Türkiye Çek Cumhuriyeti maçını TRT 1 4K canlı yayın izle (21.06.16)

EURO 2016 Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçını haberimizdeki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. Milli takımımızın en kritik maçı olan Türkiye Çek Cumhuriyeti canlı yayını ile ilgili bilgiler haber7.com'da

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçını TRT 1 4K canlı yayın izle (21.06.16)
Türkiye Çek Cumhuriyeti maçını TRT 1 4K canlı yayın izle (21.06.16)
GİRİŞ 21.06.2016 15:04 GÜNCELLEME 14.06.2021 10:15

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı canlı izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz. A Milli Futbol Takımımız EURO 2016'daki son maçına Çek Cumhuriyeti karşısında çıkıyor. TRT 1 kanalından canlı yayın ile izlenebilecek olan karşılaşmayı haberimizin içerisinde verdiğimiz TRT 1 canlı izle bağlantısına tıklayarak izleyebilirsiniz.

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı saat 22:00'da başlayacak. Türkiye'de yaşayan 80 milyon vatandaşımızın tek yürek olacağı Türkiye Çek Cumhuriyeti maçına dair en son gelişmeleri, önemli dakikaları ve ayrıntılı bilgileri haber7.com'dan takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI CANLI İZLE

Euro 2016 TRT1 Frekans ve TRT 4K Ayarları Nasıl Yapılır?

2015 yılından bu yana hizmet veren TRT 4K, Türksat 2A uydusu üzerinden hizmet veriyor. TRT 4K Ultra HD TV yayınını, HEVC (H265) destekleyen, uydu alıcılı 4K Ultra HD televizyonlarda izleyebilirsiniz. Yayını izlemek için 12123 MHz frekans, Yatay (Horizontal) polarizasyon, 15.000 Sembol Oranı, FEC:3/4 parametrelerini kodlamanız yeterli olacaktır.

Türksat 4A uydu frekans ayarı nasıl yapılır?

2016 yılı için devreye giren Türksat 4A uydusu ile birlikte yeni frekans ayarları yapmanız ya da yaptırmanız gerekebilir. Fakat bu ayarların başarılı olabilmesi için uydu alıcınızın TKGS yani Türksat Kanal Güncelleme Sistemi ile uyumlu olması gerekir. Uyumlu olan uydular için aşağıdaki kodları girip otomatik kanal arama işlemini yaptığınızda yeni frekanslar eklenecektir.

Türksat 4A Otomatik Kanal Arama Frekansı
Frekans           : 11844 MHz

Polarizasyon  : Dikey – v – (Vertical)

Sembol oranı : 2222 Ksymb FEC: 3/4

Frekans           : 11747 MHz

Polarizasyon  : Yatay – H – (Horizontal)

Sembol oranı : 27500 Ksymb FEC: 5/6

Bu frekans ayarlarının girilmesinin ardından Otomatik Kanal Arama ya da Oto Kanal Bul menülerinden birini seçip ardından yine menüden Şebeke Arama Açık özelliğini seçerek yeni frekansları otomatik olarak yükleyebilirsiniz. Yükleme işlemi 10 dakika kadar sürebilir. İşlem sonucunda bazı kanalların otomatik olarak yüklenmemesi durumunda dilediğiniz kanalın frekans verilerini manuel olarak eklemeniz gerekebilir.

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR / TIKLA ÖĞREN

TÜRKİYE'NİN ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI KADROSU

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan ve İspanya mağlubiyetlerinin faturasını as futbolculara kesti.
 
Özellikle de İspanya maçından sonra kafilede atmosferin tamamen bozulması, tecrübeli çalıştırıcıyı kara kara düşündürüyor. Terim, Çek Cumhuriyeti karşılaşmasına, önceki iki maça göre 5-6 farklı isimle çıkabilir.

Goal Türkiye'nin edindiği bilgiye göre Türkiye, Çek Cumhuriyeti karşısına kaptan Arda Turan'dan eksik bir ilk 11'le çıkacak.

İşte Terim'in kafasındaki 11'ler: 

1.Volkan Babacan, İsmail Köybaşı, Hakan Balta, Ahmet Çalık, Şener Özbayraklı, Selçuk İnan, Mehmet Topal, Volkan Şen, H.Çalhanoğlu, Olcay Şahan, Cenk Tosun

2.Volkan Babacan, İsmail Köybaşı, Hakan Balta, Ahmet Çalık, Gökhan Gönül, Selçuk İnan, Mehmet Topal, H.Çalhanoğlu, Olcay Şahan, Emre Mor, Cenk Tosun

3.Volkan Babacan, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ahmet Çalık, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Selçuk İnan, Volkan Şen, Olcay Şahan, Yunus Mallı, Cenk Tosun 

ÇEK CUMHURİYETİ HÜCUM AĞIRLIKLI OYNAYACAK

Grupta 1 puanla üçüncü sırada bulunan Çek Cumhuriyeti de Türkiye karşısında galip gelerek gruptan çıkmak istiyor. Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Pavel Vrba, kadroda değişikliğe gideceğini ve Türkiye karşısında hücum ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacaklarını açıkladı. Bu arada Tomas Rosicky, sakatlığı nedeniyle Türkiye karşısında forma giyemeyecek.

türkiye-çek-cumhuriyeti-maçı-izle-65465

EURO 2016 MAÇ TARİHLERİ

Grup maçları: 10 – 22 Haziran tarihleri arasında oynanacak.
Son 16 turu maçları: 25 – 27 Haziran tarihleri arasında oynanacak.
Çeyrek final maçları: 30 Haziran – 3 Temmuz arasında olacak.
Yarı final maçları: 6- 7 Temmuz tarihinde olacak
Final: 10 Temmuz’da son iki takım final mücadelesi gösterecek.

TÜRKİYE NASIL TUR ATLAR?

Son derece sancılı gittiğimiz Fransa Avrupa Şampiyonasında kötü yolculuğumuz devam ediyor. Son dakika golüyle vizesini aldığımız EURO 2016'da iyi durumda değiliz. Tüm bu kötü gidişe rağmen elimizde defter kalem hesap yapıyoruz. Nedeni ise hala gruptan çıkma şansımızın devam etmesi. İlk maçta Hırvatistan'a 1-0, ikinci maçta İspanya'ya 3-0 yenildik. Yani İkide sıfır çektik gol bile atamadık. Bu kötü skorlara birde oynadığımız kötü futbol eklendiğinde ateda beter durumdayız. Tüm bunlara rağmen gruptan çıkma şansımaz var. Yine olasılıklar... A Milli takımımızın gruptan çıkması için birçok şeyin aynı anda gerçekleşmesi gerekiyor.

PEKİ BUNLAR NE?

1-A Grubu'nda oynanan Romanya-Arnavutluk maçının beraber gitmesi gerekiyordu ancak Arnavutluk yendi ve iş averaja kaldı.
2-İtalya, İrlanda Cumhuriyeti'ne kaybetmez ise...
3-Belçika, İsveç'e kaybetmez ise...
4-Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ni en az iki farkla yenerse en iyi 3. olarak adını son 16'ya yazdıracak.

SADECE 1 GOL

Türkiye'nin A Grubu'nu 3. sırada tamamlayan Arnavutluk'u geçmesi gerekiyor. Arnavutluk'un puanı 3 averajı ise -2. Türkiye'nin şu anki puanı sıfır averajı ise -4. Yani biz son maçta Çek Cumhuriti'ni yenip puanımızı 3 yaparsak bunu da 2 ve daha çok gol atarak yaparsak Arnavutluk'u geride bırakıyoruz. Bugün 22:00'de Türkiye'yi çok zor bir sınav bekliyor...

ARDA TURAN'IN EVİNE ŞOK SALDIRI

İspanya karşısında alınan mağlubiyetlerden sonra kaptan Arda Turan hedef adam haline gelmişti. İspanya maçında ıslıklanan Arda’nın Barcelona’daki evine çirkin birsaldırı yapıldığı ortaya çıktı. 

Boğalar’ın 3-0 kazandığı maçın ardından milli yıldızın evine kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından yumurta atıldığı öğrenildi. (Habertürk)