Vural'dan sert çıkış: Terim'in kellesi isteniyor

Türk futbolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, Fatih Terim'e destek verirken Aziz Yıldırım'a ise göndermede bulundu.

Vural'dan sert çıkış: Terim'in kellesi isteniyor
Vural'dan sert çıkış: Terim'in kellesi isteniyor
GİRİŞ 24.06.2016 23:13 GÜNCELLEME 24.06.2016 23:18
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Yılmaz Vural, A Milli Takım’ın Euro 2016’ya grup aşamasında veda etmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Radyospor’a konuşan Vural, ”Fransa’da 15 gün kalmadık mı? Eyfel Kulesi’ni de kırmızı beyaza boyadık. 3 maç oynamak bize yeter. O onu yenseydi bu bunu yenseydi en fazla 4 gün daha kalacaktı. Bu sefer papaz pilav yemedi. Ben mahvolduğumuz şeklinde bakmıyorum. Çünkü hiçbir zaman futbolun gelişimi için herhangi bir adım atılmamışken bu sonuca şaşırmıyorum” şeklinde konuştu.

FATİH TERİM’E DESTEK

Yılmaz Vural, açıklamalarında Fatih Terim’e destekte bulunarak, ”Futbolcu ve antrenörler bu işte en suçsuz olanlardır. Onlar gidecek ve sonra başkaları gelecek ancak mesele futbolu doğru şekilde yönetebilmekte. Sonuca bakan bir ülkeyiz ve sadece sonuca bakılan bir yerde kelle istersiniz. Şimdi de Fatih Terim’in kellesi isteniyor. Bu iş böyle olmaz. Ben Fatih Terim’e sadece şunu sorabilirim, Avrupa’ya gitti ve birçok yerde seminerlere, toplantılara katılıp projeler üretti. Peki sonuç? Sonuç yok. Bunları birileri mi engelliyor?” şeklinde konuştu.

Arda Turan’ın protesto edilmesi ile ilgili de konuşan Vural, ”Arda ne yapsın şimdi? Bakın arda Manisaspor’da oynarken ‘Gel seni Antalyaspor’a alayım’ dedim. O da bana ‘Hocam söz ancak önce bir Galatasaray’a tekrar döneyim. Ne olacak ne bitecek ondan sonra söz’ dedi. Yani şimdi ellerine fırsat geçtiklerinde değerlendiriyorlar da Arda ne yapsın? Bu ülkede yetişen oyuncuların durumu ortada” dedi.

AZİZ YILDIRIM’A GÖNDERME

Türk futbolunun hiçbir zaman gelişmediğini ve gelişme adına bir sürecinde hiç başlamadığını belirten Vural, Yeniden başlayalım değil, biz hiç başlamadık ki. Futbolu zaten iş adamlarının yönetmesi büyük bir sorun. Mesela adam çıkıp diyor 20 yıldır kulübün başkanıyım. Peki ne olmuş? Ne yapıyorsun 20 yıldır? ABD’ni bile 2 sene yönetip bırakıyorlar. Bu koltuk sevdası nedir? diyerek Aziz Yıldırım’a göndermede bulundu.

YORUMLAR 13
  • ZANLI 7 yıl önce Şikayet Et
    akbaba gibi leşi didiklerekmek yer miyimin peşindesin. Çakma Terim özentisi seni...
    Cevapla
  • emiremmi 7 yıl önce Şikayet Et
    bi tek aziz yıldırım mı 20 yıldır başkanlık yapan daha 20 yıl olmadı hem cavcav a gönderme yapmadığını nerden biliyorsunuz sonuçta adamı bi günde kovan cavcav
    Cevapla
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz hoca Allah aşkına Arda şu üç maçta ne oynadı. Oyunu yavaşlatti topları ezdi. Halı sahadan bir genç bulsan daha cesur daha istekli oynardi. Selçuk inan al ver topcusu. Bir gol attı 5 sene bundan ekmek yer.pekii ismail köybasi nasıl oynadı dikine ve cesurca tüm gücüyle işte bu. Ak ile Karayı bu millet ayırıyor merak etme sen. Haa TüpÇü nün gözüne girmek için konuşuyorsun uyanık seni. Belki seni hoca yaparlar Cukka boll.
    Cevapla
  • amma 7 yıl önce Şikayet Et
    başarısızlar başarısızlar savunur zaten vural bey
    Cevapla
  • mehmet durmus 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam milli takim yonetecek adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle