Süper Lig maçları ücretsiz mi oluyor? Teklif yapıldı

Milyonlarca futbol severi heyecanlandıran haber. Bir İtalyan firması Türkiye'deki süper lig maçlarının şifresiz olarak yayınlanması için çalışma başlattı. TFF'ye sunulan teklifte Süper Lig maçlarının tümünü şifresiz yayınlamayı hedefliyor. Peki Süper lig maçları tamamen ücretsiz mi olacak işte tüm detaylar

Süper Lig maçları ücretsiz mi oluyor? Teklif yapıldı
Süper Lig maçları ücretsiz mi oluyor? Teklif yapıldı
GİRİŞ 12.10.2016 15:39 GÜNCELLEME 12.10.2016 15:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in marka değerini arttırmak ve dünyanın her köşesine ulaştırmak isteyen Türkiye Futbol Federasyonu, inanılmaz bir uygulamaya adım atmaya hazırlanıyor.

ÜCRETSİZ AMA REKLAMLI

İsmi sır gibi saklanan bir İtalyan firması, futbolseverleri mutlu edecek bir öneri ile geldi. Artık maçlar internet üzerinden bedelsiz olarak izlenebilecek. Reklam izleme zorunluluğu karşılığında tüm futbolseverler, diledikleri maçı anında takip edebilecek.

TFF'NİN KASASINA 650 MİLYON EURO GİRECEK

Yayın ve reklam gelirleriyle birlikte senede TFF’nin kasasına girmesi beklenen rakam ise 650 milyon Euro’yu bulacak. Böylece kulüpler de gelirlerinin üzerine koymuş olacak.

spor-toto-süper-lig

REKLAMSIZ İZLEME ŞIKKI DA OLACAK

İsteyen taraftarlar ise belirlenen rakamı ödemesi durumunda maçı televizyondan da internetten de reklamsız olarak takip edebilecek.

Türkiye ve dünyanın her köşesindeki taraftarlar Süper Lig maçlarını ücretsiz takip edebilecek. Ligin izlenme oranı ve marka değeri de tavan yapacak.

CEP TELEFONLARINDA DA İZLENEBİLECEK

Öngörülen anlaşma kapsamında GSM firmaları ile de ortaklık kurulacak. Böylece futbolseverler cep telefonlarından da maçları kesintisiz olarak izleyebilecek.

Maçların her koşulda izlenebilmesini amaçlanırken, bu işten en fazla kârlı çıkacak taraf hiç şüphesiz taraftarlar olacak.

Son yayın ihalesinden senelik 450 milyon dolar alan TFF de gelirini katlayacak.

YORUMLAR 2
  • turkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    yaa nasıl bir ülkede yaşıyoruz, anlamadım..mac özetlerini bile bakamiiyoruz
    Cevapla
  • hacamat 7 yıl önce Şikayet Et
    TRT ile anlaşıldı kardeş o verecek artık ozetleri
    Cevapla