İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? Aslen nerelidir?

23 Haziran çarşamba günü itibariyle yakalama kararı çıkartılan İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte biyografisi

İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? Aslen nerelidir?
İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? Aslen nerelidir?
GİRİŞ 23.06.2016 11:09 GÜNCELLEME 23.06.2016 11:09

İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir?

İbrahim Hacıosmanoğlu, 21 Şubat 1966 tarihinde Trabzon, Of’da 12 çocuklu bir ailenin 11. Çocuğu olarak doğmuştur. Tam adı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’dır. Babası Hacı Osman Hüseyin Efendi İstanbul’da ticaret ile uğraşmaktaydı. 12 yaşından beri İstanbul’da yaşamaktadır. İlkokuldan mezun olduktan sonra okumadı. Ticaret ile uğraştı. Organizasyon, petrol ve inşaat işleri yaptı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eşi, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun annesi tarafından yeğeni olur.

Kendi ifadesiyle ilkokul 4. sınıfa kadar okuma yazma öğrenememiş olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Akçaabat Sebatspor’da yöneticilik hayatına başladı.

Bir holding sahibi olmayan ve belirli bir sektörde sürekli iş yapmayan Hacıosmanoğlu kendi deyimiyle büyük bir servete sahip değil.

2005-2007 yılları arasında Trabzonspor Başkan Yardımcılığı görevini yaptı.
İbrahim Hacıosmanoğlu, 2008 yılında Trabzonspor Başkanlığına aday oldu, ancak seçilemedi.

27 Şubat 2012 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı TFF seçimlerinde aday oldu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, 1999 yılından beri Hatice Hacıosmanoğlu evlidir. Efe ile Eren adında oğlu ve Ela adında bir kızı vardır.

26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimde tekrar Trabzonspor Başkanlığına aday oldu ve seçildi.

Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı!

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhinde açıklamalar yapmış ve, "Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözleriyle tepki çekmişti.