Beşiktaş son dakika transfer haberleri (12 Temmuz)

Beşiktaş son dakika en güncel transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle. DZeko Kartal'a imza atacak mı? İşte 12 Temmuz salı günü 2016 - 2017 sezonu Beşiktaş transferleri

Beşiktaş son dakika transfer haberleri (12 Temmuz)
Beşiktaş son dakika transfer haberleri (12 Temmuz)
GİRİŞ 12.07.2016 09:24 GÜNCELLEME 12.07.2016 09:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş son dakika transfer haberleri. Beşiktaş'a Hollandalı dost! N’koulou’da son tango. Edin Dzeko’ya vize çıktı Fabricio Vodafone Arena’ya çıkmak için sabırsızlanıyor.  Polonyalı Kamil Glik adım adım Kartal'a! Töre gidiyor mu? Shaqiri bombası! Arturo Mina’da fark 3 milyon Beşiktaş'ta savunmaya son aday Marcano İşte 12  Temmuz salı günü itibariyle Beşiktaş son dakika transfer haberleri 

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Ogenyi, Kartal’a yakın

İngiliz basını son olarak Sunderland'ın Nijeryalı ön libero için girişimde bulunduğunu iddia etti. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde yer alan Beşiktaş'ın rakiplerine göre daha avantajlı durumda olduğu belirtilirken, siyah-beyazlılar'ın Atiba'nın durumu netleştikten sonra prensipte anlaştığı Lazio'nun 23 yaşındaki futbolcusuyla işi resmiyete dökeceği öne sürüldü. (Fotomaç)

Mario Gomez’in yerine Radamel Falcao

Beşiktaş, Mario Gomez’den olumsuz cevap alması durumunda Alman yıldızın alternatifini belirledi: Radamel Falcao…

Başkan Fikret Orman’ın öncesi gün “Gomez’le görüşmelere başlayacağız. Kalmasını istiyoruz ama B planımız da var. Beşiktaş’ın tek şansı alternatifi Gomez değildir, alternatiflerine de bakıyoruz” açıklamasının arkasındaki planının Kolombiyalı golcü olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş yönetiminin, bonservisi Monaco’da olan ve geçtiğimiz sezonu Chelsea’da kiralık geçiren Falcao ile bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Transfer için Falcao’nun menajeri Jorge Mendes ile temasa geçen siyah-beyazlıların yıldız golcü için önemli mesafe katettiği bildirildi.

Falcao, geçtiğimiz ay, “ABD Ligi’ni takip ediyorum. Ama önceliğim Avrupa’da kalmak. Daha fazla forma giyebileceğim bir takıma gitmek istiyorum” açıklamasını yapmıştı. (Sabah)

falcao

Kolarov tamam

Yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, stoper arayışlarının yanı sıra sol bek pozisyonuna da takviye yapmayı planlıyor. Siyah Beyazlılar'ın sol bekteki ilk tercihi ise Aleksandar Kolarov. Yönetim bir süre önce Sırp futbolcu için Manchester City'nin kapısını çalmıştı. İngiliz ekibi, 30 yaşındaki oyuncu için takımın yeni menajeri Pep Guardiola'nın raporuna göre hareket edeceklerini Siyah Beyazlılar'a bildirmişti. Bu konuda henüz net bir yanıt almayan Beşiktaş, Guardiola'nın onay vermesi durumunda City'e sunacağı teklifler üzerinde çalışmalar yapıyor.

Öncelikle oyuncuyu bonservisi ile kadrosuna katmak isteyen yönetim, İngiliz ekibinin belirleyeceği rakama göre harekete geçecek. Bonservis bedelinin Beşiktaş'ın ödeyebileceği seviyelerde olmaması durumunda ise Sırp oyuncunun kiralanması gündeme gelecek. Manchester City ile anlaşılması durumunda Kolarov ile masaya oturacak olan Siyah Beyazlılar, Sırp futbolcuya yıllık 2 milyon euro ücret teklif etmeye hazırlanıyor.. (Fotomaç)

kolorov

Beşiktaş'ta savunmaya son aday Marcano

Sezon öncesi stoper transferi gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gündemine yeni bir futbolcuyu daha aldı. Siyah beyazlıların listesine giren son isim Porto forması giyen Ivan Marcano.

İspanyol savunmacı için girişimlere başlayan yönetim, Porto ile temasa geçti. 29 yaşındaki Marcano'nun bonservis bedeli konusunda yanıt bekleyen siyah beyazlılar, gelecek cevaba göre harekete geçecek.

1.89 boyunda olan ve sol stoper bölgesinde görev yapan Marcano'nun Porto ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Kariyerine Racing Santander takımında başlayan İspanyol oyuncu daha sonra Villarreal, Getafe ve Olimpiakos formaları giydi.

Son iki sezondur Porto'da oynayan Marcano, 2011-2012 ve 2013-2014 sezonlarında Olimpiyakos ile Yunanistan şampiyonluğu yaşadı. Geride kalan sezonda Porto ile 33 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. (Fanatik)

beşiktaş

Beşiktaş, Kenneth Omeruo ile ilgileniyor

Beşiktaş’ın Chelsea’nin genç stoperi Kenneth Omeruo ile ilgilendiği ortaya çıktı. Şenol Güneş’in de onay verdiği Nijeryalı savunmacı için İngiliz kulübü ile iyi ilişkiler içinde olan başkan Orman kiralık konusunda el sıkıştı.

Stoper arayışlarına dört koldan devam eden Beşiktaş’ın gizli bir operasyon içerisinde olduğu öğrenildi. Arjantin’in Lanus takımında forma giyen Gustavo Gomez’i ana hedef olarak gören Siyah- Beyazlılar’ın, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’nın Chelsea’den kiralık oynattığı Kenneth Omeruo ile ilgilendiği ortaya çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş’in de onay verdiği 22 yaşındaki savunmacının transferi için İngiliz ekibi ile temasların başladığı ifade edildi. Demba Ba transferinde ‘Maviler’le ile yakınlık sağlayan başkan Fikret Orman’ın bu tranfseri bizzat yürüttüğü kaydedildi.

Orman, geçen hafta Chelsea yetkilileri ile bir araya gelirken İngiliz ekibinin, Nijeryalı oyuncuyu geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kiralamak istediği ve bu nedenle Siyah- Beyazlılar’ın teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Omeruo’nun sadece yıllık kazancının karşılanmasını isteyen İngilizler, Beşiktaş’tan herhangi bir kiralama bedeli talep etmedi. Genç stoperin maliyetinin düşük olduğu, Beşiktaş’tan yıllık 1.1 milyon Euro civarında bir ücret alacağı kaydedildi.(Ajanslar)

beşiktaş

Beşiktaş’ın Gustavo Gomez’e kulübünü ikna etmesi söylendi

Beşiktaş, Paraguaylı stoperden transferinin gerçekleşmesi için elçilik yapmasını istedi.

Uzun süredir devam eden stoper arayışlarında rotasını Gustavo Gomez’e çeviren Beşiktaş, bu transferi bitirebilmek için her yolu deniyor. Fenerbahçe’nin almak istediği Paraguaylı savunma oyuncusu ile her konuda anlaşma sağlayan ancak kulübü Lanus’u ikna etmeyi başaramayan siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncudan devreye girmesini istedi. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilmek için Beşiktaş’a gelmeyi hedefleyen Gomez’den destek bekleyen Beşiktaşlı yöneticiler, futbolcuya, “Bize transferde yardım etmelisin” mesajını gönderdi.

Gomez’e, “Biz kulübüne teklifimizi sunduk. Ancak pazarlığa yanaşmıyorlar. Transfer için Lanus yönetiminin de adım atması lazım. Burada iş sana düşüyor. Kararlılığını göstermelisin” diyen siyah-beyazlı yöneticiler, aradaki 2.5 milyon Euro’luk farkı indirmeye çalışıyor. Başarılı stoper ile yıllık 2 milyon Euro karşılığı anlaşan Beşiktaş, bonservis bedelini de 4.5 milyon Euro’ya çekmeye çalışıyor. Gustavo Gomez’in Arjantin kulübü Lanus ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Sporcope)

gomez-65456

Aras Özbiliz: Merakla bekliyorum

Kara Kartal’ın geçen sezonun ara transfer döneminde Spartak Moskova’dan kiralık olarak kadrosuna kattıktan sonra İspanya temsilcisi Rayo Vallecano’ya kiraladığı Aras Özbiliz, yeni sezonu iple çekiyor...

Önümüzdeki dönemde Siyah-Beyazlı formayı sırtlayacağı için oldukça heyecanlı olduğunu belirten yıldız sağ kanat, “Beşiktaş’ın sezonu şampiyon olarak tamamlaması beni çok mutlu etti. Sonrasında babalık sevinci yaşadım.    

Üst üste 2 sevinç yaşadım. Kamp çalışmalarında yer alıp hocamız Şenol Güneş’in gözüne girmek için çaba göstereceğim” dedi. (Fanatik)

aras

Shaqiri bombası!

Stoke City forması giyen “Sihirli bücür” lakaplı Xherdan Shaqiri, menajerler aracılığıyla Kartal’a önerildi. (Habertürk)

beşiktaş-transfer

Listeye yeni aday Eric Johansson

Danimarka'nın Copenhagen takımında forma giyen 27 yaşındaki İsveçli oyuncu, önceki akşam Belçika ile oynanan Euro 2016 karşılaşmasındaki performansıyla büyük beğeni topladı. Siyah-beyazlı yetkililerin, 2020 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan 1.91 boyundaki tecrübeli stoper için Danimarka kulübüne "Satın alma opsiyonlu kiralık" teklifi yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Bonservis bedeli ödemeden bu transferi bitirmek isteyen siyah-beyazlıların Eric Johansson operasyonunu, tecrübeli yönetici Erdal Torunoğulları'nın yönettiği belirtildi. (Fotomaç)

eric-324

Arturo Mina’da fark 3 milyon

COPA America'daki formuyla birçok kulübün dikkatini çeken Arturo Mina, Beşiktaş'ın da gündemine girmişti. İndependiente del Valle'de forma giyen Mina için menajeri Diego Herrera önceki gün Atletico Mineiro ile görüştü. Herrera "Henüz bir anlaşma yok. Tüm teklifleri dinliyoruz" dedi. Mina kupada fiyatını yükseltince Beşiktaş'ın transfer şartlarını aştı. Kartal 2 milyon euro önerirken, İndependiente 5 milyon euro istiyor.. (Ajanslar)

beşiktaş-artuna-64655

Fikret Orman devrede! Gökhan Töre’nin satışı için West Ham’la görüşecek

Beşiktaş’ın UEFA ile yaptığı ve 2016-17’de en fazla 10 milyon Euro açık vermek zorunda olduğu anlaşma gereği, bonservisli oyuncu alabilmesi için oyuncu da satması gerekiyor. Siyah beyazlılar, oyuncu satmadan, ancak bonservissiz oyunculara imza attırabilecek. Bu nedenle Beşiktaş, öncelikle Gökhan Töre’yi satmak istiyor. Ancak, Töre’nin en büyük taliplisi West Ham United’ın da satın almaktan vazgeçip kiralama yöntemine dönmesi yönetimi zora soktu.

Geride kalan sezonun devre arasında Spartak Moskova’dan Aras Özbiliz’i transfer ederek Gökhan Töre’nin satış sinyalini veren siyah beyazlı yönetim, gelecek hafta önemli bir adım atacak. Başkan Fikret Orman, İngiltere’ye yapacağı transfer çıkarması sırasında West Ham yönetimiyle de buluşacak ve Töre konusunda son sözünü söyleyecek.

Beşiktaş, Töre için 15 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Fakat, kulubün bu rakamda bir esneme yapması da bekleniyor. (Hürriyet)

gökhan-töre-beşiktaş-transfer-545

Beşiktaş'a Hollandalı dost! 

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesinde santrfor arayışlarını sürdürüyor. Mario Gomez'e Euro 2016 sonuna kadar süre veren siyah-beyazlılar, Bosnalı golcü Edin Dzeko için de Roma'nın vereceği kararı beklerken; diğer yandan da alternatif isimlerle temasa geçti. Beşiktaş lı yetkililere 'stoper' görüşmeleri sırasında sürpriz bir isim teklif edildiği ortaya çıktı: Bas Dost... 27 yaşındaki Hollandalı forvetin Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg ile bir senelik daha sözleşmesi bulunuyor.

Geçen süreçte, Edin Dzeko'nun Roma'da kalmasının netleşmesi, Gomez'de de yaşanın kafa karışıklığı Ahmet Çebi'nin o soruyu sormasını sağladı: "Dost'un bize gelmesinin maliyeti ne kadara çıkar?" Çebi'nin bu sorusu üzerine menajer Mithat Halis süre istedi. Hollandalı golcü için olası rakamları çıkarmak üzere kendisine 1 haftalık sürenin yeteceğini aktardı. Gelecek hafta içinde Ahmet Nur Çebi'nin eline gelecek rakamlardan sonra Gomez'in de durumuna göre Beşiktaş'ın 1.92'lık forvet Dost için bir hamle yapabileceği bildirildi. (Fotomaç)

besiktas-bast-dost-transferi-6546

N’koulou’da son tango

Beşiktaş 2. stoper olarak rotayı Nicolas N'Koulou'ya çevirdi. Marsilya ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Kamerunlu stoperin menajeriyle pazarlıklar tam gaz sürüyor. 26 yaşındaki futbolcuya yıllık 2 milyon Euro vermeyi planlayan Siyah-Beyazlı yönetimin Nicolas N'Koulou için istenen 2 milyon Euro'luk imza parasını 1 milyon Euro'ya indirmeye çalıştığı ortaya çıktı. Beşiktaşlı yöneticilerden Erdal Torunloğulları'nın bu transfer için bizzat görevlendirildiği öğrenildi. Başarılı stoper için bir kez daha görüşme masasına oturacak olan Torunoğulları'nın bu oyuncuyu kadroya katmak için tüm kozlarını oynayacağı gelen bilgiler arasında.

Kamerunlu starın ön libero mevkiinde de görev yapması bu transferi cazip kılan başka bir unsur olarak gösteriliyor. Bonservisinin elinde olması nedeniyle Nicolas N'Koulou'ya Avrupa'dan birçok takımın talip olduğu belirlendi. Beşiktaş Yönetimi'nin Serdar Aziz'le birlikte Kamerunlu starı1 hafta içinde bitirmeyi planladığı belirlendi.

Marsilya'da oynadığı istikrarlı futbolla büyük beğeni kazanan Kamerunlu stoper N'Koulou için Beşiktaş Yönetimi tüm şartları zorluyor... (Takvim)

beşiktaş-defans-transferleri-54656

Edin Dzeko’ya vize çıktı

Siyah-Beyazlılar’da Alman golcü Mario Gomez’in alternatifleri arasında yer alan Edin Dzeko’ya, kulübü Roma’dan vize çıktı.

İtalya Serie A devi, geçen sezon takımda kiralık olarak görev yapan Mısırlı golcü Stephan El Shaarawy’nin satın alma opsiyonunu kullanarak oyuncuyu 13 Milyon Euro bedelle transfer etti.

Bu gelişme sonrasında takımın Francesco Totti ve Ezequiel Ponce’den oluşan forvet hattına Shaarawy de eklenirken Başkent ekibinin bir diğer golcüsü Edin Dzeko’ya gidiş izni verildi.

edin-dzeko-beşiktaş-transfer-6545

Fabricio Vodafone Arena’ya çıkmak için sabırsızlanıyor

Beşiktaş ile üç senelik anlaşma yapan kaleci Fabricio, şampiyon bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi, “Beşiktaş’ın taraftarı inanılmaz ateşli. Yeni statta oynamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Yeni sezonda kalede değişikliğe gitme kararı alan Beşiktaş Yönetimi, daha önce üç senelik sözleşme imzaladığı Fabricio’yu, sağlık kontrolünden geçirecek. Kartal’a gelmeden çapraz bağlarının kopması nedeniyle, sözleşmeyi donduran siyah-beyazlı yönetimin, bu oyuncuyla ilgili yapılan son araştırmalarda, ters bir duruma rastlamadığı ortaya çıktı.

Kulübe gelen raporlara göre geçmiş dönemlerdeki sakatlıklarıyla ilgili ciddi bir problemi olmayan İspanyol kaleci, son bir kez İstanbul’da da sağlık kontrolünden geçirilecek. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ın maçlarını, İspanya’dan takip ederek şampiyonluk havasını yaşamaya çalışan Fabricio’nun yakın çevresine ise “Hem şampiyon, hem de Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takıma transfer oluyorum. Beşiktaş’ın taraftarı inanılmaz ateşli. O tribünlere karşı oynamayı çok istiyorum. Yeni statta oynamak için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

İspanya’dan, ailesiyle birlikte Beşiktaş’ın özellikle son haftalardaki maçlarını yakından takip ettiğine de değinen Fabricio’nun “Şampiyonluğun geldiği haftalarda heyecandan tüm takım gibi ben de yerimde duramıyordum. Gerçekten de çok zor maçlardan sonra şampiyonluk geldi. Umarım Beşiktaş’ta uzun yıllar forma giyer ve futbolu burada bırakırım” ifadelerini kullandığı bildirildi. (Sporcope)

beşiktaş-kalecei-transferi-65465


Polonyalı Kamil Glik adım adım Kartal'a 

Öncelikli stoper arayışında olan Beşiktaş, Kamil Glik için Torino ile uzun süredir yaptığı pazarlıklarda sonuca ulaştı. İtalyan kulübüyle 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlayan siyah-beyazlıların, bu transferi Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirmesi an meselesi. Polonya Milli Takımı ile Euro 2016’da bulunan 28 yaşındaki futbolcunun şampiyonadaki dikkat çeken performansı nedeniyle Kartal elini çabuk tutmak durumunda kaldı. Glik için Rus ekibi Zenit’in yanı sıra Fransa’dan Monaco’nun da ısrarlı olması Beşiktaş’ın gaza basmasını sağlayan bir diğer etken oldu. Gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giymesi büyük ölçüde kesinleşen tecrübeli savunmacı, 4 yıllık sözleşme imzalayacak. İlk iki sezon 1.2milyon Euro kazanacak olan Glik, diğer sezonlar ise 1.1milyon Euro alacak. (AMK)

kamli-glik-beşiktaş-65465

YORUMLAR 1
  • hasanbora 7 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar besiktaslıyız
    Cevapla