Luis Nani ayrılıyor mu? | Fenerbahçe Transfer Haberleri

Fenerbahçe ‘nin oyuncu Nani EURO 2016 performansı ile 3 büyük kulüpten teklif aldı. Fenerbahçe teklifleri değerlendiriyor…

Luis Nani ayrılıyor mu? | Fenerbahçe Transfer Haberleri
Luis Nani ayrılıyor mu? | Fenerbahçe Transfer Haberleri
GİRİŞ 22.06.2016 11:50 GÜNCELLEME 23.06.2016 10:16

Fenerbahçe ‘nin sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi M. United ‘dan 6 milyon EURO karşılığında transfer etmişti. 30 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertli formayla bu sezon 47 resmi maça çıkarken, 12 gol attı, 13 asist yaptı. Ardından Euro 2016 ‘da Portekiz milli forası ile gösterdiği performans tüm kulüplerin dikkatini çekerken ciddi teklifler peş peşe geldi.

Turnuva öncesinde ilk teklif İnter takımından gelmişti. Görüşmelerin halen sürdüğü bilinirken henüz istenilen rakamda uzlaşılamadı. Bunu yanında Portekizli futbolcuyu, eski hocası Jose Mourinho 'nun yeni takımı Manchester United da istemiş, ancak bonservis için belirlenen 8.5 milyon Euro'yu çok bularak transfer görüşmelerini durdurmuştu.

İspanya ’nın yüksek tirajlı gazetesi AS’a konuşan Nani’nin menajeri Bascherini, “Nani Fenerbahçe’den kesin olarak ayrılacak. Şunu söyleyebilirim ki orada kalmayacak. Onu kadrosunda görmeyi hedefleyen pek çok takım var. Valencia’nın çok istediği de doğru” dedi.

Son olarak Fenerbahçeli yıldıza iki ciddi teklif daha gelmişti. 2 gün önce gece saatlerinde Nani için Atletico Madrid ve Everton kulüpleri tekliflerini Nani ‘nin menajeri aracılığıyla iletti. Fakat sözleşmesinde ' 8.5 milyon Euro getirirse serbest kalır ' maddesi bulunan Nani için iki kulüpte indirim talep etti. Yıldız futbolcu için Everton 'ın 5, Atletico 'nun 6 milyon Euro'ya kadar çıktığı belirtildi. Sarı lacivertli yöneticiler, iki kulüpten gelen indirim talebini değerlendirmeye alacaklarını belirtip, cevap vermek için süre istedikleri belirtildi.

Öte yandan Portekizli yıldızın Fenerbahçe ‘den ayrılmak isteyebileceği düşünülüyor. Sezon boyunca yıldızın hiç barışmadığı teknik Direktör Victor Pereira ‘nın kalmasının kesinleşmesi ile Nani ‘nin gelecek sezon için ayrılmayı düşünmeye başladığı biliniyor.

Luis Nani 6 Temmuz 2015 tarihinde Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk hazırlık maçında İran kulübü Zob Ahan 'a karşı ilk golünü frikikten kaydetmişti. Nani ilk resmi maçı ise 28 Temmuz 2015 ’te oynamıtıştı. Bu maç Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı olan Shakhtar Donetsk maçıdır. 30 Ağustos 2015 tarihinde Fenerbahçe formasıyla çıktığı ligin 3.haftasında Antalyaspor karşısında takımına galibiyeti getiren 2 golü kaydetmişti. İk golü ilk yarıda kafa ise rakip filelere bırakan futbolcu ikinci golüne ise uzatma dakikalarında frikikten atmıştı.