Fenerbahçe sondakia ara transfer haberleri! 28.11.16

Fenerbahçe son dakika ara transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle. İşte 2016 - 2017 sezonu kış dönemi Fenerbahçe transfer gelişmeleri

Fenerbahçe sondakia ara transfer haberleri! 28.11.16
Fenerbahçe sondakia ara transfer haberleri! 28.11.16
GİRİŞ 28.11.2016 13:47 GÜNCELLEME 28.11.2016 13:47

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri. Camilo Fenerbahçe'nin radarına takıldı. Gustavo Scarpa için Fenerbahçe'den olumlu rapor. Hernani Fenerbahçe gözlemcilerini şaşırttı. Yedek kaleci için Diego Cavalieri gündemde. İşte 28 Kasım pazartesi günü itibariyle Fenerbahçe son dakika ara transfer haberleri

FENERBAHÇE YILDIZ İSMİ KİRALAYACAK

Sarı-lacivertliler, Sambacıların Neymar'dan sonra çıkardığı en büyük yeteneklerden biri olan Gabigol lakaplı Gabriel'i transfer etmek için çok uğraşmıştı. Ancak 20 yaşındaki genç yıldız 20 milyon euro'ya İnter'in yolunu tutmuştu. Serie A'da sadece 17 dakika forma giyen Gabigol'ün, tecrübe kazanması için İtalya dışında bir takıma kiralık olarak gideceği yönündeki haberler arttı. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe'nin yeniden devreye girebileceği kaydedildi. Gabigol bu aşamada ayrılığa sıcak bakıyor. (Fotomaç).

BOTAFOGO'NUN 10 NUMARASI

Fenerbahçeli gözlemcilerin Botafogo Arena'daki Botafogo - Chapecoense maçımnı yerinde izlediklerini ve Botafogo'nun 10 numarası Camilo'yu yakından takip ettikleri belirtildi.

Botafogo forması giyen 10 numara Camilo, bu sezon 24 maçta 6 gol attı. Kariyerinin büyük çoğunluğunu Brezilya'da geçiren Camilo, Shanghai Shenxin'de 1 maçta, Suudi Arabistan takımı Al Shabab'da 10 maçta forma giydi.

SOL KANAT SCARPA DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçeli gözlemcilerin, Camilo dışında Fluminense'den Gustavo Scarpa'yı da Paranaense'ye karşı oynanan maçta izledikleri belirtildi.

22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Scarpa, 2014/15'te Red Bull Brasil'de 1 sezon kiralık forma giymişti. Bu sezon kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Scarpa, 18 maçta 5 gol atıp 3 asist yaptı.

HERNANI DE BEĞENİLDİ

Fenerbahçeli yetkililerin Fluminense'nin rakibi Atletico Paranaense'den Hernani'yi de beğendikleri kaydedildi.

Defansif orta saha olarak görev alan Hernani Azevedo Junior, defansif özelliklerinin yanısıra pasörlüğüyle de biliniyor. Bu sezon Brezilya'da 15 lig maçına çıkan Hernani, 2 gol attı.

"İYİ BİR KALECİ BAKIYORLAR"

Fenerbahçeli yetkililerin, bu 3 oyuncu dışında Brezilya'da iyi bir kaleci arayışında da oldukları kaydedildi. Fenerbahçe'nin bu maçlarda izlediği kaleciler arasında en çok çıkan isimse 33 yaşındaki Diego Cavalieri...

Fluminense'den önce Cesena, Liverpool ve Palmeiras'da forma giyen Cavalieri, bu sezon 20 maçın 9'unda kalesini gole kapamayı başardı. (Sporx)