÜPER LİG'DE 81. RANDEVU

İki ekip bugün oynayacakları maçla birlikte Süper Lig'de 81. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 80 müsabakada bordo-mavililer, 40 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Bursaspor ise 11 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

EN GOLCÜ İSİMLER

Bursaspor'da En golcü isimler 6 golle Batalla, 4 golle Jorquera ve Kubilay olurken Trabzonspor'da en golcüö isimler 4 golle Yusuf Erdoğan, 3 golle Mehmet Ekici ve 2 golle Onazi oldu.