Türkiye İspanya maçı saat kaçta oynanacak? | İftardan sonra mı?

Milyonlarca futbol sever bugüne kilitlendi. Türkiye İspanya maçı saat kaçta olacak? EURO 2016'nın en önemli maçlarından biri olan İspanya Türkiye maç saati ve tüm detayları

Türkiye İspanya maçı saat kaçta oynanacak? | İftardan sonra mı?
Türkiye İspanya maçı saat kaçta oynanacak? | İftardan sonra mı?
GİRİŞ 17.06.2016 08:17 GÜNCELLEME 17.06.2016 08:17

17 Haziran cuma günü itibariyle oynanacak EURO 2016 Türkiye İspanya maçı saat 22:00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Grubun en önemli maçlarından biri olan İspanya Türkiye maçının iftardan sonra olması ise maça olan ilgili arttırdı. 

PUAN AVANTAJI İSPANYA'DA

D Grubu'nda oynanan ilk maçlar sonucunda İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup ederken, Türkiye Hırvatistan'a 1-0 yenilmişti.

TÜRKİYE İSPANYA MAÇI HANGİ STAT DA OYNANACAK?

Fransa'nın Nice şehrinde Allianz Riviera Stadı'nda oynanacak

TÜRKİYE İSPANYA MAÇININ HAKEMİ KİM?

Türkiye'nin EURO 2016 D Grubu'ndaki 2. maçını Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Milovan Ristic ve dalibor Djirdjevic yapacak. 

TÜRKİYE İSPANYA MAÇI HANGİ KANALDA?

Tüm futbolseverler, TRT 1 yayın akışına göre İspanya-Türkiye maçını 17 Haziran Cuma günü 22.00'dan itibaren TRT 1 kanalından canlı yayınla izleyebilecek.

TÜRKİYE'NİN SON MAÇI NE ZAMAN?

Çek Cumhuriyeti - Türkiye (21 Haziran Salı/ Saat 22:00, Stade Bollaert-Delelis)

TÜRKİYE MİLLİ TAKIM KADROSU 2016

Kaleciler: Volkan Babacan, Onur Kıvrak, Harun Tekin, Ali Şaşal

Defans: Caner Erkin, İsmail Köybaşı, Hakan Balta, Çağlar Söyüncü, Ahmet Çalık, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Semih Kaya

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu, Nuri Şahin, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Volkan Şen, Emre Mor, Selçuk İnan, Ozan Tufan

Forvet: Yunus Mallı, Burak Yılmaz, Cenk Tosun

türkiye-ispanya-maci-65465

FATİH TERİM ÇİLEDEN ÇIKTI

Fatih Terim, İspanya maçı öncesi düzenlediği basın toplantısının sonlarına doğru tercümanı fırçaladı ve toplantıdan ayrıldı.

Toplantının sonlarına doğru Mehmet Demirkol'un "Neden benimle ya da bensiz Milli takım yoluna devam edecek dediniz?" şeklindeki sorusunun ardından tercümandan bunu İngilizce'ye çevirmesini istedi. Tercüman sonrasında "Hocam zaten soru Türkçe geldi" deyince sinirlenen Fatih Terim, tepkisini toplantı sonuna saklayarak soruya cevap verdi.

Toplantı bitiminde mikrofonunu çıkaran Fatih Terim ayağa kalkarak "Burada o kadar yabancı var. Neden çevirmiyorsun?" şeklinde tepki gösterdikten sonra toplantı salonundan ayrıldı.