Beşiktaş son dakika forvet transfer haberleri 29.08.16

Beşiktaş son dakika forvet transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle. İşte 2016 - 2017 sezonu Beşiktaş transferleri

Beşiktaş son dakika forvet transfer haberleri 29.08.16
Beşiktaş son dakika forvet transfer haberleri 29.08.16
GİRİŞ 29.08.2016 09:17 GÜNCELLEME 29.08.2016 09:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş son dakika transfer haberleri. Gyan kiralık geliyor iddiası. Beşiktaş  Vincent Aboubakar için devreye girdi. Ömer Şişmanoğlu forvette etkisiz kaldı. Şenol Güneş Oscar Cardozo'ya onay verdi. Beşiktaş Mario Mandzukic'i beklemeye aldı. Anderson Talisca Beşiktaş'a geliyor. İşte 29 Ağustos pazartesi günü itibariyle Beşiktaş son dakika transfer haberleri 

ETO'O GİZLİCE İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosunda düşündüğü Eto'o önceki akşam İstanbul'a geldi. Antalya'dan İstanbul'a gelirken uçakta sanatçı Işın Karaca'ya yakalanan Eto'o kafalarda soru işareti bıraktı. Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Antalya dönüşü karşılaştığı yıldız futbolcu Samuel Eto'o ile çekildiği fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Karaca fotoğrafın altına, "İstanbul'a gelirken @setoo9 ile karşılaşmak.. Driii Yoksa Beşiktaş'a mı geliyor Eto'o?" yazdı. (Fotomaç)

GECE YARISI İKİ BOMBA TRANSFER

Siyah Beyazlılar hem Portekiz'de hem de İngiltere'de sürdürdüğü çalışmalarda mutlu sona ulaştı ve Porto'dan Aboubakar ile Manchester City'den Samir Nasri'yi bir yıllığına kiraladı.

Samir Nasri'nin yıllık 6.5 milyon Euro olan ücretinin paylaşımı konusunda Manchester City ile pazarlık halinde olan Siyah Beyazlılar, İngiliz kulübünün, oyuncunun ücretinin önemli bir bölümünü ödemeyi kabul etmesi sonrası anlaşmayı sağladı.

ETO'O KAPIŞMASI

Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o için Beşiktaş ve Antalyaspor'un anlaştığı yönünde ortaya atılan haberlere, iki kulüpten de yalanlama geldi. Dün sabah Beşiktaş İkinci aşkanı Ahmet Çebi'nin, 600 bin euro bonservis bedeli karşılığında Antalyaspor ile Samuel Eto'o için anlaşmaya vardıktan sonra yıldız futbolcu ile de 2.5 milyon euro'ya el sıkıştığı iddia edildi.

Bu haberin duyulmasından kısa bir süre sonra Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Beşiktaş'tan bize resmi bir teklif gelmedi, hâlâ da resmi bir şey yok" açıklamasını yaptı. Öğleden sonra da Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden, "Kulübümüzün Samuel Eto'o'yu transfer etmek için temasta bulunduğu, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin futbolcu ile görüştüğü şeklinde yansıtılan iddialar gerçeklerden uzaktır. Sayın Çebi, Eto'o'nun transferi ile alakalı herhangi bir görüşmede bulunmamıştır" denildi..

BEŞİKTAŞ GOLCÜ OYUNCUYU GECE YARISI İSTANBUL'A GETİRDİ

Ukrayna Premier Lig takımlarından Dinamo Kiev'de forma giyen Kongolu futbolcu Dieumerci Mbokani, Beşiktaş ile transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a geldi.

30 yaşındaki golcü oyuncunun gündüz saatlerinde siyah-beyazlı yönetimle bir görüşme gerçekleştireceği öğrenilirken, daha sonra şehri de gezerek İstanbul hakkında fikir alacağı kaydedildi.

Kariyerinde Anderlecht, Standard Liege, Monaco, Wolfsburg ve Dinamo Kiev gibi takımlar bulunan forvet oyuncusu, 35 kez giydiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı forması ile de 16 gol attı.

Dieumerci Mbokani kimdir?

22 Kasım 1985 yılında Zaire'de dünyaya gelen futbolcu aslen Kongolu. Profesyonel futbol kariyerine Bel'Or Kinshasa'da başlayan Mbokani, sırasıyla Anderlecht, Standart Liege, Monaco, Wolfsburg, ve Dnynamo Kiev'de forma giydi. Mbokani geçen sezon kiralık olarak Norwich forması giydi.

Anderlecht'teki 2. sezonunda büyük bir çıkış gösteren Mbokani,Ukrayna'nın Dynamo Kiev takımına 11 milyon Euro bedelle transfer oldu. Ukrayna'ya uyum sağlayamayan Dieumerci Mbokani, geçen sezonu Norwich City'de kiralık olarak geçirdi. Nowich'te 30 maçta 7 gol 2 asist yapaan Mbokani, Kariyerinde forma giydiği 155 mücadelede 69 gol attı ve 36 asist yaptı.

Dieumerci Mbokani

SIRADAKİ İSİM NASRİ

Şampiyonlar Ligi öncesi 4 önemli ismini kaybeden Beşiktaş'ta transfer hareketliliği had safhaya ulaştı. Şenol Güneş'in serzenişinden sonra takviye için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Manchester City'nin Fransız yıldızı Samir Nasri için devreye girdi.

10 numara mevkiine kaliteli bir isim arayan Kara Kartal, Pep Guardiola tarafından kadro dışı bırakılan 29 yaşındaki oyuncu için İngiliz kulübüne kiralama öncelikli teklifte bulundu. Görüşmelerin olumu yönde ilerlediği belirtildi.

Nasri için İtalyan ekipleri İnter, Milan ve Roma'nın da M.City'den bilgi aldığı öğrenildi. Ancak Sosa'yı transfer eden Milan aradan çıktı. Beşiktaş'ın radarındaki Nasri, Premier Lig'de çıktığı 272 karşılaşmada 48 gol ve 46 asistlik bir performans sergiledi. Nasri, daha önce de Marsilya ve Arsenal'de oynamıştı..

BEŞİKTAŞ BOMBAYI PATLATTI

Beşiktaş, Jose sosa'nın ardından yeni orta saha oyuncusunu Portekiz'de buldu. Siyah Beyazlılar, Benfica'da forma giyen Anderson Talisca'yı kiralamak için girişimlere başladı.

İki kulüp arasında yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, 22 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun 1 yıllığına kiralanması planlanıyor. Transferin gerçekleşmesi halinde kısa süre içinde İstanbul'a gelecek olan Talisca, Beşiktaş ile bir yıllık sözleşmeye imza atacak.

Orta sahanın merkezinde ve forvet arkası pozisyonlarında görev yapabilen 1.88 boyunda futbolcu, profesyonel kariyerine Brezilya'nın Bahia kulübünde başladı. 2014-2015 sezonunda Benfica'ya transfer olan Talisca, Portekiz ekibi ile 5 yıllık mukavele imzaladı. Benfica'daki ilk sezonunda 44 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu 11 gol atarken, 1 de asist yaptı. Talisca geçen sezon ise görev yaptığı 33 maçta 9 gol atarak takımına katkı sağladı.

FORVET TRANSFERİ İÇİN SON 48 SAAT

Beşiktaş'ta forvet transferi için son viraja girildi. Siyah-beyazlı yönetici Umut Güner, Vincent Aboubakar için Portekiz'e, Ali Naibi ise Mario Mandzukic için Torino'ya çıkarma yaptı. Aboubakar için ilk etapta 8 milyon euro isteyen Porto'ya, kiralama teklifinde bulundu. Aynı şekilde Juventus'un 12 milyon euro istediği Hırvat golcü içinde benzer bir teklif sunuldu. Rennes kulübü Aboubakar için 4.4 milyon euro'luk bir teklifte bulunurken; Mandzukic için ise en iddialı rakip Wolfsburg. Fakat Zaza ve Gabbiadini'den sonra Kokorin için de teklif yapınca, Mandzukic için Beşiktaş'ın karşısında ciddi bir rakip kalmaması siyah-beyazlıların elini güçlendirdi. Beşiktaş yönetimi, iki oyuncuya da "Çarşamba gününe kadar son kararınızı vermeniz gerekiyor" diyerek 48 saat içinde yanıt beklediğini dile getirdi. (Fotomaç)

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ LYON

Chelsea'de teknik direktör Conte'nin planlarında yeri olmayan Loic Remy'nin bu sezon kiralanması bekleniyor. Beşiktaş ve Galatasaray'ın da listesinde bulunan Fransız golcü için Lyon, Chelsea'ye teklifini yaptı. 2006-2008 yılları arasında Lyon forması giyen Remy'nin, Fransa'ya dönmeye sıcak baktığı belirtildi. (Ajanslar)

GYAN KİRALIK GELİYOR İDDİASI

Shangai SIPG'de oynayan 30 yaşındaki santrforun Hulk'un transferi sonrası takımdan ayrılmasının beklendiği ifade edilirken, kiralık olarak ayrılmasının düşünüldüğü bildirildi. Menajeri Gyan'la birçok kulübün ilgilendiğini öne sürerken, bu takımlar arasında Beşiktaş'ın da olduğu iddia edildi. Asamoah, bu sezon 14 maçta 3 gol kaydetti.. (Fotomaç)

BEŞİKTAŞ'A KİRALIK GOLCÜ

Beşiktaş Portolu Aboubakar'ın transferinde oldukça ısrarcı... Stoperdeki eksikliği Omeru’yu kiralayarak kapatan Kara Kartal, forvet transferi için gaza bastı. Porto’nun Nijeryalı golcüsü Vincent Aboubakar, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor. Kulübü ile kiralama konusunda sıkı pazarlıklar sürüyor. (Sporcope)

ÖMER ŞİŞMANOĞLU ETKİSİZ KALDI

Yeni sezon hazırlıklarında ortaya koyduğu etkili performansla dikkat çeken Ömer, Sarı-Kırmızılılar’a karşı oyuna 73. dakikada Tolgay Arslan’ın yerine dahil oldu. Maç içinde 19 kez topla buluşan Şişmanoğlu, rakip kalede etkili olmakta zorlandı. (Fanatik)

ŞENOL GÜNEŞ CARDOZO'YA ONAY VERDİ

Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra Beşiktaş'a önerilen Oscar Cardozo'ya Şenol Güneş'ten onay çıktı.

Mario Gomez'de yaşanan olumsuz geri dönüşler sonrası forvet transferinde girişimlerini hızlandıran Beşiktaş'ta sürpriz bir isim daha listeye dahil oldu. Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Gomez tarzı pivot santrfor arayışına giren siyah-beyazlılar'ın radarına Trabzonspor'da kadro dışı olan Oscar Cardozo girdi. 33 yaşındaki golcünün, menajerleri aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği öğrenildi. UEFA'nın bütçe kısıtlaması nedeniyle bordomavililer'in elden çıkaracağı Paraguaylı yıldıza şu an için en ciddi teklifin 3 milyon euro'yla İspanya'da Malaga'dan geldiği bildirildi. Cardozo'nun yıllık 2.5 milyon euro'luk maaş yükünden kurtulmak isteyen Fırtına'nın, Beşiktaş başkanı Fikret Orman ile arasındaki iyi ilişkilerin bu transferde etkili olabileceği kaydedildi. (Ajanslar)

YORUMLAR 3
  • Kral Beşiktaş 7 yıl önce Şikayet Et
    +Edoğan Çıtak O Zavallı Sensin Ezik
    Cevapla
  • Erdoğan Çıtak 7 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı Beşiktaş ! geçmiş yıllarda şampiyon olan Basketbol takımının dağılması gibi şimdi de şampiyon olan futbol takımı dağıtılıyor hem de Şampiyonlar ligi öncesi. Zavallı Şenol Güneş, geçen sene Bursa'da yaşadığı olayı bu sene de Beşiktaş'ta yaşıyor. Parlattığı ve kullanacağı Futbolcular bir bir kaybediliyor. Yönetimin bu davranışı sorgulanmalı.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Kıskanma ne olur guzel futbol oynayın sizinde olur bizim sizgibi ne bağırmaya ne de tff ihtiyacımız var guuuluuuuuuuç
    Cevapla