Emre Aşık’a tehdit ve silahlı saldırı suçlaması

Emlakçılık yapan Ozan Girgin tehdit ve saldırılardan sorumlu tuttuğu Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık hakkında suç duyurusunda bulundu.

Emre Aşık’a tehdit ve silahlı saldırı suçlaması
Emre Aşık’a tehdit ve silahlı saldırı suçlaması
GİRİŞ 05.07.2016 14:57 GÜNCELLEME 05.07.2016 14:57

İstanbul Eyüp’te emlakçılık yapan Ozan Girgin önce telefonla, daha sonra evine gelen 3 kişi tarafından ölümle tehdit edildi. Cuma günü de aracı kurşunlanan Girgin, tehdit ve saldırılardan sorumlu tuttuğu eski futbolcu Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık hakkında suç duyurusunda bulundu.

Beyoğlu’ndan bir bina almak için Aşık çiftinin işyerine geldiğini söyleyen Girgin, şu iddialarda bulundu:

“Emre Aşık bir otel binasının sahibinin avukatı olan Metin İ.’yle anlaştı, 800 bin lira ödeme yaptı. Birkaç gün sonra binanın sahibi ortaya çıktı. Avukatın satış yetkisinin olmadığını söyledi. Parayı istedik, Metin İ. para almadığını söyleyince suç duyurusunda bulunduk.”

Aşık’ın parayı kendisinden istediğini savunan Girgin “İlgim olmadığını söyledim. Sonra tehditler ve kurşunlama oldu. Tehdit edenler, kendilerini Yağmur Aşık’ın gönderdiğini söyledi” dedi.

Girgin’in şikâyetinin ardından şimdi polis, Aşık çiftinin ifadesini alacak.

‘HEM DOLANDIRDILAR, HEM İFTİRA ATIYORLAR’

Yağmur Aşık ise iddiaları reddetti. Hem dolandırıldıklarını hem de iftiraya uğradıklarını söyleyen Aşık şöyle devam etti:

“800 bin TL değil 1.5 milyon TL kaptırdık. Bununla ilgili de savcılığa şikâyetimiz mevcut. Şimdi de iftira atıyorlar. ‘Tehdit ettiler’ diyor. Madem öyle emlakçının evinin her yerinde kamera mevcut. Neden görüntüleri emniyete vermedi. Araç kurşunlama olayıyla da bağlantımız yok. Onu da kendisi yaptırmıştır. Bizi davadan vazgeçirmek için kurdukları senaryo. Paramızı alana kadar vazgeçmeyeceğiz.”