Fenerbahçe Feyenoord UEFA maçı şifreli kanalda mı? Saat kaçta

Fenerbahçe Feyenoord maçı ne zaman? Binlerce futbol severin merakla beklediği Fenerbahçe Feyenoord maçı hangi kanal da? İşte UEFA grup maçı Fenerbahçe Feyenoord ile ilgili tüm detaylar

Fenerbahçe Feyenoord UEFA maçı şifreli kanalda mı? Saat kaçta
Fenerbahçe Feyenoord UEFA maçı şifreli kanalda mı? Saat kaçta
GİRİŞ 29.09.2016 14:28 GÜNCELLEME 30.09.2016 09:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA avrupa ligi grup maçları ikinci maçları başlıyor. Peki Fenerbahçe Feyenoord  maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Futbol severlerin merakla beklediği Fenerbahçe Feyenoord  maçının detayları ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe Feyenoord maç kadrosu ve tüm detayları

Fenerbahçe Feyenoord maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Fenerbahçe Feyenoord maçı 29 eylül perşembe günü oynanacak, 22.05'te başlayacak karşıma TRT 1'den ücretsiz olarak naklen yayınlanacak. 

FENERBAHÇE UEFA MAÇI MUHTEMEL KADROSU

Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan, Lens, Sow, Emenike.
fenerbahçe-uefa-puan-durumu

FEYENOORD, HOLLANDA’DA 7’DE 7 YAPTI!

Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Feyenoord, Hollanda 1. liginde 7 haftada 7 galibiyet ile 21 puanla liderliğe yükseldi. Avrupa Futbol Ligi grupta yaptığı ilk maçında Manchester United’ı ağırlayan Feyenoord, güçlü rakibini 1-0 yenerek eli boş gönderdi. Feyenoord Avrupa Ligi’nde grupta 3 puanla lider durumda.

Fenerbahçe Feyonoord maçı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Advocaat maç fikstürlerinin her zaman zor olduğunu belirterek, "Her zaman zor fikstür sorusunu soruyorsunuz, her maç zordur. Bu iş böyle. Heyecan verici bir karşılaşma bizi bekliyor. Eğer ilk yarıdaki gibi oynarsak Feyenoord'a zor anlar yaşatırız." dedi. 

YORUMLAR 3
  • M. T. 7 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Şen cezalı bu maçta. Muhtemel kadroda ismi var, bir yanlışlık olmuş.
    Cevapla
  • mardinli ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler trt.sifresz
    Cevapla
  • reis18 7 yıl önce Şikayet Et
    Uefa da turk takimlarini desteklemeliyiz.
    Cevapla