Fenerbahçe son dakika transfer haberileri 22.12.16

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle. Ara transfer sezonunu çok iyi geçirmek isteyen Kanarya'nın transfer listesi bir hayli kalabalık. İşte 2016 - 2017 sezonu Fenerbahçe ara transferleri

Fenerbahçe son dakika transfer haberileri 22.12.16
Fenerbahçe son dakika transfer haberileri 22.12.16
GİRİŞ 22.12.2016 14:14 GÜNCELLEME 22.12.2016 14:14

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri. Sow Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Simon Kjaer yıldız takımların radarına takıldı. Fener'de Sosa inadı. Volkan Demirel 40 yaşına kadar Fenerbahçe'de. Nijeryalı Onyekuru Fener'in radarına takıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın transfer listesi belli oldu İşte 22 Aralık perşembe günü itibariyle Fenerbahçe son dakika transfer haberleri 

FENERBAHÇE SON DAKİKA GELİŞMELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

DEVRE ARASI TAKIMDAN AYRILMASI MUHTEMEL İSİMLER

1- Emenike (Kadro dışı)
2- Van der Wiel (Kadro dışı)
3- Salih Uçan (Kiralık gönderilebilir)
4- Stoch (Kiralık gönderilebilir)
5- Fernandao (Kiralık gönderilebilir)

SOW'A DEV TEKLİF

Fenerbahçe'nin Dubai ekibi Al Ahli'ye geçen sezon 16 milyon euro'ya satıp bu sezon kiraladığı futbolcuya Uzakdoğu'dan müthiş bir rakam önerildiği yazıldı. Dubai'nin Al Bayan gazetesi, Çinlilerin, 30 yaşındaki forvet için Al Ahli'ye 30 milyon Euro'luk bir teklif yaptığını iddia etti.

SİMON KJAER YILDIZ TAKIMLARIN RADARINDA

Avrupa'da transfer piyasasının en önde gelen futbolcularından olan Kjaer'in kariyerinin en formda günlerini geçirmesi dikkat çekiyor. İtalya'da Inter ve Milan tarafından ciddi anlamda izlenen tecrübeli stoper, son olarak İngiltere'den Chelsea kulübünün de radarına takıldı.

Sezon başından beri Simon Kjaer'i izlediği belirtilen Chelsea'nin devre arası transfer dönemini beklediği iddia edildi. Öte yandan Simon Kjaer'in yakaladığı çıkışta bazı durumlar öne çıkıyor.

Başarılı yıldızın Fenerbahçe döneminde yakaladığı çıkış ve kariyerinin önemli kulüpleri cezbettiği belirtiliyor. Henüz 26 yaşında olan Kjaer, Danimarka Milli Takımı'nda da kaptanlık yapıyor. Ayrıca Fenerbahçe'de son 2 senede istikrarlı bir yapı kazanan sarı-lacivertli futbolcu, daha önce Fransa, İtalya ve Almanya gibi önemli liglerde forma giymişti.

FENERBAHÇE'DE SOSA İNADI

Sarı lacivertliler'in Beşiktaş'ın sezon başında 7.5 milyon Euro'ta Milan'a sattığı Sosa'nın transferi için İtalyan kulübüyle anlaşmaya vardığı iddia edildi. Büyük umutlarla gittiği Milan'da umduğunu bulamayan Arjantinli orta saha oyuncusunun kiralık olarak Fenerbahçe'ye geleceği ileri sürüldü.

VOLKAN DEMİREL 40 YAŞINA KADAR...

Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, sarı lacivertlilerle nikâh tazeliyor. Yönetim, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Volkan ile 1+1 yıllık daha sözleşme uzatma kararı aldı. Volkan Demirel, daha önce “40 yaşıma kadar forma giymek istiyorum” demişti. Volkan ile görüşme yapan Başkan Aziz Yıldırım, “Sen bu takımın önemli bir değerisin. Seninle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

FENER GENÇ YILDIZ ONYEKURU'NUN PEŞİNDE

Belçika basını tarafından, ülkenin en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen Nijeryalı Onyekuru, "Fenerbahçe, Leipzig, CSKA Moskova ve Hoffenheim, Ocak ayı için transfer tekliflerini yaptılar. Çok çalışıyorum ve çok iyi oynuyorum. Teklifler normal" dedi.

Her iki kanatta da görev yapan Onyekuru, bu sezon forma giydiği 20 maçta 10 gol atıp 6 asist yaptı.

İŞTE DİCK ADVOCAAT'IN TRANSFER LİSTESİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, yönetime verdiği transfer raporunda öncelikli ihtiyacının orta alan olduğunu dile getirdi. Hollandalı çalıştırıcı, "Orta sahada önemli oyunculara sahibiz. Ancak zaman zaman sakatlık, zaman zaman cezalılar nedeniyle o bölgede sıkıntı yaşayabiliyoruz. Bütçenin durumuna göre bu mevkiye takviye yapmamız bize önemli derecede katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Aradığı oyuncuyu tarif ederken beklentinin aksine 10 numaradan daha farklı karakter çizen Dick Advocaat, "Topu ikinci bölgeden, üçüncü bölgeye hızlı bir şekilde taşıyabilen, set oyununda da pas merkezi olabilen bir isim" tanımını yaptı. Hollandalı'nın Van der Wiel'in ayrılması durumunda sağ beke de transfer yapılabileceğini ancak bunun aciliyeti olmadığını belirttiği öğrenildi.

Advocaat'ın tanımına uyan isimlerden Van Ginkel ve Romero'nun F.Bahçe'nin transfer listesinde olduğu öğrenildi. Orta sahanın merkezinde oynayan 24 yaşındaki Van Ginkel, özellikle hava hakimiyeti, sertliği ve başarılı frikikleriyle bilinse de bu sezon Chelsea'da forma şansı bulamadı. F.Bahçe'nin sezon başında da kadrosuna katmak istediği ancak evraklarını yetiştiremediği Racing'in 24 yaşındaki yıldızı Oscar Romeroise başarılı ara paslarıyla tanınıyor.