Galatasaray transfer haberleri! Lukas Podolski gidiyor mu?

28 Aralık çarşamba günü itibariyle Galatasaray transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Taraftarlar tarafından en sevilen futbolcu olan Lukas Podolski takımdan ayrılıyor mu? İşte güncel Galatasaray haberler...

Galatasaray transfer haberleri! Lukas Podolski gidiyor mu?
Galatasaray transfer haberleri! Lukas Podolski gidiyor mu?
GİRİŞ 28.12.2016 15:48 GÜNCELLEME 28.12.2016 15:48

Son dakika Galatasaray transfer haberlerinde gündemde bugün Lukas Podolski var. Peki 28 Aralık itibariyle çıkan haberler neticesinde Lukas Podolski takımdan ayrılıyor mu? İşte tüm detaylar

PODOLSKİ GALATASARAY'DAN AYRILIYOR MU?

Almanya'nın en büyük gazetelerinden Bild'in haberine göre Brezilyalı teknik adam Luiz Felipe Scolari'nin çalıştırdığı Guangzhou Evergrande Lukas Podolski için 20 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardı. 

Kadrosunda Brezilyalı Alan, Paulinho ve Kolombiyalı Jackson Martinez gibi yıldız isimleri bulunduran Guangzhou, 31 yaşındaki Podolski'ye ise yıllık 9 milyon euro net ücret önderdi. Alman yıldızın bu teklif karşısında sessiz kaldığı ve henüz cevap vermediği belirtildi. 

Sakatlığı sebebiyle ligde son iki maçı kaçıran Podolski bu sezon çıktığı 12 maçta 6 gol 3 asistlik bir performans sergiledi. (Haber7)

SNEİJDER TARAFTARLARI SEVİNDİRDİ

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, büyük transfer yatırımlarıyla dikkat çeken Çin'de 5 takıma önerildi. Başarılı futbolcunun menajeri Guido Albers, Alman bağlantısı Markus Claus vasıtasıyla Çin'de etkin çalışan ASM London şirketiyle anlaştı.  

Bu şirket aracılığıyla yapılan görüşmelerden şu ana kadar olumlu sonuç çıkmadı. Şirketin 5 Çin kulübüyle görüştüğü, ancak Çinlilerin Sneijder'in eski form düzeyinde olmadığını öne sürerek transfere sıcak bakmadıklarını belirttikleri öğrenildi. (Ajansspor)

MEHMET EKİNCİ BEDAVAYA GELİYOR

Fenerbahçe yenilgisinin üzüntüsünü yaşayan Trabzon’a bir kötü haber de Mehmet Ekici’den geldi.

Sezon sonunda kontratı bitecek olan ve 5 Ocak’tan itibaren başka bir kulübe imza atma hakkı bulunan Mehmet Ekici’nin, Başkan Muharrem Usta’yla yaptığı son görüşmede “Ayrılmak istiyorum” dediği ortaya çıktı.

Trabzon’dan yıllık 1.4 milyon Euro kazanan Ekici, 1.7 milyon Euro’luk teklife olumsuz yanıt vermişti. Galatasaray'ın, Mehmet Ekici için yıllık 2 milyon Euro’yu gözden çıkardığı bildirildi.

KAYNAK: AJANSLAR