Erdoğan'ın güldüren diyaloğu; Sen basketçi misin?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir öğrenciyle girdiği diyalog gülümsetti.

GİRİŞ 04.12.2016 13:51 GÜNCELLEME 04.12.2016 13:51
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir öğrenciyle arasında geçen basketbol muhabbetiyle gülümsetti.

"Sen basketçi misin?"

Sınıfları gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, girdiği bir sınıfta uzun boyuyla dikkat çeken öğrenciye "Maşallah, sen basketçi misin?" diye sordu. Öğrencinin hayır cevabı vermesi üzerine nereli olduğunu soran Erdoğan, Kastamonu cevabını alınca "Kastamonu'dan böyle uzun boylular çıkıyor mu?" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Daha sonra "Seni ben Hidayet ağabeyine göstereyim, seni buradan bir kapsın" diyen Erdoğan, öğrenciyi Hidayet Türkoğlu'na önerdi, TBF Başkanı Türkoğlu da "deneyebiliriz" cevabını verdi.

İşte Erdoğan'ın öğrencilerle güldüren diyaloğu;

YORUMLAR 25
  • kastamonulu 7 yıl önce Şikayet Et
    Gelüse gelü gelmezse gendü bilü.
    Cevapla
  • berkan 7 yıl önce Şikayet Et
    E dogrusunu ben yazayım MAŞA ALLAH
    Cevapla
  • HKE 7 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş bi insanın elinde yüzünde bu kadarmu guzel nur olur sayın reisim allah yardımcın olsun seninleyiz sen bu vatan için cok şeyler yaptın senin hakkın odenmez
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanım. Tarafımdan çok çok çok seviliyorsun. Allah zeval vermesin.
    Cevapla
  • Gnl 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen bitanesin reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle