Ekrem Memnun: 'Şaşkın ve üzgünüm'

Başantrenör Ekrem Memnun, savunmada iyi oynadıklarını ama hücumdaki performanslarından dolayı son derece üzgün olduklarını söyledi.

Ekrem Memnun: 'Şaşkın ve üzgünüm'
Ekrem Memnun: 'Şaşkın ve üzgünüm'
GİRİŞ 06.08.2016 21:08 GÜNCELLEME 06.08.2016 21:08

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın 2016 Rio Olimpiyat Oyunları A Grubu’nda Fransa’ya 55-39 mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başantrenör Ekrem Memnun, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını ama çok kötü bitirdiklerini belirterek, şunları söyledi:
 
"Çok iyi başladık ama kötü bitirdik. Savunmada iyi oynadık, ama hücumdaki performansımızdan son derece üzgünüm. Bugün çok daha iyi oynamayı bekliyordum, ama bir türlü olmadı. Basketbol bu, bazen böyle şeyler oluyor. İnşallah bundan sonra toparlanırız. Açık söylemek gerekirse şaşkın ve üzgünüm. Savunma için söylenecek bir şeyim yok. Fransa gibi kapasiteli bir takımı durdurduk, ama hücumumuz gerçekten çok kötüydü. Açık söylemek gerekirse bu kadar kötü hücum etmeyi hiç beklemiyordum. Skor atamazsanız maç kazanmanız imkansız hale gelir. İyi bir başlangıçtan sonra neden bu kadar kötü hücum ettiğimize bir açıklama getirmek çok zor."