Türkiye EURO 2016 grubundan nasıl çıkar?

En zorlu gruplardan birinde mücadele eden Türkiye EURO 2016 D grubundan nasıl çıkar? Türkiye kaçıncı olursa ve kaç puan alırsa gruptan çıkabilir. İşte tüm merak edilenler

GİRİŞ 22.06.2016 08:14 GÜNCELLEME 22.06.2016 08:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

21 Haziran salı günü itibariyle milyonlarca futbol sever bu sorunun yanıtını arıyor. Türkiye gruptan nasıl çıkar? Türkiye'nin gruptan çıkması için kaç puan alması gerek? İşte EURO 2016 gruplarından çıkmanın yollar

Çok sancılı gittiğimiz Euro 2016'da işler istediğimiz gibi gitmiyor. Hırvatistan maçıyla başlayan kötü gidiş dün gece oynanan İspanya maçında da devam etti ve yine değişen bir şey olmadı. Oyanılan 2 maçta alınan skorlarla birlikte kötü futbol tüm dünyadaki Türk sporseverleri kahrediyor. İki maçta sıfır çeksek de hala hiçbir şey bitmiş değil..

Artık sadece 2 ihtimal var!

A Milli Takımımız, Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup etti ve D Grubu'nda 3 puan ve -2 averaj ile 3. sıraya yerleşti. A Grubu'nun 3. sırasında, 3 puanı ve -2 averajı bulunan, ancak sadece 1 gol atan Arnavutluk'u, 2 gol attığımız için geride bıraktık. Artık E veya F Grubu'nun 3. sırasından gelecek bir takımı geride bırakmamız yeterli olacak!

E Grubu'nda şu anda İsveç 1 puanla 3. sırada, İrlanda da 1 puanla son basamakta. İki takımın da son maçlarında puan kaybetmesi durumunda E Grubu'nun üçüncüsünü geçerek en iyi üçüncüler arasında yer alacağız. İsveç son maçında Belçika ile karşılaşacakken, İrlanda Cumhuriyeti ise İtalya ile kozlarını paylaşacak.

F Grubu'nda ise Portekiz 2 puanla 3. basamakta. Macaristan, son maçta Portekiz'e mağlup ederse, yine en iyi üçüncüler arasına gireceğiz.

Kısaca bizim için artık 2 şarttan biri gerçekleşecek! A Milli Takımımı için 3 kritik maç var!

İsveç - Belçika (İsveç puan kaybedecek) ve İtalya - İrlanda Cumhuriyeti (İrlanda puan kaybedecek) ya da Macaristan - Portekiz (Macaristan kazanacak)

YORUMLAR 5
  • TSli 7 yıl önce Şikayet Et
    oynarsa çıkar
    Cevapla
  • aaaaa 7 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın onlar bizim gururumuz 2 maç kaybettiler diye böylemi yapacaktiniz.
    Cevapla
  • reis 7 yıl önce Şikayet Et
    cok çıkar
    Cevapla
  • aksaray68 7 yıl önce Şikayet Et
    He canim Sen Firsati tep cingan hesabi yap Dur. .
    Cevapla
  • xxxyyy 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha fazla rezil olmadan elenip gelsinler.Bu futbol ve ruhla bu iş olmaz.
    Cevapla